Hoe kun je de G-Spot stimuleren?

Hoe kun je de G-Spot stimuleren? - Vrijen doe je zo!

Zodra de man de G-spot eenmaal heeft gevonden, is het belangrijk dat hij de beste G-spot technieken onder de knie krijgt. Op die manier weet hij zeker dat hij zijn partner tijdens de seks optimaal kan bevredigen. Natuurlijk hoef je niet bij alle seks sessies aandacht te besteden aan dit kleine plekje, maar het is altijd handig om er wat over te weten wanneer je de spanning een beetje wilt opvoeren.

 G-Spot stimuleren

De beste techniek die je kunt gebruiken is vrij simpel. Zodra de man de G-spot heeft gevonden, beweegt hij zijn vingers in circulaire bewegingen over de wanden van de vagina. Meestal voelt het voor de vrouw het fijnst wanneer er een constante, stevige druk over de gehele lengte van de vagina wordt uitgeoefend, terwijl er in een vast ritme met de vingers wordt gedraaid. Daarna moet hij stoppen met draaien en zijn vingers op de G-spot laten rusten. Door de vingers in en uit te bewegen terwijl er tegelijkertijd mee gedraaid wordt, wordt de plek op de juiste manier geraakt.

Het gaat erom een goed ritme te vinden en dit vast te houden. De ervaring kan nog heftiger worden wanneer de man orale seks op zijn partner uitvoert terwijl hij de G-spot simuleert. Dit zorgt voor een nog intenser orgasme voor haar!

Zodra de G-spot eenmaal is gevonden, zijn er drie dingen om rekening mee te houden als ze wil ejaculeren:

De eerste is tijd. Het kan namelijk wat langer duren op om deze manier opgewonden te raken. Ten tweede is het belangrijk dat je goed oplet wat de vrouw zegt met betrekking tot wat ze het lekkerst vindt. Tot slot moet je met je vingers constant de G-spot blijven stimuleren.

Een andere G-spot techniek is stimulatie met de penis. Als je op zoek bent naar de beste G-spot standjes, zijn ere en aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Penissen die omhoog krommen hebben de meeste kans om de G-spot te kunnen raken. Dat betekent echter niet dat er met de penis van een man die naar links of rechts kromt niets te beginnen valt. Er zijn altijd manieren om hier toch omheen te kunnen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Vorm van de penis

Voor penissen die links, rechts of naar beneden krommen, is de positie erg belangrijk. Mannen moeten hun vrouwen op de juiste manier penetreren, zodat de G-spot goed wordt geraakt. Dat betekent dat de penis naar het noorden moet wijzen. Om een voorbeeld te geven: als een penis zijwaarts kromt, dan moet de man horizontaal liggen en de vrouw verticaal. Bij een neerwaarts krommende penis kan de vrouw het beste bovenop zitten, in de tegenovergestelde richting.

Er zijn nog andere manieren om de G-spot te stimuleren. Een van deze manieren is door het gebruik van verschillende seks speeltjes zoals vibrators. Er zijn zelfs vibrators die speciaal ontworpen zijn om de G-spot te vinden en te stimuleren. Met een beetje research heb je deze zo gevonden.

De G-spot bestaat echt en eigenlijk zouden alle vrouwen erachter moeten komen waar hun G-spot zich bevindt. Zodra dat gebeurd kunnen ze hier eindeloos plezier aan beleven, zowel alleen als met hun partners.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *