Hoe Krijg Ik Een Vrouw Opgewonden? 4 Stappen

Vrouwen komen van Venus, en mannen komen van Mars, zo luidt het gezegde, en hierin zit zeker een kern van waarheid. Op veel vlakken verschillen mannen en vrouwen sterk van elkaar, en kunnen de beide seksen elkaar maar moeilijk begrijpen. Het vlak waarvoor dit misschien nog wel het meest geldt, is het seksueel vlak.

Het is dan ook geen wonder dat veel mannen vragen hebben over hoe je een vrouw nu precies opgewonden krijgt. Mannen en vrouwen zitten op dit gebied wezenlijk anders in elkaar, dus is het voor veel mannen maar gewoon gokken wat een vrouw opwindend vindt. Gelukkig kun je in dit artikel precies lezen hoe jij een vrouw helemaal gek kunt maken.

In 4 stappen zal ik je leren wat je als man moet doen om een vrouw op te winden. Zo hoef je nooit meer onzeker te zijn over je vermogen om een vrouw op te winden, en zullen zowel jij als je partners betere seks hebben.

Stap 1: Voordat je naar jouw huis gaat

Veel mannen gaan pas bezig met het opwinden van een vrouw zodra ze bij haar thuis of in hun eigen huis zijn, maar hiermee moet je eigenlijk veel eerder beginnen. Al voordat je een vrouw zover krijgt om met je mee te gaan, moet je proberen om haar alvast in de juiste sferen te brengen. Hiervoor kun je enkele dingen doen.

Gedraag je “sexy”

Ten eerste moet je je zo “sexy” mogelijk gedragen. vrouw-opwinden2Dit klinkt natuurlijk nogal vaag, maar met de volgende tips kun je dit zonder al te veel moeite voor elkaar krijgen.

  • Zelfvertrouwen uitstralen is eigenlijk het belangrijkst. Houd je hoofd opgeheven, aarzel niet bij elk woord wat je zegt, en zorg voor een krachtige houding. Kijk haar ook zoveel mogelijk in de ogen.
  • Zorg dat je er verzorgd Draag schone kleren, zorg dat je haar goed zit en zorg ervoor dat je schoon bent en lekker ruikt. Een onverzorgde man vindt niemand aantrekkelijk.
  • Wees een beetje speels. Een “halve glimlach” of af en toe een knipoog kunnen al voldoende zijn om haar gedachten op het juiste spoor te brengen.
  • Wees zo dicht mogelijk bij haar. Leun een beetje voorover als je met haar praat, en raak af en toe haar hand of bovenbeen een klein beetje aan.

Als je deze tips zoveel mogelijk volgt, zal een vrouw je sneller aantrekkelijk vinden, waardoor ze al in de stemming raakt voordat ze überhaupt besloten heeft dat ze met je naar bed wil.

Geef haar complimenten

Als je wilt dat een vrouw uiteindelijk met je naar bed wil, moet je ervoor zorgen dat ze zich bij jou op haar gemak voelt.

De makkelijkste manier om dit voor elkaar te krijgen is het geven van complimentjes.

Zeg bijvoorbeeld eens dat je haar haar leuk vindt zitten, of zeg iets positiefs over haar kleding. Als je denkt dat ze hier niet van zal schrikken (als het bijvoorbeeld iemand is die je al enigszins kent, of gewoon je vriendin), wees dan niet bang om te zeggen dat ze er sexy uitziet.

vrouw-opwinden3

Het is wel belangrijk om dit met mate te doen. Als je ineens overal complimentjes over gaat geven, dan zal zij ook zien dat het niet oprecht is. Wees dus voorzichtig: als ze denkt dat je haar alleen maar complimentjes geeft omdat je met haar naar bed wilt, is de kans heel klein dat ze dit vervolgens ook zal doen.

Neem haar mee uit

Als je alvast een sexy stemming wilt creëren voordat iemand met je mee naar huis gaat, is het slim om iemand mee uit te nemen. vrouw-opwinden4Zo kun je het verlangen laten opbouwen, waardoor de seks later alleen maar beter wordt. Ook hebben jullie zo langer de tijd om een beetje bij elkaar op jullie gemak te raken.

Kies wel voor een date die een beetje intiem is. Een dagje naar dierentuin kan natuurlijk hartstikke leuk zijn, maar als je iemand wilt opwinden is dit geen ideale bestemming. Beter kun je kiezen voor een activiteit waarbij jullie wat meer privacy hebben. Een romantisch etentje bij kaarslicht is hiervoor ideaal.

Tijdens dit etentje kun je haar vast een voorproefje geven van wat er (hopelijk) komen gaat, bijvoorbeeld door onder tafel haar been een beetje te strelen, of door haar hand af en toe aan te raken.

Begin hiermee rustig, en ga alleen verder als je merkt dat zij dat wil. Het is natuurlijk sowieso niet de bedoeling dat jullie de hele tijd aan elkaar zitten. Raak haar precies vaak genoeg aan om haar alvast opgewonden te krijgen, maar ook niet meer dan dat.

Stap 2: Creëer thuis de juiste sfeer

Als je date met je mee naar huis wil, dan betekent dit natuurlijk meestal niet dat ze wil dat je haar kleren van haar lijf scheurt zodra je de deur achter je dicht trekt. Je zal bij jou thuis de juiste sfeer moeten creëren om haar voldoende in de stemming te krijgen. Hier volgen enkele tips om je hierbij te helpen.

Zorg dat je alleen bent

Dit lijkt misschien voor zich te spreken, maar in sommige gevallen moet je hier van tevoren wat voorbereiding voor treffen. Als je niet de enige bewoner van je huis bent, is het belangrijk om van tevoren met je huisgenoten af te spreken dat je wat privacy hebt, anders loop je het risico dat de sfeer in één keer omslaat.

Er is niets zo slecht voor de stemming als het aantreffen van een huisgenoot die in zijn joggingbroek voor de televisie zit met een zak chips op schoot.

Draai wat sexy muziek

De juiste muziek kan enorm helpen om een vrouw in de juiste stemming te krijgen. Draai bijvoorbeeld wat R&B of wat rustige jazz. Het moet “sexy” muziek zijn, die wel goed naar de achtergrond kan verdwijnen en jullie de ruimte geeft om met elkaar te praten. Zet de muziek daarom ook niet te hard.

De muziek is er alleen om de juiste sfeer te creëren. Vestig er niet te veel de aandacht op, en ga al helemaal niet interessant doen met je muziekkennis. Laat de muziek subtiel en op de achtergrond haar werk doen.

Zorg voor het juiste licht

Belichting klinkt misschien niet als iets wat van grote invloed is op seksuele opwinding, maar dat is het zeer zeker wel. vrouw-opwinden5Het juiste licht kan een wereld van verschil maken. Bij te weinig licht zie je niets, maar bij te veel licht kan een vrouw zich ongemakkelijk of kwetsbaar gaan voelen. Dat is natuurlijk wel het laatste wat je wilt.

Ideaal is als je het licht een beetje kan dempen. Er moet genoeg licht zijn om elkaar te kunnen zien, maar ook niet veel meer dan dat. Kaarsen kunnen hierbij helpen, maar kunnen ook als overdreven romantisch worden beschouwd.

Zorg dat alles schoon en fris is

Ook dit klinkt misschien als iets vanzelfsprekends, maar het is wel iets wat je makkelijk vergeet om vooraf even in orde te maken. Een vloer die onder het stof ligt is niet bepaald opwindend te noemen, en van overal verspreid liggende verpakkingen kom je ook niet bepaald in de juiste stemming. Ruim dus van tevoren een beetje op.

Zorg er ook voor dat de lakens op je bed fris en schoon zijn; uiteindelijk is dit waar je hoopt te eindigen, en niemand ligt graag tussen muffe of vettige oude lakens. Doe de ramen ’s middags al open om te zorgen dat het niet muf gaat ruiken, of steek een geurkaars aan voordat je vertrekt. Zo weet je zeker dat het lekker ruikt als je je date mee naar huis brengt.

Zorg dat je voldoende drank en snacks in huis hebt

Het is wel zo fijn als je je date iets kan aanbieden als je haar mee naar huis neemt. Dit helpt haar om zich op haar gemak te voelen.

vrouw-opwinden6

Bij alcoholische dranken is er het bijkomende voordeel dat alcohol goed is voor het libido van zowel jij als je date. Bied haar dus gerust een glas wijn aan; dit maakt het alleen maar makkelijker om haar op te winden.

Stap 3: Zoenen en strelen

Als de juiste stemming bereikt is, wordt het tijd om iets intiemer te worden. Dit doe je door haar te zoenen en te strelen, waardoor ze zich nog meer opgewonden zal gaan voelen. Doe het hierbij rustig aan.

Hoe langzamer je dit opbouwt, hoe meer opgewonden ze zal raken.

Begin met wat licht strelen. Als je al langer bij elkaar zit, kun je wat dichterbij komen en voorzichtig haar been aanraken. Laat je hand een beetje langs haar knie glijden, of sla een arm om haar heen. Speel een beetje met haar haar of haar oorbellen. Als je heel zelfverzekerd bent kun je haar een korte massage geven (doe dit alleen als je weet wat je doet).

Op een gegeven moment kun je beginnen haar te zoenen. vrouw-opwinden7Begin niet meteen met een heftige tongzoen; als je meteen je tong in haar mond duwt, zal ze dit misschien als te agressief ervaren, en je wilt natuurlijk wel dat ze zich op haar gemak blijft voelen. Begin dus wat rustiger, en werk naar de tongzoen toe.

Raak zachtjes met je tong het puntje van haar tong aan. Als ze hier goed op reageert, kun je steeds iets meer tong toevoegen. Neem ook af en toe pauzes. Als je vijf minuten achter elkaar aan het zoenen bent kan dit saai worden, maar als je om de twee minuten even stopt en elkaar in de ogen kijkt blijft het spannend.

Wees ook niet bang om haar op andere plekken op haar lichaam aan te raken. Dit kan heel opwindend zijn. Bouw het wel een beetje langzaam op; ze zal er waarschijnlijk van schrikken als je haar ineens bij haar billen of borsten grijpt.

Als je enige tijd bezig bent, kun je elkaar langzaam van kledingstukken ontdoen. Als je haar jurk of shirt uit probeert te trekken, en zij vindt dit goed, stel dan voor om naar je slaapkamer te gaan.

Stap 4: Voorspel in de slaapkamer

Eenmaal in de slaapkamer is het bijna tijd voor het echte werk, maar bedenk ook hier dat je geen haast hebt. Opwinding is voornamelijk langzaam opgebouwde spanning, dus neem vooral de tijd. Wat ook belangrijk is, is het op tijd en duidelijk communiceren dat je graag seks wilt hebben. Leg dit aan haar voor en wacht op haar antwoord. Zo weet je zeker dat jullie allebei hetzelfde voor ogen hebben.

Kus haar als eerste over haar hele lichaam. Je kan haar kussen in haar nek, op haar buik, of zelfs op de binnenkant van haar benen of haar borsten. Wees hierbij ook niet bang om haar met je handen op andere plekken te strelen.

vrouw-opwinden8

Vervolgens kun je haar geslachtsdelen aanraken. Begin hier voorzichtig mee, met een of twee vingers, en bouw het langzaam op. Laat ook weten dat je het fijn vindt wat zij bij jou doet. Dit hoef je niet letterlijk zo te verwoorden, want dit kun je ook met zachte kreuntjes duidelijk maken (al vindt niet elke vrouw een kreunende man aantrekkelijk).

Voor veel vrouwen is voorspel heel belangrijk (voor sommigen zelfs belangrijker dan de seks zelf), dus wees niet bang om hier veel tijd aan te besteden.

Samengevat: zo wind je een vrouw op

Kort gezegd moet je, om een vrouw op te winden, de volgende stappen volgen:

  • Wind haar zoveel mogelijk op voor je haar mee naar huis neemt
  • Zorg voor de juiste sfeer
  • Bouw de spanning langzaam op met zoenen en strelen
  • Doe aan voldoende voorspel in de slaapkamer

Als je deze stappen volgt, zal de vrouw in kwestie maximaal opgewonden zijn als jullie aan de seks beginnen. Dit zorgt ervoor dat de seks beter is voor beide partijen, en zal jou natuurlijk ook een hoop zelfvertrouwen geven. Ik wens jou en je toekomstige bedpartners heel veel plezier toe met deze tips, en ik hoop dat je er in de toekomst veel aan zal hebben.

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *