Je penis meten

Je penis meten - Vrijen doe je zo!

Ondanks het feit dat steeds wordt herhaalt dat de penis lengte van een man vrouwen niet veel kan schelen, blijven mannen geobsedeerd door de lengte en de dikte van hun penis. Als jij tot die groep behoort, wil je waarschijnlijk wel weten hoe je je penis op de juiste manier kunt meten.

De kleinste of de grootste penis?

Eerst een aantal weetjes over penis lengte. De gemiddelde lengte van de menselijke penis varieert tussen de 13 en 15,7 centimeter. De gemiddelde omvang is ongeveer 12,7 centimeter. De meeste penissen zijn ongeveer vijf jaar na het begin van de pubertijd volgroeid. Die lengte blijft hetzelfde naarmate de man ouder wordt.

Ook heel interessant om te weten voordat we verder gaan met hoe je je penis lengte kunt meten, is dat er geen aantoonbaar bewijs is dat de penis lengte van een man gerelateerd is aan zijn lengte of ras. Daarbij zijn er slechts weinig vrouwen die de voorkeur geven aan een partner met een grote penis. De meesten willen liever een man met een gemiddelde penis lengte en zijn hier heel tevreden mee.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Je penis meten

Ga je je penis meten, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Wil je je penis meten als hij slap is, dan kun je beter staan in plaats van zitten. Daarbij moet je jezelf meer dan eens meten. Er zijn namelijk een aantal factoren die de resultaten kunnen beïnvloeden. Hierbij kun je denken aan de kamer temperatuur. Als het kouder is, zal je penis kleiner zijn.

Ga je je penis meten in slappe toestand, dan kun je een liniaal over je penis leggen. Duw de liniaal zachtjes tegen je onderbuik aan terwijl je je slappe penis tegen de liniaal aan drukt. Je penis meten doe je dus vanaf de basis tot aan het uiteinde van je eikel. Het is niet de bedoeling dan je je testikels meeneemt in de afmetingen.

Je penis meten terwijl hij stijf is gaat iets anders. Ook hiervoor kun je het beste gaan staan. Breng je stijve penis zo in positie, dat hij parallel aan de vloer is. Leg de liniaal tegen je schaambeen aan en meet vanaf de basis van je penis tot aan het puntje van je eikel.

Als je de dikte of omvang van je penis wil meten, moet hij volledig stijf zijn. Meet de omtrek van je penis ongeveer halverwege de schacht. Dit kun je doen met een meetlint of een touwtje. Je kunt ook drie keer meten: één keer bij de basis van de penis, één keer halverwege de schacht en één keer bij de top. Vervolgens bereken je het gemiddelde van deze drie afmetingen.

Het leuke is dat een kleine slappe penis met maar liefst tot 100 procent groeit wanneer hij compleet erect is. Een slappe penis van een gemiddeld formaat groeit ongeveer 75 procent in erecte toestand. Penissen van kleine en gemiddelde afmetingen nemen dus aanzienlijk meer in omvang toe dan grote penissen.

Nu je weet hoe je je penis moet meten, weet je of je penis tot een kleine, gemiddelde of grote maat behoort. Maar is dat heel erg belangrijk? Zeker niet als je partner er blij mee is! Bedenk goed dat je de liefde bedrijft met je HELE lichaam en je geest. Je penis is daar een onderdeel van. Het gaat er meer om wat je er mee doet!

Mocht je dit willen, dan kun je je penis wel visueel vergroten door je schaamhaar bij te werken. We hebben hierover een video gemaakt waarin we stap voor stap, zonder taboe, laten zien hoe je dit het beste kunt doen: Video Schaamhaar Scheren.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

6 reacties op "Je penis meten"

 1. Van Druuten says:

  Klopt het dat vrouwen echt niet zo veel geven om een grotere fallus? Me dunkt dat dit stereotype niet zomaar ergens vandaan komt. Uiteraard vinden ook niet alle mannen grote borsten mooi, maar een grootgeschapen man zou toch meer plezier moeten brengen tijdens het vrijen, nietwaar?

  • E says:

   ligt eraan... bij sommige vrouwen doet groot juist pijn, dus dan hebben ze liever kleiner. maar moet ook niet te klein zijn, want dan voel je zowat niks... Is denk heel erg ''persoonlijke smaak ''

 2. Rik says:

  vinden vrouwen lengte of dikte van een lul belangrijker??

  • Rianne says:

   ik vind zelf dikte belangrijker. Lengte maakt niet megaveel uit maar dikte voelt wel echt heel anders in me kutje. dat is mijn mening hoor weet niet of elke vrouw dat heeft

   • M says:

    nja, lengte maakt op zich ook wel uit, dan voel ik me 'voller'' , maar ligt denk ook voornamelijk aan dikte, dus denk dikker idd belangrijker. Je wilt wel iets voelen ;p

 3. Paulina says:

  Ik wilde even tegen alle mannen hier zeggen dat het niet per se uit maakt hoe groot je penis is. Ja tuurlijk het moet geen micropenis zijn anders voelen we helemaal niets. Maar een grote is ook echt niet alles hoor. Ik ben eens met een man naar bed geweest die echt een grote pik had (meer dan 20 cm en ook nog dik). en dat deed gewoon echt pijn. Hij kreeg hem niet eens goed naar binnen en geloof me ik was echt wel geil en nat. Hij heb t geprobeerd maar kon er gewoon niks mee.

  En toen had ik een jongen die gewoon een gemiddelde pik had. Niets bijzonders, ja hij boog wat naar links. Maar man wat was die goed in bed zeg... Hij wist precies hoe hij me moest neuken zodat ik het meeste voelde en het beste kon klaarkomen. En hij hield het ook nog lekker lang vol, kon snel achter elkaar klaarkomen. Kortom hoe groot ie is maakt echt niet superveel uit. Leer hoe je hem moet gebruiken!

  Paulina

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *