Hoe moet je je penis en ballen scheren?

Hoe moet je je penis en ballen scheren? - Vrijen doe je zo!

Sommigen vinden het gewoon stoer, vinden het gewoon prettig of opwindend, of vinden het veel hygiënischer. Wat de reden ook is, je kunt er voor kiezen om je penis en ballen geheel of gedeeltelijk te scheren. Hoe je dit doet? Lees snel verder!

Mooi, lelijk, opwindend of hygiënisch

Of je je schaamhaar moet scheren of niet, is een persoonlijke keuze. Het is maar net wat jij, of je sekspartner, het mooiste vindt. Ook kun je er voor kiezen om alléén je ballen te scheren, en het schaamhaar boven je penis iets te knippen, maar wel te laten staan. Het voordeel hiervan is dat je ballen en penis hierdoor groter lijken.

Mocht je twijfelen wat je het mooiste vind, je kunt het gerust een keer proberen. Als je toch spijt hebt, groeit het in no-time weer aan.

Hoe je schaamhaar scheren

Het is soms wat gemakkelijker om je te scheren terwijl je aan het douchen bent. Door het warme water wordt de huid zachter, en dus makkelijker te scheren. Om het helemaal ideaal te maken, kun je zorgen voor een half-om-half erectie. Dit spant de huid enigszins, waardoor het scheren gemakkelijker is.

Als je een kwalitatief goed scheermes hebt, wat je al voor je gezichtshaar gebruikt, is dat prima. Liever geen wegwerpscheermesjes, want deze kunnen irriteren en zijn slechter beschermd tegen ongewild insnijden van de huid.

  • Knip eerst de schaamharen met een schaartje zo kort mogelijk. Doe dit wel voorzichtig, want de punt van het schaartje kan erg pijn doen als je niet oppast!
  • Smeer je ballen en penis volledig in met scheerschuim. Smeer dit lekker uit zodat de huid wat zachter wordt en je menis een beetje begint te groeien. Een halve erectie maakt het scheren wat makkelijker.
  • Trek met één hand de huid van de balzak strak, en scheer je voorzichtig met het mes in de andere hand.
  • Scheer zoveel mogelijk met de haargroei mee. Op deze manier voorkom je irritaties, rode bultjes en ingegroeide haartjes.
  • Met name de huid tussen de balzak en de anus is erg gevoelig. Ga dit heel voorzichtig scheren!
  • Om je te scheren aan de basis van de penis, trek je de huid omhoog door aan de penis te trekken. Je kunt dan rustig rondom de penis gaan scheren.
  • Het schaamhaar op je buik is gemakkelijker, als je dit tenminste ook wilt scheren. Bijwerken is in ieder geval goed. Sommigen vinden een streepje leuk, of een brede baan, of gewoon helemaal kaal. Leef je uit!

Er zijn ook mogelijkheden voor penis en ballen scheren met hars of door middel van epileren. Ga hier niet zelf mee experimenteren, maar laat dit aan een professional over. Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand bij het waxen een stuk huid meeneemt. Ouch! Ik wil er niet aan denken…

We hebben een video gemaakt waarin we stap voor stap, zonder taboe, laten zien hoe je het beste je schaamhaar kunt scheren: Video Schaamhaar Scheren.

Mocht je jezelf niet helemaal vertrouwen met het scheren van je schaamhaar, vraag dan je vriendin of een (hele) goede vriend om je te helpen. Is niet alleen heel gemakkelijk, maar kan ook weer aanleiding geven tot andere activiteiten….

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *