De eerste keer seks is zelden perfect!

Eerste keer seks is zelden perfect - Vrijen doe je zo!

Natuurlijk wil je het zo graag, maar de eerste keer seks hebben is zelden perfect. Spanning, angst dat het zeer doet, niet weten wat te doen en gebrek aan kennis van elkaar speelt hierin een hele grote rol. Er bestaat helaas geen handleiding voor perfecte seks. Alles is gebaseerd op een gevoel wat je opbouwt in de loop van de tijd. Hoe vaker je het doet, hoe meer ervaring je krijgt, en hoe fijner het over het algemeen wordt.

Op het moment dat je nog moet ontdekken wat seks precies inhoudt, kun je vreselijk onzeker zijn. Dat is heel normaal, want je weet gewoon nog niet alles. Je twijfelt over je gevoelens, je eigen lichaam en ook over de gevoelens die de ander voor jou heeft. In feite staat alles op zijn kop, en in al die verwarring moet jij je weg vinden in de ontdekkingstocht naar lekkere seks.

De eerste keer seks: Spannend!

Zoals gezegd, bestaat er geen enkele handleiding voor perfecte seks, en zeker niet als je de eerste keer seks hebt. Maar we kunnen je wel een paar tips geven:

  • Regel een plek waar jullie niet gestoord kunnen worden. Het kan erg gênant zijn als jullie plotseling ‘betrapt’ worden door een jonger broertje of zusje, of zelfs door je ouders.
  • Zorg voor een ontspannen sfeer. Maak het gezellig en steek een paar kaarsjes aan.
  • Als jij erg bang bent om té snel klaar te komen, wat voor de eerste keer heel normaal is, kun je jezelf vooraf aftrekken. Dan ben je de eerste spanning en druk kwijt, waarna je heerlijk kunt genieten met je partner. Denk er wel om dat je je goed wast, want na het klaarkomen blijft er altijd sperma achter op je penis en aan je handen.
  • Het voorspel is erg belangrijk, en minstens zo leuk. Streel elkaar, geef elkaar een lekkere erotische massage, ga lekker zoenen, voel elkaars lichaam. Kortom, gewoon lekker genieten zonder daadwerkelijk te neuken.
  • Voordat je werkelijk je penis in haar vagina gaat steken, zorg dan dat deze lekker vochtig is. Penetratie met een te droge vagina gaat pijn doen, voor beide. Tijdens het voorspel kun je steeds dichter naar haar vagina toewerken, waarbij je haar kunt strelen, zachte kusjes kunt geven en haar voorzichtig kunt vingeren.
  • Zorg dat je vooraf weet hoe een condoom omdoen. Laat dit niet een spelbreker zijn, maar betrek het in het voorspel.
  • Als je voelt dat je een orgasme gaat krijgen, stop dan heel even en schakel even terug op strelen en kussen. Voor haar is het belangrijk om continue gestimuleerd te worden. Misschien is dat een moment om haar lekker te beffen?
  • Op het moment dat je begint met neuken, doe dit dan heel teder en zachtjes. Hard stoten kan altijd nog! Geniet gewoon van dit bijzondere moment!
  • Voor de man: Bedenk goed dat het voor een vrouw langer duurt om tot een orgasme te komen. Wees geduldig en stel je eigen orgasme zo lang mogelijk uit.
  • Na het vrijen, stap je niet meteen uit bed om weer aan de dingen van alledag te beginnen. Ga nog even lekker in elkaars armen liggen, kus elkaar en streel elkaar.

Nogmaals, de eerste keer seks die ook nog eens perfect verloopt, is erg zeldzaam. Maar in feite maakt het niet uit of je fouten maakt of dat het een beetje onhandig gaat. Neem er de tijd voor, en benader het met een beetje humor. Geloof me: Hoe vaker je het doet, hoe beter de seks wordt!

Gewoon lekker genieten!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *