15 knotsgekke, originele dating tips!

15 originele dating tips - Vrijen doe je zo!

Misschien is het jullie eerste date, of heb je al een paar keer een afspraakje gehad, maar zit je nu zonder inspiratie voor de volgende date, een écht origineel idee. Originele dating tips geven is niet gemakkelijk, want dit hangt natuurlijk heel erg af van jullie persoonlijkheid en interesses. Hieronder kun je kiezen uit maar liefst 15 dating tips, de een wat gekker dan de ander. Als je open staat voor nieuwe ervaringen, zit vast wel eentje voor jullie tussen!

 

Dating tip 1: Hobby’s uitwisselen

Probeer elkaar enthousiast te maken voor jullie hobby’s. Als jij van breien houdt, ga je hem dus leren breien. Is hij voetbalgek? Dan gaan jullie een samen een keer een workshop voetballen doen. Elkaars passie voor een hobby kennen en accepteren is erg belangrijk in een relatie.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Dating tip 2: Avondwandeling

Ook al is het heel erg laat, maak gewoon lekker een wandeling in de zwoele nacht. Zoek een rustige omgeving op, want je weet nooit waar de zwoele avondlucht toe gaat leiden…

Dating tip 3: Picknick

Maak je koelkast leeg en neem alle restjes mee in een grote picknickmand. Ga dan picknicken in het park. Heerlijk genieten van het weer en natuurlijk van elkaar. Leuke gelegenheid om eens lekker te kletsen over wat jullie bezighoudt. Oh ja, vergeet niet een flesje wijn mee te nemen (met kurkentrekker!)

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Dating tip 4: Mensen kijken

Ga lekker op een bankje in het park zitten, of natuurlijk op een gezellig terras in de stad, en kijk naar de mensen om je heen. Gebruik je fantasie en vertel elkaar waar ze vandaan komen, wie er gelukkig uitziet en wie niet, en vooral waarom. Verzin er maar wat op los! Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen, want ieder heeft zijn/haar eigen mening. Naast een gegarandeerde slappe lach, kan er een leuke discussie kan ontstaan!

Dating tip 5: Ontbijten

Na een heerlijke nacht samen, is een ontbijt op bed natuurlijk leuk. Maar het is ook een idee om in een koffiehuis een ontbijtje te nuttigen. Laat je eens lekker verwennen!

Dating tip 6: Koken en bakken

Plan een dinertje voor jullie tweetjes, maar dan ook samen koken en bakken natuurlijk! Neem een glas wijn en leef je helemaal uit in de keuken. En dat hoeft natuurlijk niet bij koken te blijven….een meelgevecht is ook toegestaan!

Dating tip 7: Bordspelen

Haal de oude mens-erger-je-niet van zolder, of een ander bordspel, en ga een lekker avondje samen eten met een leuk bordspel als toetje.

Dating tip 8: Italiaanse avond

Ga lekker samen thuis eten. Naast samen koken en eten, kun je de tafel dekken zoals ze dat in de Italiaanse restaurants doen. Een rood/wit geblokt kleedje op de tafel, knoflookbroodjes, vioolmuziekje op de achtergrond en natuurlijk een flesje lekkere wijn erbij…

Dating tip 9: Ongenood een feestje bezoeken

Ga naar de opening van bijvoorbeeld een galerie. Kleed je netjes aan en geniet van de gratis wijn en de gratis hapjes. Oh ja, en van de kunst natuurlijk…

Dating tip 10: Theater

Ga naar een theatervoorstelling van een stuk en een toneelgroep waar nog nooit iemand van gehoord heeft. Kan erg verrassend zijn!

Dating tip 11: Speeltuin

Voel je weer even een kind van 8 jaar! Ga naar de speeltuin en ga schommelen, wippen en glijden. Slappe lach verzekerd.

Dating tip 12: Fietsen

Pak de fiets en ga de stad in. Neem niet de paden die je kent, maar neem juist de afslagen waar je geen idee van hebt. Ontdek dus nieuwe omgevingen en straatjes. Je mag onderweg natuurlijk even stoppen om een verfrissend glaasje bier te nemen.

Dating tip 13: Foto’s maken

Laat op iedere knotsgekke een foto maken door iemand anders. Geef elkaar een kus op iedere foto. Mettertijd krijg je een hele leuke collectie foto’s van jullie samen in allerlei gekke situaties.

Dating tip 14: Hardloopwedstrijd

Daag elkaar uit om aan een hardloopwedstrijd deel te nemen. Het gaat niet om het winnen, maar om het meedoen natuurlijk. Ga hiervoor samen trainen. Met z’n tweetjes na de training een douche nemen geeft weer inspiratie voor de volgende training…

Dating tip 15: Strippoker

Een aloud, maar beproefd, recept voor sensualiteit, opwinding en veel lachen!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *