5 Tips Voor de Beste Orale Seks – Voor Hem en Haar

Orale seks is niet zo makkelijk als het wellicht lijkt. Er zit een heel groot verschil tussen prettige orale seks, en seks waar je maar nauwelijks van kunt genieten. Dat terwijl orale seks juist wel een hele goede toevoeging kan zijn aan jouw seksleven – het is weer eens wat anders dan normale seks, en kan soms zelfs lekkerder zijn!

Wij willen graag dat ieder stel zo goed mogelijk kan genieten in bed. Daarom hebben we, zowel voor mannen als voor vrouwen, 5 tips opgesteld voor de beste orale seks. Neem deze tips ter harte, en (niet onbelangrijk) probeer ze uit. Laat ons ook weten of de tips jou geholpen hebben!

Wat valt er onder orale seks?

Orale seks houdt in: het bevredigen met de mond van de geslachtsdelen van je partner. Hieronder vallen dus de penis en ballen, en de vagina. Je kunt ook jouw partner oraal bevredigen bij de anus, dit wordt rimmen of baffen genoemd. Hier gaan we in een ander artikel verder op in; in dit artikel houden we het bij de geslachtsdelen.

Het oraal bevredigen van de man wordt ook wel pijpen of een blowjob geven genoemd. Meestal neemt de vrouw hierbij de penis van de man in haar mond, en beweegt haar hoofd op en neer. Daar vertellen we zo meer over. Het oraal bevredigen van de vrouw heet ook wel beffen. Hierbij komt de tong vooral in het spel.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tips voor orale seks bij de man (pijpen)

Pijpen lijkt misschien heel makkelijk; je neemt gewoon zijn penis in je mond, zuigt een beetje, en je gaat op en neer met je hoofd, toch? Het klopt dat het oraal bevredigen van de man meestal eenvoudiger is dan van de vrouw – maar toch kun je pijpen helemaal verkeerd aanpakken. Lees daarom hier onze 5 tips om jouw man te laten genieten!

Woman-eating-banana-463472

Tip 1: Begin rustig aan

Je wilt niet direct met je hoofd naar zijn kruis duiken als je hem oraal gaat bevredigen. Pijpen is veel bevredigender als je het een beetje opbouwt – beschouw het als voorspel. Dit houdt onder andere in dat jullie eerst lekker zoenen, terwijl jij je handen over zijn lichaam beweegt. Wrijf af en toe over zijn kruis, maar niet te lang.

Wat vaak goed werkt, is langzaam langs zijn borst naar beneden zoenen. Als je net boven zijn riem zit, stop je even. Wrijf erover, plaag hem, maar doe nog niets. Pas als je denkt dat hij het echt niet meer kan houden, kun je zijn broek openmaken. Vraag hier eventueel wat hulp bij – je wilt echt niet dat zijn leuter tussen zijn gulp vast komt te zitten!

media_xl_664932

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 2: Vergeet de ballen niet!

Mannen vinden het heerlijk als je ook met hun ballen speelt tijdens het pijpen. Dit wordt door veel vrouwen nog wel eens vergeten. Een goede tip is om met je zwakke hand (de hand waarmee je niet schrijft) met zijn ballen te spelen, en je dominante hand te gebruiken voor zijn penis. Wedden dat hij binnen de kortste keren zich aan je overgeeft?

Je kunt, als je dat prettig vindt, ook zachtjes aan zijn ballen sabbelen. Van tevoren, of om het pijpen even af te wisselen. Het is een stuk prettiger als hij zich daar geschoren heeft, zodat je niet letterlijk een haarbal in je mond hebt. Als je dit doet, wees dan wel voorzichtig – te hard zuigen heeft nog niemand gelukkig gemaakt.

Tip 3: Maak contact met hem

Seks is het meest intieme dat jullie met z’n tweeën kunnen doen. Dat geldt ook voor orale seks. Zorg daarom dat je niet het contact met hem verliest. Zeg af en toe wat geile woordjes tegen hem, of maak oogcontact. Vooral dat laatste maakt mannen ontzettend opgewonden.

3a41c1e0d047c7ff7d1b7559409da2cf-60415727-1444663913

Je wilt hem namelijk niet pijpen ‘om er maar vanaf te zijn’. Als je dat idee hebt, moet je er eigenlijk niet eens aan beginnen. Je moet het echt zelf willen, en dat ook aan hem laten zien. Contact blijven houden helpt daarbij – het komt dan over alsof je hem wilt bevredigen, en niet alsof je gewoon van het gezeik af wilt zijn.

Tip 4: Hou zelf de controle

Mannen kunnen nog weleens de neiging krijgen om (bij wijze van spreken) je gezicht te willen neuken. Laat dit niet gebeuren, maar zorg dat je zelf de controle houdt. Het kan helpen om met je mond mee te bewegen als hij meewiegt, maar je bewegingen net in een ander ritme te maken.

Gebruik ook zeker je hand hierbij. Je mond en tong verrichten het meeste werk aan de top – daar is hij namelijk het gevoeligst. Maar je hand gebruik je om op en neer te gaan over zijn schacht. Zorg dat je handbewegingen die van je mond aanvullen, dat alles in een lekker ritme gaat. Dat is best even oefenen, maar dat is niet erg – jullie moeten allebei je ritme vinden.

Tip 5: Slikken hoeft niet, maar mag wel

De droom van veel mannen is toch wel dat een vrouw zijn sperma slikt. Nu moet je je echt niet gedwongen voelen om ook echt te slikken – als je het echt niet wilt, moet je dat gewoon lekker niet doen. Je bent niet zijn seksslaaf. Besef je echter wel dat het helemaal niet zo erg is om het te doen.

Als het goed is, vertrouw je de man die je oraal aan het verwennen bent. Anders zou je niet zonder condoom hem zitten pijpen. Bovendien heb je al sperma geproefd, dus je weet hoe het smaakt. Wil je echt niet slikken? Wees daar dan duidelijk in, en zorg dat hij alsnog op een manier kan klaarkomen die prettig is voor jullie allebei.

zaad-slikken-53

Tips voor orale seks bij de vrouw (beffen)

Je merkte het al: pijpen is niet zo makkelijk als het misschien lijkt. En dan hebben we het nog niet eens over orale seks bij de vrouw gehad – het beffen. Dit vereist nog meer overgave, techniek en geduld dan pijpen. Gelukkig staan wij voor je klaar met de 5 tips om jouw vrouw de beste tijd van haar leven te geven!

Tip 1: Ga. Niet. Te. Snel.

Dit is al belangrijk bij het pijpen, maar al helemaal bij het beffen. Begin eerst met lekker zoenen en knuffelen. Je wilt dat ze helemaal klaar is voordat het mondwerk gaat beginnen. Voel af en toe tussen haar benen of ze al een beetje nat is. Soms moet je daarbij wat tussen haar schaamlippen duwen – het vocht komt dan heerlijk naar buiten stromen.

Als ze dan vochtig genoeg is, kus je langzaam langs haar lichaam naar beneden. Voordat je jouw mond op haar pruim duwt, zoen je rondom haar vagina en aan de binnenkant van haar dijen. Je wilt dat ze helemaal gek wordt van de spanning – als je gelijk begint, is 80% van haar genot er al af.

Tip 2: Begin langzaam, ontdek haar lichaam

Wanneer je haar helemaal gek hebt gemaakt van verlangen, en ze je bijna smeekt om haar te beffen, geef je haar eerst een paar hele lange likken. Van helemaal onder naar helemaal boven, zeker wel een paar seconden per lik. Je wilt dat haar hele vagina de textuur van jouw tong kan voelen.

1cb8bf6d3f15007cc66a8286a68627bd

Bovendien moet jij ook ontdekken wat voor vagina zij heeft. Dit geldt met name voor de clitoris: deze is bij sommige dames heel gevoelig, bij andere kan hij wel tegen een stootje. Krijgt ze al bijna gelijk stuiptrekkingen en ligt ze te shaken? Dan moet je voorzichtig zijn rond de clitoris. Geeft ze niet zo’n kik? Dan kun je later wat ruiger te werk gaan.

Tip 3: De juiste tongtechnieken

Wat ook vaak mis gaat, is dat mannen de hele tijd hetzelfde doen. Dat kan nog steeds oké voelen, maar het laat haar niet smeken om meer, alsof haar leven ervan afhangt. Wissel daarom je bewegingen en je tempo af. Lik af en toe de hele vagina, focus je dan weer op de clitoris.

Je tong is als een soort toverstaf. Gebruik die dan ook ten goede: soms op en neer, soms van links naar rechts, soms snel, dan weer langzaam. Vergeet ook niet om af en toe gewoon te zoenen of wat rustiger aan te doen, anders raakt je tong oververmoeid. En heel belangrijk: als je merkt dat ze gaat klaarkomen, houd dan je tempo gelijkmatig!

Tip 4: Luister naar haar lichaam

Dit is waar veel mannen de mist in gaan. Ze hebben wel een aardige techniek met hun tong, maar ze weten niet wat hun partner echt wil bij de orale seks. Zachtjes kreunen is vaak een goed teken, maar doe dan niet te rustig aan. Voer het tempo een beetje op, zoek de grenzen op. Je merkt het vanzelf als ze het niet leuk vindt.

image

Wanneer ze namelijk stuiptrekkingen krijgt, ben je wat te enthousiast bezig. Pas dan je tempo wat aan, doe het iets rustiger. Dit geldt ook voor wanneer je meisje een gevoelig knopje heeft. Ga daar dan niet te veel op los, want dat kan echt onprettig zijn. Je wilt dat ze jouw hoofd met haar handen tussen haar benen duwt, niet ervan af.

Tip 5: Wanneer ze klaarkomt

Zoals ik al zei, moet je niet meer veranderen van tempo wanneer je merkt dat ze gaat klaarkomen. Het lijkt misschien aanlokkelijk om steeds sneller te gaan, maar daarmee verpest je juist het moment. Ga gewoon gestaag door met wat je aan het doen was – dan komt ze het lekkerst klaar.

En wat doe je als ze klaargekomen is? Blijf dan nog een liggen, met je tong op haar vagina. Je hebt net een hele prestatie geleverd, dus ga daar niet direct weg. Bovendien is haar gedoetje nu heel gevoelig en is het beter om even je tong erop te laten. Pas na een halve minuut ongeveer kun je weer omhoog komen en genieten van eeuwige roem. Of nou ja, in elk geval voor een week.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *