De beste seks standjes voor orale seks

Wie houdt er nu niet van orale seks? Er gaat niets boven een mond op je genitaliën. En het wordt alleen maar beter als je gebruik maakt van de beste seks standjes voor orale seks. Orale seks in een zeer intieme activiteit die kan worden gegeven en ontvangen, zowel om de beurt als tegelijkertijd. Het is geheel aan jou en je partner waar jullie de voorkeur aan geven!

De beste seks standjes voor orale seks

De onderstaande seks standjes staan garant voor een seksuele ontwaking van het hoogste niveau! Jullie zullen van begint tot eind kreunen van plezier…

  • Fully clothed: Dit standje kan werkelijk overal worden uitgevoerd, en dat is ook wat het zo geweldig maakt. De vrouw kan het beste een jurk of rok dragen – dit is het makkelijkste omdat ze deze gewoon omhoog kan trekken en op de rand van een stoel, bed, bank, tafel, bureau of waar dan ook kan gaan zitten. De man knielt tussen haar benen, schuift haar slipje opzij en gaat te werk. Dit seks standje is heel spontaan, wat ervoor zorgt dat je je ontzettend opgewonden en dirty voelt.
  • Sideways 69: Bij dit seks standje liggen jullie beiden op je zij, met jullie gezichten naar elkaars genitaliën gericht. Het is een erg comfortabele positie, die jullie gemakkelijker en beter toegang geeft. Daarbij voel je je lekker stout en vies, wat kan bij dragen aan de opwinding.
  • Standing Up: De man ligt op zijn rug op een bankje terwijl de vrouw, met haar benen uit elkaar, boven hem staat. Dit is een erg visueel standje. De vrouw heeft een uitstekend uitzicht op zijn lichaam en kan goed zien hoe hij het naar zijn zin heeft. Daarbij biedt het haar de mogelijkheid om zo nu en dan voorover te buigen en hem een vrijgevig likje te geven.
  • Woman on top: Terwijl de man op het bed of op de vloer ligt, gaat de vrouw schrijlings op zijn gezicht zitten, met haar clitoris tegen zijn mond. Wanneer de vrouw hem recht in de ogen kijkt in plaats van naar het plafond, kan dit voor hete momentjes zorgen! Ondanks het feit dat de man het meeste werk verricht, kan de vrouw de controle houden door haar kutje over zijn mond naar voor en achteren te bewegen. Ook kan ze zijn kin en neus gebruiken voor meer stimulatie.
  • Man against the Wall: Zoals de naam al suggereert, staat de man tegen een muur terwijl de vrouw voor hem knielt. Ze kan zijn penis in zijn mond nemen en naar hartenlust likken en zuigen. Daarbij zit ze ook in een uitstekende positie om zijn ballen wat extra aandacht te geven.
  • Just Lie Back: Dit seks standje voor orale seks werkt prima voor zowel de man als de vrouw. De ontvangende partner ligt op zijn of haar rug terwijl de ander hem of haar lekker verwend. Dit is een traditioneel standje, en bovendien zeer effectief voor degene die mag ontvangen!

Als jij en je partner dol zijn op orale seks, dan heb je deze seks standjes voor orale seks waarschijnlijk al uitgeprobeerd. Zeer waarschijnlijk heb je zelf al wat nieuwe variaties bedacht! Wanneer je net pas begint met het ontdekken van orale seks dan zul je merken dat deze seks standjes een uitstekende manier zijn om het te leren.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *