Wordt een Meester in Dirty Talk Met Deze 5 Onmisbare Tips

Dirty talk: het kan de seks nog geiler maken of juist de stemming compleet verpesten. Maar ook buiten het bed kan dirty talk uitstekend werken om je partner alvast geil te maken voor de avond die nog komen gaat. Helaas zijn er maar weinig mensen die dirty talk goed beheersen.

Wil jij ook weten hoe je nou goed dirty kunt praten, zonder dat het heel grof overkomt of de plank volledig misslaat? Lees dan dit artikel met de 5 beste tips voor dirty talk en je laat je partner straks (bij wijze van spreken) met alleen je stem al klaarkomen!

dirtytalk2

Wat is dirty talk / geil praten precies?

De Nederlandse vertaling zegt het eigenlijk al; dirty talk houdt in het op een geile manier praten tegen je partner, met de bedoeling hem/haar (nog) meer opgewonden te maken. Dirty talk is meer dan alleen maar het zeggen van geile woorden. Het gaat erom dat je de juiste snaar weet te raken en de juiste stemming kunt creëren.

Iedereen kan wel seksueel getinte worden fluisteren in iemands oor. Maar dingen als “je maakt m’n pik zo hard” of “ik wil je nu zo hard neuken” zijn toch niet de meest charmante dingen om in je oor gefluisterd te krijgen. Woordkeuze is heel belangrijk voor dirty talk. Daarnaast moet je ook op je timing letten; niet elk moment is geschikt om geil te praten.

In dit artikel leer ik je alle ins en outs over dirty talk. Dat gaat verder dan alleen de slaapkamer; juist chats zijn heel geschikt om geil te praten. Een paar van de juiste berichtjes op Whatsapp maakt dat jouw partner opeens heel veel meer zin krijgt in de avond… Lees dus snel verder!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tips voor dirty talk tijdens de seks

Je denkt misschien: ‘geil praten in bed, dat is toch niet zo moeilijk?’ Echter is goede dirty talk compleet verschillend van gewoon maar wat seksuele woorden fluisteren. Dirty talk heeft betekenis, en, bovenal, zorgt dat de fantasie van je partner helemaal op hol slaat. Alleen maar zeggen “je bent zo sexy, dit voelt zo lekker” heeft niet zo veel effect.

dirtytalk4

Daarnaast kan slechte dirty talk een gigantische turn-off zijn voor veel mensen. Dit heeft vooral te maken met te grof praten. Er zijn mensen die het heel geil vinden als ze ‘slet’ genoemd worden in bed, maar voor het grootste deel van de vrouwen zal dit juist een tegenovergestelde werking hebben. Lees de volgende tips en praat echt goed geil in bed.

Tip 1: Begin met praten!

Ik ken genoeg mensen die tijdens de seks eigenlijk niets zeggen. Ze kreunen zachtjes of ademen hoorbaar, maar er komen geen woorden uit. En dat is heel zonde. De juiste woorden kunnen de ander nog geiler maken dan hij/zij eerst al was. Beginnen met dirty talk is misschien ook wel de lastigste fase, want wat moet je zeggen?

Begin met zeggen hoe je je voelt. Heel simpel. Dingen als “oh, het voelt zo heerlijk wat je nu doet…” of “hmmm, je maakt me zo geil” kunnen al genoeg zijn om een vonk te doen ontbranden bij de ander, zeker als je normaal niets zegt tijdens de seks. Kijk ook eens naar de volgende zinnen, en kies degene uit die jou bevallen:

 • Je ziet er zo mooi/sexy uit nu
 • Ik hou van je geile blik
 • Je proeft zo lekker (koosnaampje)
 • Ga door… hmmm…
 • Wat wil je met me doen (koosnaampje)?
 • Ik zie dat je het naar je zin hebt…

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 2: Wees specifiek

Dit zijn pas tips voor het beginnersniveau. Als je jouw partner nog geiler wilt maken, of hem/haar nog beter wilt doen voelen, dan zeg je specifiek wat jij zo geil vindt. Zeg nu zelf; “Oh ja, ga zo door, ik hou van je sterke handen over m’n billen” klinkt toch iets beter dan “Hmm ja, dat is lekker”.  Je partner weet dan bovendien ook beter wat jij lekker vindt of wat je met hem/haar zou willen doen.

Daarnaast, hoe specifieker je bent, hoe meer jouw partner kan fantaseren over wat je voelt en wat hij/zij bij je teweegbrengt. En juist die fantasieën vormen de extra dimensie van dirty talk bij de seks. Betrek ook al je zintuigen bij de dirty talk. De meeste mensen focussen op zicht en gevoel, maar wat dacht je van geluid of smaak? Voorbeelden van specifieke dirty talk:

 • Je maakt zulke geile geluiden als ik je pijp/bef/neuk
 • Ik wil je heerlijk natte poesje rond m’n pik voelen klemmen
 • Ik wil je heerlijk over me heen klaar laten komen
 • Je vagina/poesje/pik/lul smaakt zo heerlijk, ik zou er altijd wel aan willen likken
 • Zeg me hoe lekker je het vindt als ik je neuk/als je me neukt
 • Ik vind het zo sexy als jij de controle neemt en met me doet wat je wilt

Tip 3: Maak het niet te grof

Ik heb dit al een paar keer genoemd, maar te grove dirty talk kan de sfeer juist helemaal verpesten. Het kan soms juist heel intens zijn om in subtiele verwoordingen te horen wat jouw partner met je wilt doen. Ik vind zelf allerlei woorden voor geslachtsdelen, zoals kutje en lul, juist helemaal niet geil klinken, dus vind ik het prettig als iemand daar andere woorden voor gebruikt.

dirtytalk3

Voor de seks geldt wel dat ‘in the heat of the moment’ het heel geil kan zijn om juist grove bewoordingen te gebruiken. Jullie zijn helemaal op aan het gaan in elkaar en lijken meer beesten dan mensen. Dan kan het juist nog extra vunzig worden met de juiste dirty talk, en dat bedoel ik dan op een goede manier.

Let wel op dat het denigreren van je partner meestal geen goed idee is. Het is dan vaak de man die zijn partner onderdanig aan hem maakt en haar bepaalde namen geeft, zoals sletje of baby. Daarnaast vinden sommige vrouwen het geil om hun partner meester of daddy te noemen, maar kan een man dat juist helemaal niet sexy vinden. Doe dit dus alleen als je weet dat je partner het geil vindt!

Tips voor dirty talk buiten bed

Je denkt bij dirty talk misschien gelijk aan geil praten tijdens de seks, maar dat hoeft helemaal niet! Tegenwoordig hoeven we geen minuut meer van onze geliefde verwijderd te zijn dankzij chats en sociale media. Je kunt bij wijze van spreken de hele dag door appen, snapchatten of Facetimen met je partner. Dat kun je ook handig gebruiken voor dirty talk!

Tip 1: Zorg dat je partner aan je blijft denken

Dirty talk via sociale media is er niet per se op gericht om je partner direct geil te maken. Het gaat er vooral om dat je diegene gedurende de dag opgewonden houdt. Je kunt het je wel voorstellen; als je een hele dag al opgewonden bent, en je hebt ’s avonds eindelijk de mogelijkheid om het eruit te laten, dan wordt dat gegarandeerd een heerlijke vrijpartij!

Je wilt dus vooral dat je partner over je gaat fantaseren en niet al te concrete dingen weet. Het moet een verrassing blijven wat je die avond voor hem/haar in petto hebt. Wat ook goed werkt, is je partner laten weten dat je de hele tijd aan hem/haar moet denken. Dat hoeft niet eens in seksuele setting te zijn, maar dat helpt wel natuurlijk 😉

dirtytalk5

Kijk eens naar de volgende voorbeelden om het hoofd van je partner op hol te doen slaan:

 • Ik had een hele spannende droom vannacht… En jij was de hoofdpersoon
 • Ik ga nog niks verklappen, maar vanavond gaat een hele bijzondere avond worden 😉
 • Als we nu samen waren, wat zou je dan met me willen doen?
 • Ik heb een nieuw setje aan… het voelt zo lekker zacht J
 • Ik heb geen ondergoed aan vandaag…
 • Ik kan maar niet stoppen met denken aan gisteravond… Voel me weer net zoals toen 😉

Tip 2: Wees niet té expliciet

Je wilt niet al je goede kaarten al verspelen voordat de avond überhaupt begonnen is. Daarom moet je dirty talk via chat zien als teasen. Je maakt je partner opgewonden maar doet er eigenlijk verder niets mee. Tenzij jullie niet bij elkaar kunnen zijn, maar elkaar wel willen laten klaarkomen via de chat – maar dat is een heel ander verhaal.

Wees daarom altijd een beetje mysterieus en geheimzinnig. Je partner weet heus wel waar je het over hebt, maar hij/zij moet zelf de details erbij verzinnen. En dát is nou precies wat je wilt; dat jouw partner de hele dag aan je denkt op seksuele wijze. Jullie hebben de hele dag over elkaar gefantaseerd, en wanneer de avond valt is het tijd om die fantasieën uit te spelen.

Het werkt ook heel goed als je laat weten hoe jouw partner je laat voelen. Dat maakt hem/haar zowel trots als opgewonden. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Ik ben nog steeds een beetje gevoelig van gisteravond
 • Als ik seks met je heb, voel ik me de rijkste persoon ter wereld
 • Je laat me dingen voelen die niemand anders me kan laten voelen
 • Mijn god, zoals jij gisteren bezig was, echt niet normaal…
 • Ik verlang zo erg naar je, ik kan niet zonder je warme lichaam tegen me aan

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *