De Beste Seks Standjes voor een Triootje

Eén van de dingen waar veel stellen zich druk om kunnen maken als het op triootjes aankomt, zeker als het hun eerste triootje betreft, is wat de beste seks standjes voor een triootje zijn. Het zal in het begin misschien wat gecompliceerd lijken, maar dat is het helemaal niet.

Er is maar één regel als het aankomt op triootjes, en dat is dat je moet doen wat goed voelt en wat op dat moment schijnt te werken. Er zijn echter wel een aantal seks standjes die beter geschikt zijn voor triootjes dan andere.

De Beste Seks Standjes voor een Triootje

Dit standje heet de Perfect Angel Pose en het is speciaal bedoeld voor trio’s met één man en twee vrouwen. De man gaat op zijn rug liggen. Eén van de vrouwen knielt boven zijn gezicht, met haar gezicht in de tegenovergestelde richting. Dit geeft de man volledige toegang tot haar vagina, waardoor hij haar oraal kan bevredigen. De andere vrouw gaat op de erectie van de man zitten. De twee vrouwen zitten nu met hun gezicht naar elkaar toe, wat hen de mogelijkheid biedt om elkaar te zoenen en aan te raken terwijl de man de vagina van de ene vrouw stimuleert en zijn penis gestimuleerd wordt door de ander.

Speeltjes spelen bij veel trio’s een belangrijke rol. Er zijn dan ook een aantal van de beste seks standjes voor triootjes waarbij gebruik wordt gemaakt van speeltjes. Eén van deze standjes werkt met een dubbele dildo. De vrouwen gebruiken de dildo door deze tussen hen in te plaatsen en vervolgens bij zichzelf naar binnen te brengen. Terwijl de dildo hen beiden tegelijkertijd penetreert, gaat de man aan één kant op zijn knieën zitten zodat de vrouwen hem samen kunnen pijpen.

Dit standje is een variant op de Daisy Chain positie, en het is tevens één van de beste seks standjes voor triootjes. Het gaat erom dat alle drie de personen tegelijkertijd iets met elkaar doen. Om een voorbeeld te geven: één van de vrouwen kan op haar rug gaan liggen. De andere vrouw kan dan op haar gezicht gaat zitten om gebeft te worden, terwijl de man de liggende vrouw penetreert. Terwijl hij bij haar naar binnen stoot, kan hij voorover leunen om de vrouw die gebeft wordt te zoenen en te strelen. De Daisy Chain werkt net zo goed voor een triootje met één vrouw en twee mannen. Het punt bij triootjes is dat er niemand buitengesloten wordt, tenzij ze dat zelf willen. Soms heb je gewoon even rust nodig.

Iets dat heel populair is bij triootjes met één vrouw en twee mannen is de mogelijkheid om de vrouw tegelijkertijd te penetreren. Veel vrouwen kunnen hier enorm van genieten en vervangen een erecte penis met een dildo of een ander seks speeltje. Dit standje wijst zich vanzelf: Eén van de mannen stopt zijn penis in haar vagina en de andere man stopt zijn penis in haar anus. De tweede man kan er ook voor kiezen om zijn erectie in haar mond te doen. Het hangt een beetje af van waar je op dat moment voor in de stemming bent!

Dit zijn slechts een aantal van de beste seks standjes voor triootjes. Maar in feite kunnen drie mensen, bevangen in hun waas van lust, altijd hun creativiteit gebruiken om nieuwe en betere standjes te verzinnen.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "De Beste Seks Standjes voor een Triootje"

  1. Eric Amiabel says:

    Geweldig.!

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *