Beffen: Hoe verwen ik mijn vriendin?

Op het moment dat je verder wilt gaan ‘alleen’ maar zoenen, tongen of strelen, is beffen een prima stap. Geloof het of niet, maar iedere vrouw vindt dit heerlijk, maar je moet het wel op een goede, en vooral plagerige, manier doen. Het is niet alleen maar als een razende met je tong tekeer gaan! Het is belangrijk om goed te kijken, te voelen en vooral te luisteren naar de lichaamstaal van je partner.

Het woord ‘Beffen’

Vanuit het verleden werden heel veel ‘vieze’ woorden op een verbloemende manier aangeduid. Een voorbeeld hiervan is het woord piemel, wat een beetje zachter klinkt dan het woord lul. De officiële term voor beffen is het Latijnse woord Cunnilingus, het oraal verwennen van de vrouw met de mond en de tong. De meer populaire term hiervoor is beffen, en dit zou afgeleid zijn van het woord Befze, wat lip betekend. In dit geval schaamlip. Ook zou er verband bestaan met het Spaanse woord befo, wat met dikke lippen betekend. Dit is in het Nederlands verbasterd naar de naam Beffen. Ok, genoeg hierover nu!

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

De Vagina

Voordat je gaat beffen, is het handig om te weten hoe de vagina en het omliggende gebied eruit ziet. Als je een vrouw naakt ziet, zie je de geslachtsdelen. Tenminste dat denk je, want alles wat je ziet zijn de buitenste schaamlippen die in de meeste gevallen de rest bedekken. Als je deze buitenste schaamlippen een beetje zou openen, kun je de kleine schaamlippen aan de binnenzijde zien. Op het punt waar de kleine schaamlippen aan de bovenzijde bij elkaar komen, zit de clitoris. Direct daaronder het plasgaatje en daar weer onder de vagina. Als je dan nog verder gaat, dan kom je uit bij de anus.

Lekker beffen, voor jullie beide!

Zoals eerder gezegd, is beffen veel meer dan alleen maar als een wasmachine met je tong tekeer gaan. Inderdaad, in basis gaat het om de stimulatie van de clitoris. Maar de clitoris, of de clit, is niet het enige gevoelige plekje van de vrouw. Ook de grote schaamlippen, de kleine schaamlippen, de binnenzijde van de benen zijn heel gevoelige plekjes. Het is belangrijk om juist die plekjes niet over te slaan. Nog sterker, in eerste instantie verwen je alléén maar die andere plekjes totdat ze zo opgewonden is, dat ze je bijna dwingt om de clitoris en de kleine schaamlippen te likken en te beffen.

Als je precies wilt weten hoe de vrouwelijke geslachtdelen eruit zien, lees dan eerst even het artikel: De vrouwelijke geslachtsdelen (link)

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tips voor lekker beffen

Lekker beffen is niet iets wat je ‘zomaar’ doet. Het vereist vooral oefening en het vermogen om de lichaamstaal en de geluidjes van de partner te interpreteren.

Maar wij kunnen je natuurlijk wel op weg helpen door je een aantal tips voor het beffen te geven.

Hoe je begint, hangt natuurlijk heel sterk af van de situatie. Als je beide al (bijna) naakt op bed ligt, ga je gewoon beginnen met strelen. Strelen met je handen, met je mond én met je tong. Geef overal lieve kusjes en werk heel langzaam naar de gevoelige plekje tussen de benen. Vergeet in deze reis vooral niet de borsten en de tepels. Héél erg gevoelig!

Als je bijvoorbeeld buiten bent, begin dan met lekker te zoenen en te strelen. Als je zeker bent dat zij ook gebeft wil worden, maak je langzaam haar broek los en trekt deze uit. Laat haar bijvoorbeeld op een muurtje zitten met haar benen uitelkaar. Staand beffen kan ook, maar is een stuk lastiger om alle gevoelige plekjes te bereiken.

Begin met het kussen en tongstrelen van de binnenzijde van haar benen. Ga niet direct naar de vagina en de clitoris, maar maak een omtrekkende beweging, zodat je deze nét niet raakt. Op deze manier plaag je haar een beetje, en dat zal haar ontzettend opwinden!

Ga naar de grote schaamlippen en probeer daar een beetje op te sabbelen. Duw je tong tussen de grote schaamlippen en probeer de clitoris te vinden. Bij de ene vrouw is deze wat groter dan bij de andere. Dit is bij de meeste vrouwen hét meest gevoelige plekje, en dat zal je ongetwijfeld ook horen aan de geluiden die je partner uitstoot.

Je kunt de clitoris gewoon likken, maar je kunt ook heel voorzichtig gaan zuigen. Ook lucht blazen op de clitoris en op de vagina vinden sommige vrouwen erg fijn. Wees creatief en gebruik al je mogelijkheden om haar helemaal gek te maken!

Maak tijdens het beffen ook gebruik van je handen. Als jullie op een bed liggen, en jij zit tussen haar benen, kun je prima de borsten en de tepels strelen. Of dus je handen onder haar billen om deze wat omhoog te brengen. Door dit laatste heb je een betere hoek waardoor je met je tong overal beter bij kunt. Ook kun je je vingers gebruiken om met name de vagina te ontdekken. Als de vagina niet erg nat is, kun je niet zomaar beginnen met vingeren. Dat kan erg pijn doen. Maak je vinger even nat, en probeer het dan weer. Lees ook even het artikel over Vingeren: Hoe verwen ik mijn vriendin? (link)

Lekker klaarkomen

Op een bepaald moment merk je wel dat ze heel erg opgewonden raakt. Dit kan soms even duren, maar zolang je lekker doorgaat komt dit moment vanzelf. Op dat moment kun je besluiten om op te houden met plagen, en alleen te likken op de super gevoelige plaatsen zoals de clitoris. Ook al heb je misschien kramp in je tong of zit je even niet lekker, nu is het moment om door te gaan. Je vriendin wil nu klaarkomen, en ze heeft jou daarbij nodig! Gewoon doorzetten, en je zult zien dat de beloning groot is als zij gillend klaarkomt!

Vooral genieten van het beffen

Ga beslist niet beffen omdat je denkt dat het ‘moet’, omdat ze jou net gepijpt heeft. Seks in het algemeen is geven en nemen. Jouw beurt komt wel weer.

Beffen is heel erg intiem, iets waar je gewoon van moet genieten. Blijf altijd rustig en ontspannen, ga niet te snel en blijf letten op de lichaamstaal van je vriendin. Beffen is iets wat je doet omdat je het fijn vindt om te doen, en omdat je het fijn vindt om te zien dat je vriendin aan het genieten is.

Lekker beffen leer je steeds beter, als je het wat vaker doet. Gewoon blijven oefenen dus!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *