Waarom Ik het Afraad om Cenforce 100/200 te Kopen

Als je te maken hebt met erectieproblemen, is het meer dan logisch dat je zo snel mogelijk van dit probleem af wilt komen. Bij het doen van onderzoek naar mogelijke oplossingen stuit je al gauw op erectiepillen, maar welke erectiepil is goed en welke niet? Het internet staat vol met tientallen soorten erectiepillen, waardoor het lastig is te bepalen welke de beste voor jou is.

In dit artikel richt ik mij op de erectiepillen Cenforce 100 en 200. Ik ga na wat voor erectiepil Cenforce precies is en waarom ik het zelf afraad om voor deze erectiepil te gaan bij erectieproblemen. Vervolgens benoem ik een alternatief voor de erectiepillen Cenforce 100 en 200. Lees dus gauw verder als je benieuwd bent naar mijn advies en alternatief!

Wat zijn Cenforce 100 en 200 voor erectiepillen?

Voordat ik verschillende redenen geef waarom je de erectiepillen Cenforce 100 en 200 beter niet kunt kopen, ga ik eerst na wat voor erectiepil Cenforce is en wat de verschillen precies zijn tussen 100 en 200 mg. Je bent bij het zoeken op internet de naam Cenforce ongetwijfeld al eens tegengekomen. Wat maakt deze pil anders dan andere erectiepillen?

Cenforce is een erectiemiddel en bestaat uit het stofje sildenafil. Bij het slikken van Cenforce zorgt sildenafil voor verwijding van de bloedvaten. Doordat de bloedvaten verwijden, ontstaat er een betere bloeddoorstroming in het lichaam. Zo ook in de penis, waardoor bloed beter in de zwellichamen terecht kan komen. Je krijgt dan een erectie.

Hoe stevig je erecties zijn en hoe goed je deze kunt behouden, hangt af van de hoeveelheid sildenafil die in een erectiemiddel verwerkt is. Om deze reden is bijvoorbeeld Cenforce 200 een geliefd erectiemiddel onder heel veel mannen. Hier zit namelijk erg veel sildenafil in. Cenforce 100 bevat weer minder sildenafil, zoals de naam al aangeeft.

Naast erectieproblemen kan je sildenafil ook bij andere problemen gebruiken. Denk aan mensen die te maken hebben met reumatische auto-immuunziekten en daardoor last hebben van slecht genezende wondjes aan handen en voeten. In dit artikel komen echter alleen erectieproblemen aan bod, waar sildenafil toch wel het snelst mee gelinkt wordt.

Zijn erectiemiddelen met (veel) sildenafil nu echt beter dan andere erectiemiddelen of zijn er ook nadelen te benoemen? Helaas wel, net zoals dat bij de meeste erectiemiddelen het geval is. Hieronder zal ik dan ook aangeven waarom het geen goed idee is om het erectiemiddel Cenforce 100 of 200 te kopen als je van erectieproblemen af wilt komen.

“Een erectiemiddel met een hoge dosis sildenafil erin verwerkt, lijkt een wondermiddel te zijn met betrekking tot erectieproblemen, maar dat is het helaas niet.”

Let op, om direct de beste tips te ontdekken om vanavond al je erectieproblemen op te lossen en hardere erectie te krijgen, bekijk je het Complete Erectie Controle ebook.

Waarom kan je beter geen Cenforce 100 kopen?

Als je nog helemaal geen ervaring hebt met erectiemiddelen, dan lijkt Cenforce 100 een goed erectiemiddel om mee te beginnen. Wat je waarschijnlijk als beginner nog niet weet, is dat Cenforce 100 je niet zal helpen bij het ervaren van seksuele opwinding. Je zal dus zelf eerst in de stemming moeten komen, voordat Cenforce 100 zijn werk kan doen.

Lukt het je niet om seksueel opgewonden te raken, dan doet het stofje sildenafil namelijk helemaal niets. Het is dan ook geen goed idee om Cenforce 100 te kopen om je erectieproblemen te verhelpen als je kampt met een laag libido. Je zal eerst uit moeten zoeken hoe je je libido kunt verhogen, zodat je daarna je erectieproblemen kunt aanpakken.

Nog een nadeel van Cenforce 100 is dat je het erectiemiddel niet altijd mag combineren met andere medicijnen. Je kan bijvoorbeeld allergische reacties krijgen als je Cenforce 100 combineert met medicijnen die je slikt voor je hart. Wat het vooral riskant maakt, is dat iets onschuldigs als grapefruitsap ook niet gecombineerd mag worden met Cenforce 100.

Verder is het zo dat je steeds afhankelijker kan raken van Cenforce 100, waardoor je een hogere dosis nodig hebt. Uiteindelijk kan dit leiden tot resistentie voor het stofje sildenafil. Als dat eenmaal het geval is, ben je helaas nog verder van huis. Cenforce 100 zal dan namelijk niet meer werken tegen je erectieproblemen. Je stapt dan sneller over naar Cenforce 200.

Het laatste nadeel is dat het bij Cenforce 100 om symptoombestrijding gaat. Dit wil zeggen dat je het idee krijgt dat Cenforce 100 je erectieproblemen echt laat verdwijnen, wat niet het geval is. Je erectieproblemen onderdruk je er alleen maar mee. Dit zal je merken als je stopt met het slikken van Cenforce 100. Je erectieproblemen komen dan weer net zo hard terug.

Waarom kan je beter geen Cenforce 200 kopen?

Als je nog geen ervaring hebt met erectiemiddelen, ben je misschien al snel geneigd om voor Cenforce 200 te gaan. Het is natuurlijk erg verleidelijk om meteen voor een hoge dosis te gaan als je je erectieproblemen het liefst in korte tijd zo effectief mogelijk wilt aanpakken. Als beginner is het juist niet aan te raden om meteen voor een hoge dosis te gaan.

De reden hiervoor is dat Cenforce een hoge dosis sildenafil bevat. Hierdoor krijg je te maken met het volgende nadeel van Cenforce 200: tal van bijwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan misselijkheid, maagdarmklachten, buikpijn, maagpijn, hoofdpijn, diarree, spierpijn, duizeligheid en blozen. Het is erg vervelend als je hier als beginner mee te maken krijgt.

Nog een ander nadeel van Cenforce 200 is dat als je het erectiemiddel langdurig gebruikt, je griepachtige verschijnselen kunt krijgen. Dit is niet bevorderlijk voor het krijgen en behouden van een erectie. Als je griep hebt, zal je geen zin hebben in seks, en zal je libido dus dalen. Wil je seksueel opgewonden raken en een erectie krijgen, dan zal je eerst moeten uitzieken.

Een nadeel dat ik ook benoemd wil hebben, is dat je als bijwerking een priapisme kunt krijgen: een pijnlijke, langdurige erectie. Dit kan zo lang duren dat je na weken nog steeds een erectie kunt hebben. Bij een onbehandeld priapisme verslechtert de bloedsomloop in je penis en raken de zwellichamen beschadigd, waardoor je penis kan afsterven.

Tot slot is Cenforce 200 redelijk prijzig. Voor 10 pillen leg je namelijk zo’n 15 euro neer. Per maand is dat dus 45 euro. Helaas vergoeden de meeste zorgverzekeraars deze kosten niet. In verhouding met de hoeveelheid pillen die je krijgt, kan ik mij dan ook zeker voorstellen dat je om die reden liever verder kijkt naar wat goedkopere alternatieven.

Is er een alternatief voor Cenforce 100 en 200?

Het is nu helder wat de nadelen zijn van Cenforce 100 en 200. Het ene nadeel is wat ernstiger dan het andere nadeel, maar met alle nadelen bij elkaar kan je zeker concluderen dat het geen goed idee is om het erectiemiddel Cenforce te kopen om je erectieproblemen te verhelpen. Om deze reden richt ik mij nu op een alternatief. Lees gauw verder!

Voordat ik een alternatief benoem, is het goed om te weten dat er nog tal van andere alternatieven zijn om je erectieproblemen te verhelpen. Het kan hierbij gaan om natuurlijke alternatieven of synthetische alternatieven. Belangrijk is dat je er gedegen onderzoek naar doet. In dit artikel komt een natuurlijk alternatief naar voren, namelijk L-arginine (bron).

L-arginine is een aminozuur en komt al van nature voor in je eigen lichaam. Het effect van L-arginine is dat je bloedvaten in je lichaam zullen ontspannen, vanwege een verhoogde aanmaak van stikstofmonoxide. De ontspanning van de bloedvaten zorgt er weer voor dat de zwellichamen in je penis ook zullen ontspannen. Er ontstaat dan een goede doorbloeding.

Dit betekent dat de zwellichamen zich goed kunnen vullen met bloed. Je raadt al wat het gevolg daarvan is: je krijgt een stevige erectie, die lang aanhoudt. Dat is natuurlijk precies wat je wilt bereiken als je kampt met erectieproblemen! L-arginine is niet alleen in je lichaam te vinden, maar ook in de supermarkt. Verder zit het in voedsel en dranken, zoals:

 • Fruit (druiven, bananen, sinaasappels, aardbeien en bosbessen)
 • Groenten (radijs, selderij, koolrabi, spruiten, bieten, komkommer en champignons)
 • Rozijnen
 • Uien
 • Knoflook
 • Noten en zaden (cashewnoten, amandelen, pinda’s, kokosnoot en sesamzaad)
 • Volle granen (haver en tarwe)
 • Linzen
 • Sojabonen
 • Chocolade
 • Cacao
 • Cafeïne
 • Rijst
 • Vis
 • Vlees
 • Gevogelte
 • Melkproducten

Wat voor levensstijl is nodig bij erectieproblemen?

Een combinatie van een natuurlijk erectiemiddel (zoals L-arginine) en een gezonde levensstijl is essentieel om je erectieproblemen te verminderen. Wat is een gezonde levensstijl nu precies? Welke gewoontes passen hier wel bij en welke zeker niet? Hieronder geef ik een aantal voorbeelden, die je jezelf eigen kunt maken. Lees dus gauw verder!

Bewegen, bewegen en nog meer bewegen! Dat is iets wat onmisbaar is bij een gezonde levensstijl (bron). Begin met rek- en strekoefeningen en maak daarnaast wat wandelingen in je buurt. Je zal merken dat je je al snel fitter voelt, waardoor je weerstand verhoogt. Een verhoogde weerstand zorgt voor een hoger libido. Je krijgt dan sneller een erectie.

Stort jezelf op gezonde voeding. Een mediterraan dieet is geschikt bij erectieproblemen. (bron). Hoe ziet dat dieet eruit? Denk aan fruit, groenten, zaden, noten, aardappelen, peulvruchten, volkoren granen, vis, brood, kruiden en specerijen, schaaldieren en schelpdieren en olijfolie. Vermijd bewerkt vlees, toegevoegde suikers en geraffineerde olie.

Begin niet aan roken en het drinken van alcohol. Dit is namelijk funest voor je erectieproblemen. Rook en drink je al? Probeer dan zeker te minderen. Het beste is natuurlijk om helemaal te stoppen. Roken zorgt namelijk voor een vernauwing van je bloedvaten, waardoor de doorbloeding in je penis niet optimaal is. Een erectie blijft dan uit.

Fiets je graag veel en lang? Probeer dan eens wat minder lang te fietsen. Las bijvoorbeeld zo nu en dan wat pauzes in om wat rek- en strekoefeningen te doen. Bij veelvuldig en lang fietsen is het zo dat er veel druk staat op je buik, je liezen en je penis. Dit is natuurlijk niet goed als je een erectie wilt krijgen en behouden. Denk hier dus aan bij je volgende fietstocht.

“Als je je levensstijl eens goed onder de loep neemt, zal je merken dat er nog behoorlijk veel winst te behalen valt met betrekking tot je erectieproblemen.”

Is praten ook een remedie tegen erectieproblemen?

Duidelijk is nu dat een natuurlijk erectiemiddel als L-arginine en een gezonde levensstijl veel goeds doen voor je erectieproblemen. Iets waar je misschien niet aan denkt bij de bestrijding van erectieproblemen, is praten. Toch kan het een remedie zijn, omdat het bespreekbaar maken van je erectieproblemen zorgt voor opluchting.

De opluchting zorgt er weer voor dat gevoelens als schaamte, verdriet, frustratie, woede, stress en somberheid zullen verdwijnen. Voornamelijk stress is een grote boosdoener met betrekking tot erectieproblemen. Als je minder stress ervaart, zal je merken dat je erecties vanzelf beter worden.

Erectieproblemen dien je dus niet alleen op lichamelijk gebied aan te pakken, maar ook op mentaal gebied. Met wie kan je je erectieproblemen nu bespreekbaar maken? Denk aan je partner, die je door en door vertrouwt. Ook de huisarts kan een optie zijn, aangezien de huisarts je medisch advies kan geven.

Onthoud daarnaast dat de huisarts dagelijks verhalen aanhoort die betrekking hebben op lichamelijke aandoeningen. Voor de huisarts is het dus niks nieuws. Mocht je het toch spannend vinden, dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je partner mee te nemen naar het spreekuur.

Wil je anoniem praten over je erectieproblemen, dan is het een goed idee om op internet op zoek te gaan naar forums hierover. Je zal hier in contact komen met veel lotgenoten, waardoor je het gevoel krijgt dat je er niet alleen voor staat. Vaak denken mannen namelijk dat zij één van de weinigen zijn met erectieproblemen. Vergis je daar zeker niet in!

Door erectieproblemen bespreekbaar te maken, doorbreek je een taboe. Er wordt anno 2022 nog steeds te weinig openlijk gepraat over seksuele aandoeningen (bron). Jij kan daarin dus het verschil maken. Wie weet zal je gesprekspartner daardoor ook de moed krijgen om zijn of haar lichamelijke aandoening(en) bespreekbaar te maken, mocht diegene deze hebben.

Unieke Aanpak om Vanavond al een Steenharde Erectie Te Krijgen

Chris Coster heeft een ebook geschreven waarin hij de exacte stappen en specifieke instructies geeft om erectieproblemen compleet te verbannen en eindelijk te genieten van geweldige seks met je partner.

Klik op de link om meer te weten te komen over de methode:

Complete Erectie Controle Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "Waarom Ik het Afraad om Cenforce 100/200 te Kopen"

 1. Thijs says:

  Ik wou even reageren ik gebruik cenforce 200 nu al vele jaren en ze werken prima natuurlijk kan er over gepraat worden over je problemen bij mijn zit het tussen mijn oren en bij mijn werkt het niet om er over te praten en natuurlijke erectie middelen heb ik ook gebruikt nou die werken echt niet levitra werkt ook goed bij mijn dus ik ben het niet met u eens over erectiemiddelen ik gelukkig zijn ze er met vriendelijke groeten thijs

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *