Dating Tips voor Vrouwen

Dating tips voor vrouwen - Vrijen doe je zo!

Zeker als het om een eerste date gaat, weet je nog helemaal niet of het gaat klikken. Je hoopt het natuurlijk van wel, maar zeker weten doe je het nooit. Misschien is die man wel een hele grote engerd, of zit hij al smakkend en boerend die hamburger naar binnen te werken. In dat geval kun je maar beter voorbereid zijn om in alle vrede en op een snelle manier afscheid te kunnen nemen.

Ga met eigen vervoer naar de ontmoetingsplaats

Ga, zeker bij een eerste date, altijd met eigen vervoer. Op deze manier ben je volledig vrij om te gaan en te staan waar je wilt, en vooral wanneer je wilt. In het geval van de boerende hamburgereter, kun je dus gelijk opstappen en weg gaan zonder afhankelijk van hem te zijn.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Zorg dat je zelf geld bij je hebt

Natuurlijk ga je er van uit dat de man, die jou tenslotte uitgenodigd heeft, de rekening zal betalen. Maar dat is natuurlijk geen vanzelfsprekendheid. Ok, het zou een afknapper zijn, maar hij kan altijd voorstellen om de rekening te delen. Dan niet tegenspreken, maar gewoon betalen en weggaan. Ook als één van jullie beide besluit om de eerste date eerder te beëindigen en weggaat, dan moet de achterblijvende betalen, of afwassen!

Geen volledig programma plannen

Ga niet meteen een volledige avond of middag plannen voor de eerste date. Dit geeft alleen maar verplichtingen. Ga gewoon samen wat drinken, en mocht het klikken kun je daarna altijd nog naar een restaurant gaan. Zoek overigens een rustige plek op waar jullie rustig kunnen praten. Een hele drukke bar is dus niet zo’n goed idee.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Kleding

Kleed je voor de juiste gelegenheid, maar hou het een beetje neutraal. Kleed je vrouwelijk, en wellicht een tikje ondeugend, maar overdrijf dit beslist niet. Je weet immers niet wat je kunt verwachten. Té sexy en uitdagende kleding kan een volledig fout signaal afgeven aan een man die jij misschien helemaal niet ziet zitten.

Kies gemakkelijk eten

Als jullie besluiten om naar een restaurant te gaan, kies dan voor iets gemakkelijks zodat je kunt eten zonder dat het een treurige vertoning wordt. Dus bij voorkeur geen spareribs, kipkluifjes, spaghettislierten of dik belegde hamburgers. Je kunt dat soort avonturen beter voor later bewaren.

Een kans geven

Laat je niet meteen leiden door een eerste indruk. Geef de man een eerlijke kans, want ook hij is natuurlijk zenuwachtig en zegt daardoor natuurlijk de verkeerde dingen. Kijk het even aan, en wie weet valt het allemaal wel mee als hij zich meer op zijn gemak voelt.

Wees eerlijk

Na de eerste date, hoe en waar die dan ook eindigt, kun je aangeven of je hem weer wilt zien, of niet. Wees in ieder geval eerlijk en maak geen valse beloften. Misschien was het een leuke avond, maar een relatie zit er gewoon niet in. Bespaar je de toestanden en wees gewoon eerlijk.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *