De Beste Seks Standjes in de Lift

De beste seks standjes in een lift - Vrijen doe je zo!

Seks in een lift is zo’n populaire fantasie dat er zelfs een nummer over is geschreven. Misschien herinner je het oude Aerosmith liedje “Love in an Elevator” nog wel. Er zijn zelfs een aantal hele goede seks standjes voor “liefde in een lift”Hoewel deze standjes enigszins beperkt zijn wat creativiteit betreft, is een seks in een lift één van de hoogst scorende fantasieën voor zowel mannen als vrouwen. En die fantasie kan werkelijkheid worden, als beide partners dit graag willen.

 

De Beste Seks Standjes in een Lift

Om te beginnen zijn de beste seks standjes in een lift vooral bedacht om staand uit te voeren. Deze standjes vereisen kleding die je snel en makkelijk toegang heeft tot de plekken waar je moet zijn. Je zit tenslotte wel in een lift, en je zult maar beperkt de tijd hebben. Voor vrouwen werken rokjes en jurkjes het beste. Mannen kunnen meestal wel hun gereedschap bereiken terwijl ze hun normale broek of jeans dragen.

Eén van de beste seks standjes in een lift maakt gebruik van de muur. De vrouw gaat met haar rug tegen de muur staan. Ze tilt één been op en slaat deze om de man heen. Ze moet zichzelf misschien iets naar beneden laten zakken om te zorgen dat hij makkelijker bij haar naar binnen kan komen. Dit is een veel gebruikt standje als het aankomt op seks in een lift. Het staat zelfs bovenaan de lijst omdat het zo gemakkelijk is om uit te voeren.

Het volgende standje vereist een behoorlijk sterke man, want hij moet de vrouw kunnen optillen. Ze slaat haar benen om zijn middel heen en houdt zich aan hem vast, maar hij moet haar omhoog houden terwijl hij haar penetreert. Het kan helpen om haar tegen de muur aan te laten leunen. Dit zorgt dat er wat minder gewicht op hem komt en het helpt ook om in balans te blijven.

Je hebt misschien al gemerkt dat het Doggie Style standje in vrijwel elke lijst van beste seks standjes voorkomt. Bij seks in de lift is dit niet anders. Dit is een staande variant op Doggie Style. De vrouw gaat op haar knieën op de vloer van de lift zitten. Ze kan haar handen plat of de vloer leggen, of de liftwand of railing in de lift gebruiken om zich zelf te ondersteunen terwijl de man haar rok omhoog duwt en haar van achteren penetreert.

Probeer ook eens om je knie te gebruiken als je aan het experimenteren bent met de beste seks standjes in een lift. De vrouw kan haar knie tegen de wand aan zetten of één van haar knieën optillen en haar enkel om het been van de man heen leggen. Okee, dit vereist enig balanceerwerk maar het maakt het wel interessant wanneer de man de vrouw van achteren neemt.

Als je behoefte hebt aan wat intimiteit terwijl je gek doet in een lift, kun je gebruik maken van een face-to-face standje dat direct oogcontact en veel zoenen mogelijk maakt. Je zult misschien wat moeten experimenteren met hoe je comfortabel kunt staan in deze positie, maar het is het waard. De vrouw moet misschien haar knieën lichtjes buigen of één been optillen om de man haar te laten penetreren.

 

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Orale Seks in de lift

Dit zijn de beste seks standjes als het aankomt op seks in een lift. Een andere optie is orale seks. Dit kan door beide partners worden uitgevoerd. Het is alleen wat lastig om het tegelijkertijd te doen. Het is of de vrouw, of de man die op de knieën gaat. Tenzij je tijdens een stroomstoring of iets dergelijks vast komt te zitten, moet het een vluggertje zijn.

Met betrekking tot hoe je een lege lift tot je beschikking krijgt die langzaam genoeg gaat om zelfs maar een vluggertje in te hebben; dat is aan jullie. Maar als je ooit de kans krijgt, heb je in elk geval al een aantal van de beste seks standjes om je liftfantasie te laten uitkomen.

69 seks standjes - Vrijen doe je zo!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *