4 Top Manieren om Je Penis te Vergroten

Is je penis lengte nou echt belangrijk? - Vrijen doe je zo!

In de porno-industrie worden bij voorkeur mannen gebruikt met onnatuurlijk grote penissen. Het lukt de acteurs om de vrouwen te behagen. Mannen die hiernaar kijken hebben het gevoel dat ze onder de maat presteren door de lengte van de penis. Gelukkig zijn er manieren om te zorgen voor een penis vergroting.

Wij willen enkele fabeltjes uit de wereld helpen en jou helpen met manieren om je penis te vergroten. Voor veel mannen is vooral de onzekerheid over de lengte van de penis een probleem. De mannen die een penisvergroting wel nodig hebben, helpen wij graag om hun doel te bereiken.

Wanneer is je penis te klein?

Je moet de lengte van je penis niet vergelijking met mannen die zeer groot geschapen zijn. Een penis van 20 tot 25 cm komt maar weinig voor.

Er zijn diverse onderzoeken verricht naar de lengte van de gemiddelde penis. De verschillen per werelddeel zijn groot. Mannen in Afrika hebben gemiddeld de grootste penis, namelijk 17 centimeter in erectiestand. In Azië hebben ze gemiddeld de minst grote penissen. Zij komen gemiddeld niet verder dan 10 cm. Europese mannen mogen niet klagen met gemiddeld 15 cm. 95 procent van de Nederlandse mannen heeft een penislengte van 10 tot 16 cm. In slappe toestand heeft de penis een lengte tussen 6,5 en 11,5 cm.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Presteren mannen met een kleine penis slechter in bed?

De uitspraak “size doesn’t matter” gaat niet op. Vrouwen geven de voorkeur aan een man met een grote penis, maar dat wil nog niet zeggen dat mannen met een kleine penis ook slechter presteren. De mannen kunnen namelijk ook compensatiegedrag vertonen. Om de lengte te compenseren zijn ze bijvoorbeeld actiever tijdens het voorspel of zijn ze op andere manieren meer gericht op het behagen van de vrouw. Mannen die een operatieve penisvergroting overwegen, kunnen beter eerst proberen om op minder ingrijpende en minder pijnlijke manieren de penis te verlengen.

Hangt de lengte van de penis van de lengte van de man af?

Niet alle lange mannen hebben een grote penis. De lengte van een man zegt dus niet alles over de lengte van de penis. Toch speelt de lengte van de man wel een belangrijke rol. Een lange man heeft namelijk een grotere kans op een grote penis. In 10 procent van de gevallen kan een langere penis verklaard worden door de lengte van de man. Door het onderzoek worden er bepaalde fabeltjes uit de wereld geholpen. De lengte van de penis is namelijk niet afhankelijk van je schoenmaat of de vingerlengte.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Hoe meet je de lengte van de penis?

De wens om de penis te vergroten moeten wel gebaseerd zijn op de juiste informatie. Hoe moet je de lengte van de penis meten? Dit doe je door te meten vanaf het schaambeen waar de penis begint tot het topje van de eikel. Er kunnen verschillen zitten tussen metingen. Dit wordt veroorzaakt door de hardheid van de erectie. Bij een harde erectie zal de penis zich vullen met meer bloed. Dit hangt ook weer samen met de mate van opwinding.

Meeste vrouwen zijn tevreden met de lengte van de penis van de man

Uit Brits onderzoek blijkt dat 85 procent van de vrouwen tevreden zijn met de lengte van de penis van haar man. Uit hetzelfde onderzoek blijkt dat slechts 55 procent van de mannen tevreden is over hun eigen penis. Hieruit blijkt maar weer dat ontevredenheid van mannen vaak veroorzaakt wordt door hun eigen onzekerheid. De seksuele ervaring van mannen wordt namelijk nauwelijks beïnvloed door de penislengte. Zeker als de vrouw wel tevreden is, zijn er geen redenen om je als man zorgen te maken. Het is wel logisch dat mannen die echt te klein geschapen zijn er iets aan willen doen.

Wat is gemiddeld de omtrek van de penis?

Lengte is één ding, maar de omtrek van de penis kan bij het vrijen ook het verschil maken. De omtrek wil zeggen het aantal centimeter aan dikte. Dit meet je door een meetlint om de penis te draaien. In ontspannen toestand is de omtrek gemiddeld 9,31 cm. Bij een erectie zet de penis uit naar gemiddeld 11,6 cm. Er wordt over een micropenis gesproken bij een omtrek van minder dan 5,2 cm in slappe stand en 8,5 cm bij een erectie.

Wat kun je doen om de penis te verlengen?

Wij zijn geen voorstanders van cosmetische operaties voor een penisvergroting. Er zijn namelijk andere minder ingrijpende en pijnlijke manieren om je doel te bereiken. Wij leggen jou 4 manieren uit om de penis te vergroten.

Manier # 1: Penis groter maken met de penispomp

De penispomp is de meest gebruikte manier om de penis (tijdelijk) te vergroten. De pomp bestaat uit een koker waar de penis in geplaatst moet worden. De penis wordt volledig afgesloten en de pomp zorgt ervoor dat er een vacuüm ontstaat in de koker. Het gevolg is dat de penis zich vol gaat zuigen met bloed en er ontstaat een hardere erectie.

De pomp zorgt er niet voor dat je een grotere penis krijgt, maar een hardere erectie. Een logisch gevolg is dat de penis groter is in vergelijking met een minder harde erectie. Om het bloed in de penis te houden tijdens het vrijen, kan er gebruik worden gemaakt van een penisring. Toch zijn er studies waaruit blijkt dat een penis blijvend millimeters groter is geworden door de penispomp. Het kan dus ook op de lange termijn effect hebben, maar de resultaten zullen in ieder geval beperkt zijn.

Penis pomp - 11

Manier # 2: De Jelqing oefening

Door oefeningen kun je  jouw penis vergroten. Met een eeuwenoud gebruik kun je met name de omtrek van je penis laten groeien. Hoe pak je het aan? Je moet glijmiddel bij de hand hebben en je moet de penis half hard maken. Je moet de penis nog kunnen buigen.

Pak de penis in je hand met de duim omhoog. Glijd vervolgens met je hand over de penis tot aan de eikel. Hierdoor wordt het bloed omhooggeduwd. Glijd niet door naar de eikel, want deze is te gevoelig. Anders ontstaat er een volledige erectie.  Zodra je bovenaan bent aangekomen, pak je met de andere hand de penis weer bij de basis vast en beweeg je deze hand op dezelfde manier omhoog. Deze beweging wordt een Jelqs genoemd.

Herhaal de oefening 25 maal per keer in de eerste week. Probeer ongeveer 200 Jelqs per week te doen. Na een paar weken moet je de resultaten meten.

Manier # 3: Volg de instructies uit de penis bible

De Penisbible of ook wel PEbible, is een effectieve manier om de penis te verlengen en dikker te maken. Dit is een programma met tientallen stappen om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te behalen. Het is een programma dat wordt aanbevolen door urologen, en is dus een wetenschappelijke methode. Zie de link om hier meer over te ontdekken.

penis bible

Manier # 4: Neem meer nachtrust en leef gezonder

Gezond en evenwichtig leven is goed voor je lichaam. Door gezond te eten en door van voldoende nachtrust te genieten wordt de groei van het sponsachtige weefsel bij de penis gestimuleerd. Dit weefsel zorgt voor een erectie door zich vol te zuigen met bloed. Door gewoon gezonder te leven, kun je een verlenging van de penis in erectietoestand realiseren.

Tips die de penis niet verlengen, maar wel een beter resultaat geven

Wij geven jou graag nog een paar tips om de penis langer te laten lijken of voelen. Het zijn tips om je seksleven net iets meer kwaliteit mee te geven.

Tip # 1: Een buikje wegtrainen

Mannen met een buikje kunnen minder diep penetreren. Dit is ook logisch want door ophoping van vet rondom de basis van de penis, lever je bij het penetreren in op lengte. Door een buikje weg te werken kan de penetratie tot maar liefst 2,5 cm toenemen.

Tip # 2: Haal schaamhaar grotendeels weg

Een weelderig bos schaamhaar zullen veel vrouwen onaantrekkelijk vinden. Daarnaast is het ook nog eens onprettig bij het oraal bevredigen. Door schaamhaar weg te halen lijkt de penis groter. Dus mannen die denken dat ze een te kleine penis hebben, kunnen hier alvast mee beginnen. De 4 manieren om  te zorgen voor een penisvergroting doen de rest.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

2 reacties op "4 Top Manieren om Je Penis te Vergroten"

  1. verleysenangelo says:

    Werken penis extenders om een grotere te krijgen in lengte en omtrek

  2. Glenn de Gendt says:

    Positief
    Ik,wil,gerust testpersoon zijn.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *