Uit eten tijdens de eerste date?

Uit eten tijdens de eerste date? - Vrijen doe je zo!

Het is de meest populaire keuze voor een eerste dat: Lekker uit eten met z’n tweetjes. Maar, ondanks het ogenschijnlijk onschuldige karakter, kunnen er nog steeds veel dingen zijn die je eerste date behoorlijk kunnen verzieken.

Het is een waarheid als een koe dat de eerste indruk bij een eerste date van heel groot belang is. Maar daarnaast kunnen je gedragingen tijdens een dinertje heel veel zeggen over hoe het later in een relatie zou kunnen zijn. En dit geldt niet alleen voor jezelf, maar ook voor je date natuurlijk. Behandel je andere mensen met respect? Bestel je iets avontuurlijks?, ben je aan het flirten met de bediening? Allemaal zaken die veel over jou kunnen vertellen. Lees even verder voor leuke weetjes hierover, en natuurlijk over de do’s en dont’s voor je eerste date in een restaurant, deels gebaseerd op cijfers uit een recent onderzoek.

De eerste date, een paar cijfers

 • Maar liefst 92% van de single mannen vindt uit eten gaan tijdens een eerste date nog steeds het beste idee.
 • Bijna 67% van de single vrouwen hebben er een hekel aan als hun tafelheer voor hun besteld.
 • Meer dan de helft van de ondervraagden vindt het een afknapper als er gevraagd wordt om de rekening te delen.
 • Erg verwonderlijk: Maar liefst 55% van de ondervraagden wil het liefst weglopen als hun date niets op de kaart kan vinden en dus veel te kieskeurig is bij het bestellen.
 • Ook de wijnkeuze is belangrijk: 70% van de dames vindt het heel galant dat hun date een passende wijn kan bestellen bij het eten.
 • Erg pikant: Bijna 60% van de singles vinden het erg leuk om tijdens de eerste date een hapje van de ander te krijgen om te proeven.
 • Het is natuurlijk een afknapper als de man tijdens de date met de bediening begint te flirten. Bijna 90% van de dames kan dit niet echt op prijs stellen.
Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Eten zegt veel over iemand

 • Het verschil tussen vegetariërs en niet-vegetariërs: 30% van de niet-vegetariërs weigert om met een vegetariër uit te gaan, terwijl ditzelfde bij de vegetariërs maar 4% is. Vegetariërs zijn dus wat toleranter dan de vleeseters. Overigens las ik laatst dat vegetariërs meer plezier hebben in het geven van orale seks, maar dat valt hier even buiten.
 • Zelf koken, of in ieder geval proberen, is ook niet onbelangrijk: 19% van de ondervraagden gaf aan dat ze een date niet zien zitten met iemand die niet kan, of niet wil, koken. Dus ook al kun je geen eitje bakken, hoog tijd om toch eens te proberen.
 • Tijdens de avond is het verstandig om wat parate kennis over eten te hebben. 35% van de singles vinden het namelijk een afknapper als je daar geen parate kennis over hebt. Natuurlijk kun je vlak voor de date ook even wat op internet opzoeken!
 • Probeer tijdens het dineren eens wat nieuws. Vergeet even die saaie cordon bleu of steak/patat. Meer dan twee-derde van de singles vinden het een gigantische afknapper als de ander niks nieuws wil proberen. Geeft een weinig avontuurlijke instelling aan.

Overdaad schaadt met alcohol

 • Denk er om dat je, als man, nooit méér drinkt dan je tafelgenote. Dit is een afknapper voor meer dan 70% van de ondervraagden.
 • Het is ook weer niet zo dat je helemaal niets kunt drinken als je date ook niets drinkt. 23% van de ondervraagden zou het erg vervelend vinden als dit het geval zou zijn.
 • Meer dan 40% zegt dat ze pas iets met alcohol bestellen als hun date dat ook doet.

Kortom, deze dating tips kun je beter als volgt samenvatten: Denk goed na bij wat je doet en wat je kiest, want het kan zomaar volledig verkeerd uitgelegd worden!

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *