Geef Haar het Meest Intense Orgasme Ooit met de A-Spot

De meeste mannen weten wel dat ze iets met de clitoris moeten doen als ze een vrouw willen laten klaarkomen. Tenminste, dat hoop ik. Mannen met iets meer kennis op het gebied van het vrouwelijk lichaam weten ook van de g-spot; een plekje aan de bovenwand van haar vagina dat erg gevoelig is.

Maar heb je al gehoord van de a-spot? Dit extreem gevoelige plekje diep in haar vagina kan jou wat extra credits tussen de lakens opleveren. Door haar a-spot te stimuleren, kun je haar namelijk een ontzettend intens orgasme geven. Wil jij weten waar de a-spot ligt, en hoe je hier het best mee om moet gaan? Lees dan snel verder!

Wat is de a-spot?

De naam a-spot komt van ‘anterior fornix erogene zone’, de officiële benaming voor het plekje in haar vagina waar we het in dit artikel over hebben. Deze moeilijke naam wordt vaak afgekort tot de AFE-zone, het AFE-gebied, tweede g-spot, of gewoon a-spot.

De a-spot wordt ook weleens de vrouwelijke prostaat genoemd, omdat hij op ongeveer dezelfde plek ligt en ook gestimuleerd kan worden.

Een Maleisische onderzoeker genaamd Chua Chee Ann zou de a-spot ontdekt hebben. Hij ontdekte dat vrouwen die last hadden van vaginale droogheid, zeer snel vochtig en opgewonden raakten wanneer hun a-spot gestimuleerd werd. Door de a-spot te stimuleren, kun je haar dus heel nat maken zonder bijvoorbeeld lang aan voorspel te doen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Waar ligt de a-spot?

Dan is een logische vervolgvraag: waar kan ik de a-spot precies vinden? Je ziet hem op het plaatje hieronder:

aspot1

De a-spot bevindt zich dus diep in de vagina, zoals je kunt zien. Het topje van de vingers op deze afbeelding zitten op de g-spot. De a-spot ligt nog zeker twee vingerkootjes dieper in de vagina, tegen de baarmoedermond aan. De a-spot bevindt zich ook aan de bovenwand van de vagina (de kant van haar navel).

Op de plek van de a-spot begint de vaginawand wat omhoog te buigen, want daar begint de baarmoedermond. Sommige experts denken dat de a-spot het vrouwelijke equivalent van de prostaat is. Dit komt doordat de a-spot op ongeveer dezelfde plek ligt, en gestimuleerd kan worden, net als de prostaat van een man.

Hoe verschilt de a-spot van de g-spot?

a-spot2Misschien vraag je je af wat nu precies het verschil is tussen de a-spot en de g-spot. Ligt de a-spot gewoon dieper, of zijn er meer verschillen tussen de twee?

De a-spot ligt inderdaad dieper, en dat heeft wat gevolgen. Sommige vrouwen vinden het bijvoorbeeld minder prettig als je erg diep bij hun vagina naar binnen gaat. Als ze nog niet gewend zijn aan a-spotstimulatie, kan het lastiger zijn om hiermee te beginnen. Je moet haar dan laten wennen aan het gevoel van a-spotstimulatie.

Daarnaast lijkt het erop dat een vrouw vooral erg nat en opgewonden wordt als je haar a-spot stimuleert, maar dat dit bij de g-spot minder het geval is. De g-spot stimuleren werkt vooral heel goed als je haar wilt laten klaarkomen. Je zou dus kunnen zeggen dat de g-spot beter is voor het ‘echte werk’, en de a-spot vooral voor het voorspel. Maar dat betekent niet dat je haar geen a-spot orgasme kunt geven!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

De a-spot stimuleren met je vingers: 4 tips

Oké, je weet nu wat de a-spot is en waar hij (ongeveer) zit. Hoe moet je hem dan stimuleren om haar een lekker orgasme te geven? Allereerst kun je dit het makkelijkst doen met je vingers. Je kunt met je vingers namelijk redelijk diep in haar vagina komen, en beter voelen wat je aan het doen bent. Ik geef je nu 4 tips om haar a-spot te bevredigen met je vingers.

Tip 1: Vertel haar wat je gaat doen

Dit is een heel belangrijke tip, die je zeker niet moet overslaan. Je moet haar namelijk wel vertellen wat je met je vingers gaat doen.

Als je zomaar met je vingers diep in haar vagina gaat, is het voor haar alleen maar onaangenaam.

Leg dus uit wat haar a-spot is, en dat je die alleen kunt bereiken door redelijk diep met je vingers in haar vagina te gaan. Waarschijnlijk heeft ze namelijk nog nooit van de a-spot gehoord, en weet ze al helemaal niet waar die zit. Gewoon iets als “niet schrikken, ik ga nu een plekje masseren dat wat dieper ligt” kan al helpen om haar schrik weg te nemen.

a-spot3

Tip 2: Gebruik glijmiddel

Door haar a-spot te stimuleren, kun je haar heel erg natmaken. Maar voor het zover is, is haar vagina natuurlijk nog redelijk droog (tenzij ze van nature veel vocht aanmaakt). En aangezien je met je vingers diep in haar vagina moet gaan, is dat niet prettig als ze droog is.

Daarom kan het geen slecht idee zijn om glijmiddel te gebruiken. Dit maakt het zowel makkelijker voor jou als lekkerder voor haar om de a-spot te stimuleren. Je kunt eenvoudige dieper in haar vagina komen, zonder dat het voor ongemak zorgt. Bovendien is glijmiddel sowieso geen overbodige luxe in de slaapkamer, dus je kunt het maar beter klaar hebben liggen!

Tip 3: Begin met één vinger

a-spot4Je weet nu wel waar de a-spot ongeveer zou moeten liggen, maar dat is nog lang niet hetzelfde als de a-spot ook echt vinden. In het echt kun je niet zo makkelijk zien waar de a-spot ligt als in het plaatje eerder in dit artikel. Je zult het puur op je tast moeten doen – en luisteren naar haar reacties.

Begin daarom met je wijsvinger en krom deze een beetje naar boven, terwijl je bij haar naar binnen gaat. Op ongeveer twee à drie centimeter in haar vagina, aan de kant van haar navel, voel je waarschijnlijk een soort geribbeld, sponsachtig plekje – dat is haar g-spot. Hoewel het ook heel lekker is om deze te vingeren, gaan we nu nog dieper op zoek naar de a-spot.

Houd je vinger in dezelfde houding en ga wat dieper bij haar vagina naar binnen – nog een extra drie à vier centimeter. Op een gegeven moment voel je een glad plekje, tegen het ‘einde’ van haar vagina. Als je nu nog dieper zou gaan, kom je bij haar baarmoedermond uit.

Dat wil je niet hebben – als je hier tegenaan komt met je vingers, doet het namelijk pijn.

Iets voor de baarmoedermond, aan dezelfde kant van de vagina als de g-spot, ligt de a-spot. Als je op ongeveer de juiste diepte bent, maak dan verschillende bewegingen met je vingers. Als het goed is, merkt zij het wel wanneer je de a-spot aanraakt. Dit geeft voor veel vrouwen een intens tintelende sensatie, en de vagina wordt bijna gelijk vochtig.

Tip 4: Op de juiste manier stimuleren

Welke bewegingen kun je nu het beste maken om haar a-spot te stimuleren? Een beweging waarmee je eigenlijk niet mis kunt gaan, is de kom hier-beweging. Je kromt je vingers naar je toe, alsof je iemand wenkt om naar je toe te komen. Deze beweging werkt zeer goed bij de g-spot, maar doet het bij de a-spot ook niet verkeerd.

Bij de a-spot is het sowieso belangrijk dat je blijft bewegen. Alleen het aanraken van de a-spot is niet genoeg. Wrijf op verschillende manieren over de a-spot, en kijk waar zij het beste op reageert. Misschien is het de kom hier-beweging, misschien moet je juist je vingers van links naar rechts bewegen. Wat het ook is – zoek het uit en laat haar genieten van a-spot stimulatie!

Tip 5: Raak de a-spot met een seksspeeltje

Omdat de a-spot zo diep zit, kan het lastig zijn er met je vingers bij te komen zonder dat het erg oncomfortabel wordt. Je kunt tijdens de seks ook de a-spot stimuleren (dat bespreek ik verderop), maar dan kun je moeilijker het juiste plekje vinden. De oplossing? Een seksspeeltje.

Met een seksspeeltje kun je haar a-spot raken en tegelijk haar op andere manieren verwennen.

De meest geschikte seksspeeltjes voor de a-spot zijn lange speeltjes met een kromming aan de bovenkant. Deze kromming helpt om het juiste plekje aan te raken, zoals je ook je vingers krom houdt. Een groot seksspeeltje kan namelijk makkelijker diep in haar vagina komen, en ze kan zelf het speeltje gebruiken om de perfecte plek te vinden.

a-spot5

Terwijl je het seksspeeltje op haar a-spot gebruikt, kun je haar bovendien ook beffen of vingeren. Gebruik je tong of vingers om haar clitoris te stimuleren. Dit gecombineerd met de a-spotstimulatie van het seksspeeltje zal haar een heerlijk orgasme geven zoals ze nog nooit ervaren heeft!

Stimuleer de a-spot tijdens de seks met deze standjes

De a-spot raken met je vingers of een speeltje is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar je wilt natuurlijk ook tijdens de seks haar a-spot kunnen stimuleren. Welke standjes zijn dan het beste? En wat moet je doen om te voorkomen dat je haar baarmoedermond raakt? Ik vertel je hier de meest geschikte standjes voor a-spotstimulatie.

Standje 1: De matroos

a-spot6Dit standje is een afwisseling op het bekende missionarisstandje. De vrouw ligt op haar rug en trekt haar knieën omhoog. Jij gaat nu bij haar naar binnen en duwt wat tegen haar benen aan. Doordat ze haar benen zo optrekt, wordt haar vagina als het ware ‘korter’.

Hierdoor wordt het makkelijker om in dit standje de a-spot te raken.

Je moet wel oppassen dat je niet de baarmoederhals raakt, omdat je snel ‘te diep’ gaat met dit standje. Luister naar haar adviezen en pas ook de hoek van de penetratie aan. Het werkt vaak als je iets meer ‘van onderen’ penetreert om haar a-spot te raken. Dit kun je bijvoorbeeld doen door een kussen onder haar bekken te leggen.

Standje 2: Doggystyle

Ja hoor, dit populaire standje werkt ook goed om de a-spot te raken. De vrouw zit hierbij op handen en knieën, terwijl de man haar van achter penetreert. Je kunt haar bij haar billen vastpakken en haar goed, diep penetreren met dit standje. Zij kan ook haar onderlichaam meebewegen, waardoor ze zelf invloed heeft op hoe je haar a-spot raakt.

Bij dit standje werkt het juist beter om wat van bovenaf te penetreren. Je moet nu namelijk wat meer ‘naar onderen’ duwen met je penis om de a-spot te stimuleren, aangezien ze niet op haar rug ligt. Zorg dus dat je wat hoger kun zitten terwijl je haar penetreert, voor de optimale a-spot penetratie.

Standje 3: Cowgirl

a-spot7De cowgirl is het bekende standje waarbij de vrouw bovenop zit. Als ze haar benen goed spreidt, kun je ook in dit standje redelijk diep penetreren. Wat vooral belangrijk is bij dit standje, is dat de vrouw in controle is. Zij bepaalt hoe snel en hoe diep je haar penetreert, aangezien ze bovenop ligt. Jij kunt extra helpen door je heupen te bewegen.

Bij de cowgirl heb je bovendien het voordeel dat je elkaar aan kunt kijken. Je kunt dus precies van haar gezicht aflezen hoe het voelt terwijl je haar a-spot raakt. Ten slotte kun je met haar borsten en clitoris spelen tijdens de seks, om haar nog geiler te maken en haar een heerlijk orgasme te geven.

Standje 4: Anale seks

Oké, anale seks is dan wel geen standje op zich, maar het is ook niet iets waar de meeste stellen zich mee bezig houden. En dat is zonde, want anale seks kan ideaal zijn voor a-spotstimulatie.

Bij anale seks kun je haar a-spot ‘van de andere kant’ raken.

a-spot8Natuurlijk vereist het wat voorbereiding om aan anale seks te doen, zeker als je het nog nooit gedaan hebt. Je moet genoeg glijmiddel hebben, en rustig beginnen met je vingers, voordat je over kunt gaan op anale penetratie. Daarnaast kan ze misschien wat terughoudend zijn om anale seks te doen.

Je kunt haar echter uitleggen dat anale seks heel lekker is als je het goed doet, en dat het helemaal niet vies hoeft te zijn. Wanneer je van tevoren doucht, is anale seks gewoon hygiënisch. Als je haar a-spot al eens hebt gestimuleerd met je vingers of een ander standje, kun je haar wellicht ook beter overtuigen tot anale seks.

Hopelijk weet je nu alles wat je moet weten over de a-spot. Maar hoeveel ik je ook vertel in dit artikel, het is nooit genoeg om de echte ervaring te vervangen. Duik dus met je vriendin tussen de lakens en ga samen op zoek naar de a-spot!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *