Alternatief daten: Bezoek single events!

Ontmoet nieuwe mensen op single events - Vrijen doe je zo!

Je hebt het hartstikke druk, en vaak heb je de energie niet meer om een avond uit te gaan. Maar toch wil je nieuwe mensen ontmoeten. Het is niet alleen leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, maar ook noodzakelijk in je zoektocht naar een eventuele partner. Je kunt dus twee dingen doen: Of je zakt uitgeput op de bank, en blijft gewoon lekker single. Of je gaat het anders aanpakken: Single events bezoeken!

Wat zijn Single Events?

Single Events is een fenomeen wat de laatste jaren steeds populairder wordt. Het principe is erg eenvoudig: Je schrijft je in op een site voor de deelname van een activiteit. Een leuke en spontane manier om nieuwe mensen te ontmoeten, én je weet (nagenoeg) zeker dat alle deelnemers single zijn, en hoogstwaarschijnlijk op zoek zijn naar een partner. Net als jij. Dus de moeite om uit te zoeken of diegene die jouw interesse heeft single is of niet, kun je je besparen.

Er zijn inmiddels vele sites die dit soort evenementen organiseren, sommige succesvol en anderen op sterven na dood. Het redactieteam van Vrijen doe je zo! bekeek voor jou de twee meest populaire sites, allebei met een totaal verschillende aanpak.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

NMLK : Nieuwe Mensen Leren Kennen

Deze site, die er overigens goed georganiseerd en netjes uitziet, is meer een community. Je kunt jezelf gratis inschrijven om even rustig rond te kijken. Na het betalen van een lidmaatschap kun je ook daadwerkelijk meedoen aan evenementen. Deze evenementen worden overigens gewoon georganiseerd door andere leden van de community. Misschien heb je zelf wel een idee om een evenement te organiseren? Schroom dan niet om dit voor te stellen. De evenementen kunnen variëren van complete vakanties met een groep mensen, tot een avondje gezellig borrelen op een bepaald terras in het centrum van Den Haag, een avondje stappen in die leuke kroeg of het bezoeken van een museum. In principe is alles mogelijk! De website is dus een grote vergaarbak van singles die aan elkaars evenementen meedoen. Soms wordt een kleine bijdrage gevraagd voor het deelnemen aan een activiteit, maar dat heeft alleen te maken met het dekken van de te maken onkosten.

De site: www.nieuwemensenlerenkennen.nl

SingleDays: Events for Singles

De website van SingleDays is duidelijk veel commerciëler, maar biedt ook een professionele service. Activiteiten en evenementen worden door het bedrijf georganiseerd voor singles. Dit kan variëren van actieve evenementen zoals mountainbiken of kanovaren, tot bijvoorbeeld culinaire evenementen zoals een avondje Tapas Meet & Eat. Na het evenement geeft de site de gelegenheid om eventuele foto’s en ervaringen te delen met de andere deelnemers via de persoonlijke pagina. Je hoeft dus niet direct met je telefoonnummer te koop te lopen, maar je kunt na het evenement even rustig nadenken en eventueel contact opnemen met die ene leuke vent of meid.

De site: www.singledays.nl

Het grote voordeel van dit soort activiteiten is dat je nieuwe mensen leert kennen die dezelfde interesses hebben als jou. Je leert elkaar kennen in een ongedwongen sfeer tijdens een activiteit. Dat is heel wat beter dan een ‘officiële’ date waarbij je beide hypernerveus aan een tafeltje zit te bedenken wat je nu weer moet zeggen!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *