Het Vrouwelijk Orgasme in Detail

Het vrouwelijk orgasme in detail - Vrijen doe je zo!

Er werd jarenlang gedacht dat het vrouwelijk orgasme slechts een mythe was. Omdat er geen fysiek “bewijs” was zoals bij mannen die sperma ejaculeren, waren er alleen de persoonlijke verklaringen van vrouwen die claimden dit fenomeen ervaren te hebben. Het was logischerwijs dan ook lastig voor wetenschappers om te begrijpen dat het vrouwelijk orgasme echt bestond. Uiteindelijk werd ontdekt dat het vrouwelijk orgasme niet alleen echt is, maar dat het ook daadwerkelijk een functie heeft. Moderne wetenschappers, zowel mannen als vrouwen, geloven nu dat het vrouwelijk orgasme een doel heeft.

We weten nu dat het samentrekken van de spieren tijdens het vrouwelijk orgasme bevorderlijk is voor de vruchtbaarheid van de vrouw. Spiercontracties in het bekken, de baarmoeder en de vagina ontstaan op een razendsnel tempo van minder dan één seconde na elkaar en zorgen dat de baarmoederhals zich opent om het naderende sperma te verwelkomen. Dit betekent dat stellen die orgasmes hebben tijdens de penetratie, meer kans hebben om een kind te verwekken.

Het Vrouwelijke Orgasme

Recente studies hebben ontdekt dat timing heel belangrijk is als het aankomt op vrouwelijke orgasmes en conceptie. Als een vrouw te vroeg of juist te laat een orgasme krijgt, neemt de kans op conceptie af. Dat betekent dat ze of tijdens de penetratie een orgasme moet hebben, of na afloop van zijn orgasme handmatig gestimuleerd moet worden.

Iedereen die oud genoeg is om te weten wat seks is heeft zichzelf waarschijnlijk wel eens de vraag gesteld: wat is een orgasme? Een orgasme is de hoogste piek van genot die iemand kan bereiken tijdens seksuele stimulatie. Dat is het meest eenvoudige antwoord. Maar er zijn behoorlijk wat verschillen tussen een vrouwelijk orgasme en een mannelijk orgasme.

Het orgasme is een proces dat bestaat uit drie fases. Er is een lange opbouw van sensaties, gevolgd door verschillende stadia van opwinding. Deze bereiken het hoogtepunt tijdens de piek van de opwinding door een krampachtige bevrijding, wat resulteert in een orgasme. Sommige vrouwen raken vanzelf meer opgewonden tijdens hun maandelijkse cyclus, maar over het algemeen moeten mannen precies weten hoe ze hun vrouwen moeten opwindend als ze succes willen hebben.

De eerste stap in het proces van een vrouwelijk orgasme is natuurlijk opwinding. Dat is waarom stellen aan voorspel doen. Stimulatie verhoogt de bloedtoevoer naar de genitaliën en zorgt dat de clitoris, de schaamlippen en de vagina opzwellen en gevoelig worden. Lubricatie helpt om een orgasme nog intenser en plezieriger te maken. Mannen kunnen tevens hun vingers gebruiken om hun vrouwen nog meer op te winden. Sterker nog, ze kunnen hun vingers gebruiken wanneer andere belangrijke lichaamsdelen niet meer in staat zijn om meet e werken.

De volgende stap draait om het opdrijven van de opwinding. Er is bewezen dat teveel herhaling in het vaginale gebied gedurende de vroege fases van het voorspel kan leiden tot gevoelloosheid van de vagina. Dus wanneer mannen meteen tot penetratie overgaan voordat hun vrouwen compleet opgewonden en open zijn, dan ontnemen ze haar niet alleen dat extra genot, maar verlagen ze ook haar kansen om een geweldig orgasme te bereiken. Wanneer mannen al hun energie bewaren voor de geslachtsgemeenschap, dan doen ze toch iets verkeerd.

We zijn nu bij de laatste fase van het vrouwelijk orgasme. Dit is een intense, sensuele ervaring voor vrouwen. Haar hart gaat tekeer, haar ademhaling versneld, haar pupillen verwijden zich, ze begint te blozen en haar lippen en borsten zwellen op in anticipatie. Haar bekkenbodemspieren beginnen zich samen te trekken en sturen een golf van intens genot door haar lichaam heen.

Het vrouwelijk orgasme is natuurlijk een individuele ervaring en voelt voor elke vrouw anders. Sommige orgasmes zijn als aardbevingen die je in films en op televisie ziet. Anderen zijn rustiger, en stromen als zachte golven door het lichaam, in plaats van een extatische explosie van vulkanische proporties. Een vrouwelijk orgasme kan luid of stil zijn. Soms allebei tegelijk.

Veel vrouwen worden geïndoctrineerd door de films en boeken. Ze hebben al orgasmes ervaren, maar niet zo intens als het type dat in films en boeken wordt beschreven. Daardoor hebben ze het gevoel dat ze iets missen. Dankzij de valse beloftes van de entertainment industrie gaan deze vrouwen door het leven met het idee dat er iets mis met ze is.

Het is belangrijk om veel te experimenteren. Op die manier kun je de verschillende types orgasmes die een vrouw kan hebben beter begrijpen. Ze kan alleen oefenen of met haar partner, maar het belangrijkste is dat zij ontdekt wat voor haar het beste voelt. Het kan best zijn dat ze één van dee vrouwen is die zachte, golvende orgasmes ervaart en daar is helemaal niets mis mee. Die kunnen namelijk net zo plezierig zijn als orgasmes die aanvoelen als aardbevingen. Het gaat erom dat stellen samenwerken, zodat ze beiden volop van hun seksuele ervaringen kunnen genieten.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *