De Beste Seks Standjes voor Beginners

De beste seks standjes voor beginners - Vrijen doe je zo!

Er zijn een aantal dingen waarbij het niet per definitie vervelend is om een beginner te zijn. Seks hebben is één van die dingen. Voor de eerste keer alle dingen ontdekken die je kunt doen terwijl je seks hebt, is één van de spannendste momenten in je leven. Alles is nieuw en intens. Als je iets probeert en het bevalt je, dan is dat alleen maar mooi meegenomen – en je zult het ongetwijfeld vaker doen! Er zijn echter een aantal seks standjes voor beginners die perfect zijn om voor de eerste keer uit te proberen. Toegegeven, er zijn van die avontuurlijke stellen die vanaf het begin af aan puur op hun instinct af gaan. Voor anderen werkt het wellicht beter om de eerste keer te beginnen met wat gemakkelijke seks standjes.

De beste seks standjes voor de eerste keer seks

Hieronder hebben we een aantal van de beste seks standjes voor de eerste keer op een rijtje gezet:

  • Missionary Position: Zelfs mensen die nog nooit seks hebben gehad zijn bekend met dit standje. Het komt erop neer dat de vrouw op haar rug ligt met haar dijbenen uit elkaar, terwijl de man boven op haar klimt. Hij plaatst zijn penis bij de opening van haar vagina en glijdt bij haar naar binnen. Dit standje geeft de man wat meer controle over een aantal aspecten, zoals het tempo en de diepte van de penetratie.
  • Reversed Missionary Position: De naam zegt het al – bij dit standje ligt de man op zijn rug terwijl de vrouw boven op hem ligt. Nu heeft zij meer controle over de situatie.
  • Magic Mountain: Voor dit standje heb je een hoop kussens nodig. Stapel ze boven op elkaar op de vloer. De vrouw gaat met haar gezicht naar beneden op de kussens liggen, wat ervoor zorgt dat haar rug zich op een natuurlijke manier kromt. De man gaat op haar liggen. Terwijl de vrouw de kussens gebruikt als ondersteuning, opent ze haar benen. De man knielt vervolgens tussen haar benen en komt van achteren bij haar binnen.
  • Ride ‘em Cowgirl: Dit standje is prima geschikt voor beginners, maar het maakt de belevenis van de eerste keer ook meteen een stuk interessanter. De man ligt op zijn rug, eventueel met wat kussens onder hem. Het moet voor de vrouw makkelijk zijn om schrijlings op hem te gaan zitten, met haar knieën aan weerszijden van zijn heupen. Met haar gezicht naar hem toe zet ze haar handen op zijn schouders en laat ze zijn penis bij haar naar binnen glijden. Daarna kan ze hem als een wilde hengst berijden!
  • Doggy Style: Dit standje is in vrijwel elke categorie van beste seks standjes terug te vinden. Maar dat is ook niet zo vreemd. De vrouw gaat op handen en knieën zitten. Dit kan overal zijn: op bed, op de vloer, op de bank, op de achterbank van een auto, noem maar op. De man knielt achter haar. Door de perfecte hoek bereikt hij een heerlijk diepe penetratie die beiden ultiem genot zal bezorgen.

Hoe meer ervaring je opdoet met de beste seks standjes voor beginners, hoe sneller je verder kunt gaan met de wat meer gevorderde seks standjes van de Kamasutra.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *