7 Tips om een Vrouw Klaar te Laten Komen

Heeft je vriendin moeite om te komen? Wist je dat er vrouwen zijn die verschillende soorten orgasmes kunnen ervaren en zelfs meerdere orgasmes kunnen hebben? Het is waar! Helaas zijn er veel vrouwen die jarenlang zonder een orgasme van hun partner moeten zitten. Veel mannen weten dan ook hoe moeilijk het kan zijn om een vrouw te bevredigen.

Het is volkomen normaal dat een vrouw niet elke keer dat ze seks heeft, een orgasme krijgt, maar als je partner helemaal geen orgasme krijgt, kan het wellicht de relatie gaan beïnvloeden. In deze blog volgen enkele tips over het hoe en waarom van het vrouwelijk orgasme, en waar je op moet letten om de vrouw in je leven klaar te laten komen.

Waarom is het zo moeilijk voor vrouwen om een orgasme te bereiken?

Voordat we kijken naar de beste tips om een vrouw klaar te laten komen, is het belangrijk om te weten waar de moeite bij het krijgen van een orgasme eigenlijk door komt. Hoewel er andere relatie- of seksuele problemen aan de orde kunnen zijn, heeft een gebrek aan orgasmes geen invloed op je seksuele bekwaamheid, noch is het uitsluitend jouw verantwoordelijkheid. Laten we eens kijken naar veelvoorkomende redenen waarom vrouwen geen orgasme kunnen bereiken.

Veel vrouwen die moeite hebben met het krijgen van orgasme, ervaren seksuele gemeenschap als een overhaast proces. Het leven is druk, met zoveel te doen, dat seks soms lijkt op het zoveelste punt op de to-do-lijst. Maar als je er niet veel aandacht aan besteedt, kan seksueel succes uitblijven. Seksuologen geven dan ook aan dat 20 minuten herhaalde stimulatie nodig is om een orgasme te bereiken, terwijl anderen stellen dat er meer dan 30 minuten voor nodig is, dus het is het proberen waard de tijd te nemen.

Als een vrouw ergens anders met haar gedachten is, dan kan het moeilijk zijn een orgasme te bereiken. Als je geest in beslag wordt genomen door andere zorgen en problemen, dan is het meestal moeilijk om te genieten van de seks. Seks gaat over loslaten, en hoe meer je je gedachten loslaat, hoe beter je ervaring zal zijn.

Het kan ook zijn dat een vrouw onvoldoende ervaring heeft met seksuele gemeenschap en masturbatie. Vrouwen die hun lichaam eigenlijk nooit hebben ontdekt door met zichzelf te spelen, zullen het nog moeilijker vinden om een orgasme te bereiken door hun partner. Door een seksuele ontdekkingsreis kan de vrouw meer over haar lichaam en haar orgasme te weten komen, waardoor het makkelijker wordt voor haar partner om haar te laten klaarkomen.

Er zijn ook vrouwen die zich overmatig zorgen maken over niet klaar kunnen komen. Als je een vrouw bent die het vroeger moeilijk vond om een orgasme te krijgen, dan dit je zelfvertrouwen beïnvloeden en leiden tot meer moeilijkheden om te ontspannen tijdens de seks. Hierdoor kan de strijd om een orgasme te bereiken voortdurend in het hoofd nagalmen. Door je zorgen te maken of je over de limiet heengaat, kan je het orgasme blokkeren.

Relatieproblemen kunnen het bereiken van een orgasme verhinderen. Hoewel dit misschien niet de belangrijkste reden is, lijdt het geen twijfel dat als er problemen zijn in een relatie, er ook problemen in de slaapkamer kunnen zijn. In een relatie kan het moeilijk zijn de ander te vertellen wat je wilt of nodig hebt. Als je je gefrustreerd voelt of het gevoel krijgt dat de tijd tussen de lakens nogal saai wordt, heb je een ander soort gesprek nodig. Het is belangrijk de situatie te bespreken om een oplossing te vinden.

Andere redenen waarom een vrouw mogelijk moeite heeft met het bereiken van een orgasme, zijn fysieke omstandigheden, onjuiste communicatie, gebrek aan opwinding, trauma uit het verleden, medicatie en vermoeidheid.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

1. Neem de tijd

Soms hebben we zo’n haast om seks te hebben dat we kansen missen. Maar haastige spoed zal je niet gelukkig maken. Vertraag alles. Verleng de kus voordat je naakt gaat, gebruik volledige lichaamsmassages zodat je van elkaars gezelschap kunt genieten. Vertragen geeft je meer vertrouwen en je voelt je beter als je je niet haast.

Vrouwen komen bovendien moeilijker tot een orgasme als ze gestrest zijn. Geef ze een lichte rugmassage. Wrijf over schouders, rug en nek om spanning te verlichten. Door de tijd te nemen voor de seks, kunnen jullie samen beter tot volledige overgave komen en het orgasme verwelkomen, in plaats van te stressen.

2.  Praat erover

Seksuele communicatie is essentieel om de ervaringen in bed naar een hoger niveau te tillen. Woorden kunnen seksueel verlangen overbrengen, zoals ‘meer’, ‘sneller’, ‘langzamer’ en ‘harder’. Dit zijn woorden die snel en effectief gebruikt kunnen worden. Tijdens de seks kan communicatie en instructies blijven geven helpen om samen tot een meer plezierige ervaring te komen.

Seksuele problemen kunnen bovendien een symptoom zijn van andere problemen in jullie relatie. Deze kwesties bespreken kan pijnlijk zijn, maar ze aanpakken kan partners helpen een gelukkigere plaats te vinden, samen of apart.

“Het feit is dat elke vrouw iets anders nodig heeft om tot een orgasme te komen, wat het nog belangrijker maakt om te praten over wat ze lekker vindt.”

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

3. Creëer een intieme band

Seks met intimiteit is de bron die liefdesliedjes doet zingen. Intieme seks biedt een geweldige manier om je met je partner te verbinden, om momenten van extase te beleven en om te genieten van de sensualiteit van een ander. We kunnen vier soorten intimiteit onderscheiden die de kern vormen van goede seks: emotionele, mentale, spirituele en seksuele intimiteit. Deze intieme banden kunnen ons seksleven vitaal maken en ons helpen nieuwe genoegens in elkaar te ontdekken.

Om een emotionele band te scheppen, moet je voorzichtig zijn met het uiten van je gevoelens en je gevoelens zorgvuldig onderzoeken als je praat. Zo kun je een directe en sterke boodschap overbrengen die je partner zal begrijpen. De sleutel hier is om in alle eerlijkheid te leren hoe je je voelt. Wees dus niet terughoudend als het gaat om je kwetsbaar opstellen, want je moet je emoties begrijpen om in je hart te kijken.

Mentale intimiteit draait om het uiten van je mening en inzichten , zelfs als de ander het daar niet mee eens zal zijn. Deze vorm van intimiteit kan ook worden opgevat als lange gesprekken over dingen die voor jullie beiden belangrijk zijn, zoals hobby’s en carrières. Spirituele intimiteit draait om de menselijke geest en ziel. Spirituele intimiteit is het proces van het openen van ons hart voor elkaar. Het is een proces van diepgaande verbinding met de kern van elkaars wezen, zonder onszelf op te geven.

Seksuele intimiteit houdt verband met de lichaamstaal van jou en je partner. Dit kan leiden tot een hogere mate van bekwaamheid in fysiek contact. Het biedt het vermogen om te ontspannen, het moment te ervaren, elkaar te delen en uit te drukken hoe je je voelt. Het creëren van een gevoel van delen en het ontvangen van contact, warmte en vreugde kan de seksuele intimiteit verhogen. Kortom, deze vier vormen van intimiteit vormen de openheid en aanvaarding tussen partners in elk aspect van de relatie.

4. Besteed meer dan voldoende aandacht aan het voorspel

Deze tweede tip is een verlenging van de eerste. Denk niet alleen aan een orgasme tijdens de seks. Seksuologische experts moedigen koppels vaak aan om af te stappen van het idee dat vrouwen tijdens de geslachtsgemeenschap een orgasme moeten krijgen. Er zijn veel vrouwen die moeite hebben met het krijgen van een orgasme tijdens seksuele gemeenschap, wat betekent dat het voorspel een belangrijke rol speelt om tot een climax te komen.

Het kan helpen om seksspeeltjes of je vingers, handen en tong te gebruiken om vrouwen te helpen een orgasme te bereiken. De beste manier voor een vrouw om een orgasme te bereiken, en om meerdere orgasmes te krijgen, is om meer tijd te besteden aan stimulatie van de clitoris. Er zijn talloze studies die dit feit bewijzen – voor vrouwen is orale seks gemakkelijker en veel bevredigender dan (alleen) geslachtsgemeenschap. Vraag haar wat ze leuk vindt en wissel de verschillende bewegingen af.

“Sommige vrouwen kunnen alleen klaarkomen met stimulatie van de clitoris, en genieten daarna van penetratie, zonder een hoogtepunt. Daar is niets mis mee!”

Het voorspel is bovendien van vitaal belang om in de mood te komen. Voorbereiding is een essentiële stap in elk plan, dus hier moet je haar in de stemming brengen voor de liefde. Voorspel kent zowel fysieke als emotionele aspecten en helpt de geest en het lichaam voor te bereiden op seks. Vrouwen hebben kussen, knuffelen en strelen nodig om nat te worden, wat belangrijk is voor comfortabele geslachtsgemeenschap.

Er zijn verscheidene voorspeltechnieken die zullen helpen om haar naar een climax te krijgen.  Ten eerste, probeer alle sensuele gebieden te stimuleren. Tepels, anus, nek, enz. hebben allemaal zenuwen, dus wees niet verlegen. Als het op voorspel aankomt, is de enige schande het missen van de kans op plezier!

Maak contact om haar opgewonden te krijgen. Dit omvat waarderende stemmen en opmerkingen, oogcontact, kontmassages en lichaamsbewegingen. Speel spannende spelletjes met elkaar en deel een kinky fantasie die je zou willen proberen. Je kunt zelfs aan voorspel doen voordat je elkaar fysiek ontmoet. Elkaar mentaal stimuleren kan zorgen voor een flinke dosis opgewondenheid en een heet bericht van je geliefde kan extra verlangen opwekken.

5. Moedig haar aan om zichzelf te ontdekken

Als een vrouw geen orgasme kan bereiken, kan ze het beste beginnen door te leren hoe ze zelf een orgasme kan bereiken door middel van masturbatie. Als ze eenmaal in staat is om zelf tot een orgasme te komen, wordt het waarschijnlijk ook gemakkelijker om echt spannende tijden met jou te beleven.

Een andere opwindende manier om elkaar te ontdekken, is door samen te masturberen. Dit kan in het begin misschien ietwat ongemakkelijk zijn, maar als jullie samen de onzekerheden kunnen laten varen, kan dit een geweldig zijn om samen meer over haar lichaam te weten te komen. Sterker nog, dit kan op bepaalde momenten zelfs hotter zijn dan de seks zelf! Wederzijdse masturbatie en jezelf aanraken in het bijzijn van je partner is super intiem. Het is een uitgelezen kans voor jou en je partner om precies te zien hoe het bij ieder van jullie gebeurt.

6. Ontdek seksuele posities die het orgasme gemakkelijker maken

Als je alleen maar bepaalde standjes gebruikt, raak je na een tijdje verveeld, dus moet je nieuwe dingen proberen om je seksleven opwindender te maken en dichter bij het orgasme te komen. Hieronder hebben we enkele standjes op een rijtje gezet die haar zullen helpen om de kans om tot een hoogtepunt te komen, te vergroten.

Eén van de best mogelijke manieren om een vrouw tot een hoogtepunt te krijgen tijdens de seks, is haar bovenop de leiding te geven. Dit is een geweldig positie als je er zeker van wilt zijn dat je partner een orgasme kan bereiken. Als de vrouw bovenop ligt, krijg je nog meer toegang, wat jullie beiden zal plezieren. Bovendien geeft het haar niet alleen de mogelijkheid om de snelheid en intensiteit te bepalen, maar het zorgt er ook voor dat ze met haar clitoris tegen je aan kan rijden, voor extra stimulatie.

Lepelen tijdens de seks kan een vrouw ook helpen om tot een climax te komen. Dit is het standje waarbij je van achteren seks hebt. Deze positie geeft je ruimte tussen jou en je partner om haar de stimulatie te geven die ze nodig heeft. Bovendien maakt deze positie het gemakkelijk om ook tegelijkertijd de clitoris te stimuleren, als dat nodig mocht zijn.

Missionarisstijl en face-to-face kunnen de intensiteit verhogen omdat je elkaar aan kunt kijken en veel fysieke en emotionele stimulatie kan geven. Een extra tip: leg de benen van je vrouw achter haar rug om haar dichter bij je te brengen en de rit opwindender te maken. Dit biedt niet alleen een prettig uitzicht, maar ook voldoende mogelijkheden om de clitoris te benaderen, borsten beet te pakken en een hevige zoenpartij te beginnen.

Doggystyle is één van de bekendste seksstandjes en dat is niet zonder reden. In deze positie is je penis van nature iets naar beneden gericht, zodat hij tegen de G-spot schuurt. De clitoris bevindt zich bovendien in de perfecte positie om gestimuleerd te worden door jou of haarzelf. De borsten bevinden zich trouwens in een even goede positie om gestimuleerd te worden!

7. Neem een pauze

Tijdens de seks kun je gevoelens van onhandigheid, spanning of afstand ervaren die een comfortabele verbinding in de weg kunnen staan. Wanneer dit gebeurt, is het een veel beter idee om te stoppen en te pauzeren in plaats van een weg naar het orgasme te forceren. Doe iets dat jullie beiden helpt een gemeenschappelijke basis te vinden en contact te maken, zoals haar vertellen hoe je je voelt en je liefde op andere manieren tonen.

Nogmaals, het is belangrijk om niets te overhaasten. Blijven proberen om tot een orgasme te komem, kan vermoeiend zijn, en je wilt ervoor zorgen dat er geen reden is om te ´moeten´ klaarkomen. Na een langere tijd stimulatie kan het ook voorkomen dat de clitoris pijnlijk of gevoelloos wordt, waardoor je je kunt voorstellen dat jullie beiden een pauze willen inlassen. Neem de tijd voor een praatje, een kopje thee of een glas wijn, of een kus.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *