De beste seks standjes met oogcontact

De beste sex standjes met oogcontact - Vrijen doe je zo!

Met seks standjes waarbij oogcontact is kunnen stellen op een intiemere manier seks hebben. Iedereen zal het erover eens zijn dat oogcontact de connectie die je met elkaar hebt zal verbeteren. Hieronder hebben we de beste face to face seks standjes op een rijtje gezet. Deze zijn ideaal als je intense en emotionele seks met je partner wil. Zodra je eenmaal deze standjes hebt uitgeprobeerd, zul je merken dat de seks er alleen maar beter op wordt. Je zult ze zo vaak mogelijk willen gebruiken!

De beste seks standjes met oogcontact

Heb je behoefte aan wat meer intimiteit tijdens het bedrijven van de liefde? Hieronder hebben we de beste face to face seks standjes voor je op een rijtje gezet.

  • Face to face: Dit standje is simpel, makkelijk om uit te voeren en biedt plezier en intimiteit voor beiden. De man en vrouw zitten tegenover elkaar. De vrouw gaat bij de man op schoot zitten terwijl ze haar benen om hem heen vouwt. De man zet vervolgens zijn voeten bij elkaar, waardoor hij met zijn benen een soort wieg voor de vrouw creëert. De vrouw begint, met zijn penis in haar, heen en weer te bewegen. Ze hebben tevens hun armen om elkaar heen. Dit seks standje resulteert regelmatig in een gelijktijdig orgasme. Het is tevens een goede positie om te gebruiken wanneer je samen in bad gaat.
  • The Scissors: Dit is een goed seks standje om te proberen wanneer je in de stemming bent voor intieme, liefdevolle seks. De man en vrouw liggen op hun zij, met hun gezichten naar elkaar toe. De vrouw legt haar bovenste been over de heupen van de man heen. Hij pakt haar achterste vast terwijl ze haar arm om zijn middel legt en haar achterste naar zijn been toe duwt. Terwijl ze elkaar zoenen, wrijft de vrouw haar clitoris tegen zijn kruis aan, wat voor extra genot zorgt.
  • Heaven’s Edge: Dit is waarschijnlijk één van de face to face beste seks standjes om de vrouw een geweldig orgasme te geven. De man op de rand van een bed of een stevige stoel zitten. Zijn voeten rusten op de vloer. De vrouw laat zijn penis naar binnen glijden terwijl ze haar benen achter hem neerlegt. Hij zal haar handen moeten vasthouden om te zorgen dat ze in balans blijft. Terwijl de vrouw hem berijdt, bepaald ze het tempo. Ze geniet van een extra diepe penetratie, terwijl de man het meest inspannende werk verricht.
  • The Man Trap: Deze variatie op de Missionaris houding is één van de beste face to face seks standjes. Dit standje is perfect wanneer je seks wil hebben maar je niet al te veel energie hebt. De vrouw ligt op haar rug op bed en de man gaat op haar liggen. Hij duwt zijn penis bij haar naar binnen en begint te bewegen. Ondertussen slaat de vrouw haar benen om hem heen. Dit geeft haar wat meer controle over het ritme en de snelheid van zijn bewegingen.

Bij al deze seks standjes heb je oogcontact met elkaar, wat je de mogelijkheid biedt om elkaar de hele tijd te kunnen zoenen. Dit zorgt voor intimiteit en opwinding tijdens de seks.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *