Flirttips voor Mannen

Flirttips voor mannen - Vrijen doe je zo!

De meeste flirttips voor mannen beperken zich tot de feiten hoe je je als ‘echte man’ moet gedragen. Het is een feit dat hetero vrouwen op échte mannen vallen, waarbij je natuurlijk niet moet overdrijven. Gigantische spierballen en een nét iets te kort T-shirt om vooral je zorgvuldig gekweekte six-pack te laten zien is echt ‘over the top’! Ook het beeld dat échte mannen alleen maar met een ongeschoren gezicht en een iets te dikke buik op de bank liggen met een biertje is ook niet juist. Maar wat is dan een échte man?

Het is een feit dat een deel van de vrouwen graag weg-zwijmelen in een doktersromannetje, een verhaal wat altijd draait om een charmante chirurg en een naïeve verpleegster die elkaar aan het eind altijd in de armen vliegen. En ze leefden nog lang en gelukkig! Gemakkelijke kost, maar niet voor niks zo populair bij de dames. Als we al deze charmante dokters eens op een rijtje zetten, hebben deze veel gedeelde eigenschappen die dus erg in de smaak vallen. Laten we deze eens op een rijtje zetten:

Ze hebben respect voor zichzelf

Tevreden zijn over jezelf en dus zelfvertrouwen hebben, resulteert in respect voor jezelf. Zodra je inderdaad respect voor jezelf hebt, zal je dat ook uitstralen naar buiten en ook in staat zijn om respect te hebben voor anderen.

Onafhankelijk en een avontuurlijke instelling

Bekijk je leven als een avontuur, als een uitdaging. Maar bekijk het ook van de serieuze kant. Neem initiatieven en wees onafhankelijk van anderen. De meeste vrouwen vallen op zo’n soort instelling. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Een man ziet ook graag een vrouw die zelfstandig is en er een eigen mening op na houdt.

Ze hebben ook aandacht voor andere dingen dan alléén maar vrouwen

Zorg voor een veelzijdiger invulling van het leven dan alléén maar de jacht op vrouwen. Ontdek je passies en talenten, en ontwikkel deze. Als jij gepassioneerd kunt praten over wat jou bezig houdt, zonder te overdrijven natuurlijk, oefen je een hele grote aantrekkingskracht uit op vrouwen in het algemeen.

Het zijn charmeurs, op een stijlvolle manier

Laat blijken dat je liefde voor vrouwen in het algemeen, en speciaal voor haar, oprecht is. Laat dit ook gewoon aan de buitenwereld zien, maar doe dit wel op een subtiele en stijlvolle manier.

Positief, optimistisch maar ook kritisch

Straal plezier uit, heb een positieve uitstraling, en geniet van het leven. Daarentegen moet je wel blijven relativeren en kritisch blijven. Vrouwen kicken helemaal op een eigenschap als deze! Leer genieten van alles wat het leven biedt, groot en klein, en straal deze energie ook uit.

Zoals de gemiddelde chirurg uit een doktersromannetje, is de ‘echte man’ dus zelfverzekerd, geeft vrouwen het gevoel dat ze speciaal zijn, hebben een eigen mening, hebben iets te vertellen, lezen regelmatig een goed boek en volgen de actualiteit. Laten we eerlijk zijn: De ‘echte man’ bestaat dus niet! Niemand kan voldoen aan deze perfecte lijst van eisen. Laat het duidelijk zijn dat de mannen hier wel heel veel van kunnen leren. Natuurlijk kun je niet alles hebben, en het zou ook niet goed zijn om jezelf te verloochenen en je anders voor te doen dan je werkelijk bent. Maar het geeft je wel een beter inzicht in wat vrouwen graag zien in een toekomstige partner.

Ok, nu even wat flirttips voor mannen die wat meer aan de realiteit beantwoorden:

Flirttip 1: Positieve uitstraling

Dit is de basis van het flirten: Een positieve uitstraling met een warme en vrolijke glimlach. Dit is het eerste contact en zal echt aanstekelijk werken op de vrouwen.

Flirttip 2: Interesse tonen

Probeer je niet te veel te concentreren op een volgend afspraakje of wat je eventueel verder met haar zou willen. Het heden en het nu is belangrijker, de rest zal wel volgen als de tijd daar rijp voor is. Toon dus oprecht interesse in wat ze te vertellen heeft, stel vragen en vertel natuurlijk ook over jezelf. Overdrijf dit laatste overigens niet, ook al ben je heel erg enthousiast!

Flirttip 3: Zij is speciaal

Geef haar het gevoel dat ze speciaal is. Nog sterker, als jij oprecht bent, IS zij ook speciaal. Laat dat gevoel blijken in kleine aanrakingen en/of woorden. Maak tijdens het flirten een duidelijke keuze tussen meerdere vrouwen. Geen enkele vrouw wil het gevoel krijgen dat ze tweede of misschien wel derde keus is.

Flirttip 4: Complimenten geven

Overdrijf dit niet, maar vrouwen houden van subtiele complimentjes. Als je dit teveel doet, verlies je een deel van je geloofwaardigheid. Wees hier dus zuinig mee voor het maximale effect!

Flirttip 5: Lichaamstaal

Lees goed de lichaamstaal van de ander. Kijkt ze je regelmatig aan? Heeft ze een open houding? Raakt ze je soms aan? Allemaal positieve signalen die je moet leren op de juiste manier te interpreteren.

Flirttip 6: Wees lekker jezelf

Maar bovenal, blijf gewoon lekker jezelf. Ga jezelf nooit beter voordoen dan je bent en vertel al helemaal geen (goedbedoelde) leugentjes over jezelf. Dit zal later altijd uitkomen, en dan heb je veel uit te leggen.

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *