15 Trucs Om Succesvol Online Te Flirten

Ja, we weten dat het een beetje beangstigend is om dat moment te ervaren dat je in je scherm staart en heen en weer gaat met die backspace-knop. Dit gebeurt bij de meesten van ons, laat de experts je wat tips geven!

Hoe moet je online flirten en is dat anders dan wanneer je het in het echt doet?

Onthoud dat wanneer je online flirt, je dat net zoals in het echte leven moet doen. Zeg de juiste dingen en in de goede context. Lees hieronder wat we hiermee bedoelen.

15 Trucs Om Succesvol Online Te Flirten

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

1.     Focus op unieke, specifieke complimenten

Probeer het gesprek niet meteen alleen maar om daten te laten gaan. Het is beter om een casual normaal en vriendelijk gesprek te voeren met de persoon waarin je interesse hebt. Kies bijvoorbeeld één ding uit dat je hebt gezien op zijn of haar account en maak daar op een luchtige manier een grapje over.

Het creëert onmiddellijke intimiteit en kan de charme die je bezit onthullen. Als hij/zij beledigd is, bied dan onmiddellijk je excuses aan! Een oprechte verontschuldiging kan er ook voor zorgen dat je sentimenteel bent en om de emoties van anderen geeft. Dit kan je dus redden als je een fout hebt gemaakt.

Als je wilt dat iemand met je praat, moet je natuurlijk iets hebben om over te praten. Of je de persoon nu in het ‘echte’ leven kent of gewoon vanaf een datingprofielpagina (of andere sociale media), het is onmogelijk om een connectie te vinden als je alleen maar ‘hey’ of ‘jij bent knap’ zegt. Je moet het interessant maken om met jou te praten, anders haakt de ander al snel af.

Begin geen gesprekken met “hey” of “what’s up,” want waar brengt dat je nu daadwerkelijk heen? Begin met een interessante vraag of een opmerking. Zelfs als het klein is, begin dan met: “Wow. Ik kan je absoluut niet NIET vragen naar je nieuwe profielfoto. Is dat ik Kroatië? Ik ben er afgelopen zomer geweest en het lijkt op een historische locatie die ik daar bezocht heb.”

Begin niet meteen met een flirterige zin. Insinuaties of grove grappen zijn niet de manier om iemand geïnteresseerd te krijgen. Het is wel dé manier om iemand af te schrikken en dat wil je nu juist niet.

2.     Focus op unieke, specifieke complimenten

Aarzel niet om je online crush te vleien. Praat over wat hij/zij op zijn of haar profiel heeft staan. Praten over hun haar, ogen, tatoeage? – alles waardoor ze het gevoel hebben dat je een goed hebt gekeken op hun profiel en ook daadwerkelijk geïnteresseerd bent omdat je vraagt naar wat je ziet.

Weten dat iemand je eigenschappen bewondert, tovert een glimlach op ieders gezicht en dat betekent dat je een deur hebt geopend, misschien naar vriendschap, maar dat is de eerste stap.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

3.     Vermijd ja/nee-vragen

Wees geen conversatie verpester! Algemene ja/nee-vragen krijgen saaie antwoorden en online flirten is natuurlijk niet bedoeld om saai te zijn. Houd het gesprek dus spannend, onthul jezelf en probeer de persoon te leren kennen door specifieke vragen te stellen, zoals: Houd je van R&B of Hiphop muziek? De volgende vraag zou dan bijvoorbeeld kunnen zijn: Ik ga naar een concert en mijn beste vriend(in) is afgehaakt, wil jij misschien zijn of haar plekje innemen?

Mensen praten het liefst als het gemakkelijk is. Als je een leuk, flirterig gesprek wilt hebben, maak het de andere persoon dan gemakkelijk door hem of haar vragen te stellen en een goede “luisteraar” naar hun antwoorden te zijn.

Stel daarnaast veel vervolgvragen. Vraag naar die reis die ze als profielfoto hadden. Hoe was het? Wat was het meest fantastische dat de ander daar zag? Het lekkerste dat diegene er heeft gegeten?

Stel geen rare, ongemakkelijke of soms zelfs onbeschofte vragen. Vragen stellen als: “Dat klinkt zo leuk! Ik zou bang zijn om skydiven te proberen. Hoe was het?” kan absoluut. Maar het antwoord op “Hoe kun je het je veroorloven om te skydiven als je in de dienstensector werkt?” zijn jouw zaken niet. Daarnaast kom je dan vreselijk oppervlakkig over. Niet alles draait om geld!

4.     Doe niet te veel online flirten, spreek met elkaar af!

Te lang online flirten kan de interesse wekken om de persoon in het echt te ontmoeten. Sommige online dating-apps bieden ook videobellen om je dichterbij te brengen. Maak dus gebruik van technologie om je online date eerder werkelijkheid te laten worden. Je begint je al snel te vervelen van de gesprekken en weet eerlijk gezegd iets te veel om nog enthousiast te worden over het ontmoeten van de persoon.

Praat dus genoeg online om de ander goed te leren kennen, maar laat ook wat gespreksstof over voor als je elkaar in het echt gaat ontmoeten.

5.     Praat over persoonlijkheid

Hoe vaak je ook praat over hun fysieke kenmerken, niets werkt als complimenten over hun persoonlijkheid. Herhaal je compliment om een ​​duidelijk te maken dat je de ander echt leuk vindt om wie ze zijn, niet alleen om hoe ze eruit zien.

6.     Wees speels

Het is moeilijk om (online) flirten heel precies te definiëren. Veel mensen willen gewoon op zoek gaan naar een aansluiting. Dit heeft vaak te maken met je gevoel voor humor en je speelsheid. Laat je gevoel voor humor maar komen; daar houden we van!

Als je het grappig vindt om naar gekke muziek te luisteren of naar willekeurige feiten te verwijzen terwijl je praat, doe het dan. Blijf jezelf. Als iemand dat niet grappig vindt, is hij beter af met iemand anders. Je kunt op die manier dus ook meteen kijken of jullie humor een beetje bij elkaar past.

Soms kan zacht plagen flirterig en elektrisch zijn, maar je kunt er ook slechter uitkomen. Het kan voor één persoon grappig zijn om te zeggen: “Wat een mooie watervalfoto. Dat ziet er cool uit. Maar die planten in je vensterbank zijn vreselijk. Wel leuk geprobeerd hoor.” Voor anderen kan het overkomen als een belediging en schiet het direct in het verkeerde keelgat. Wel weet je meteen met wat voor persoon je te maken hebt en of die persoon bij je past.

7.     Wissel foto’s uit!

Door hem/haar te laten zien hoe jij en jouw leven er in het echt uitzien, voelen ze zich een deel van je leven. Een simpele foto van je hond of je rommelige studeerkamer is ook prima. Het geeft de ander de mogelijkheid een verbinding te voelen met die dingen die jij doet in je leven en hier met je over te kunnen praten.

8.     Gebruik interessante woorden

Volgens gegevens krijgen berichten die het woord schattig ofwel “cute” gebruiken 64% meer reacties.

Geef de ander dus met woorden aan hoe je je voelt en wat je van hem of haar vindt. Zo kun je hem of haar een speciaal gevoel geven tijdens de gesprekken die jullie voeren. Het is de manier om online flirten naar het volgende niveau te tillen zonder opdringerig te zijn.

9.     Wees eerlijk en duidelijk

Het is een datingplatform en niemand is meer een kind. Wees moedig tijdens het online flirten en plan een date zodra je geïnteresseerd bent of stel het in ieder geval voor. Of, als je de ander liever laat beginnen, zeg dan: “Ik wil je laten weten dat als je me mee uit vraagt, ik 100% ja zal zeggen.” Duidelijk zijn over je bedoelingen is de eerste stap om te krijgen wat je wilt bij het online flirten.

Vertrouw daarnaast gewoon op je intuïtie en wees echt, flirttips kunnen je helpen er cool uit te zien in een online dating-app, maar in alle eerlijkheid, jij moet toch echt zelf indruk op hem/haar maken!

10.  Reageer op tijd

Voor online flirten moet iemand aan de andere kant van de lijn zijn, anders zal het niet werken. Reageer op zoveel mogelijk berichten als je ze ziet, en laat de andere persoon zien dat je plezier beleeft aan de uitwisseling tussen jullie beiden. Zo kan er geen twijfel mogelijk zijn over dat je écht interesse hebt.

“Ze laten wachten” is de strijdkreet van mensen die nooit dates hebben. Als je online wilt flirten, chat dan ook gewoon en ga niet zitten wachten op de ander. Als jullie er namelijk beiden zo over denken, dan zal er nooit meer een berichtje gestuurd worden. Als je de berichten van mensen wilt negeren, ga dan niet online flirten en daten.

Tegenwoordig is het “interessant” om hard to get te spelen. Te reageren na uren of zelfs dagen en expres niet reageren op dingen die de ander post lijkt erbij te horen als het gaat om online flirten en daten. Als je echter met iemand af wil spreken en iedere dag slechts 3 zinnen uitwisselt, omdat jullie graag hard to get willen doen, komt er nooit wat van.

Als iemand anders niet met je praat, laat hem of haar dan met rust. Het heeft geen zin om ze te belasten met een miljoen vragen waar ze waarschijnlijk alleen maar “haha” of “lol” op zullen antwoorden. Als iemand niet online met je wil flirten, dan houdt het helaas op. On tot he next!

11.  Wees degene die het gesprek beëindigt.

De beste flirterige gesprekken eindigen wanneer je de ander laat smachten naar meer. Je wilt ze aan je laten denken, en wil dat ze weer inloggen om nog meer te chatten. Voordat het gesprek afloopt, is het een goed idee om het kort te houden en ze aan je te laten denken. Dit is dé manier om het online flirten in stand te kunnen houden.

Zoek naar die hoge noot die misschien moeilijk te overtreffen is. Als je iemand echt aan het lachen krijgt, maar niets kan bedenken om verder over te kletsen, beëindig dan het gesprek: ‘Leuk met je gekletst te hebben, maar ik moet de hond even wat eten geven. Hij staat op het punt me op te eten, spreek je later.’

Zo kun je nadenken over wat je in het volgende gesprek nog meer zou willen bespreken. Ook kan zij natuurlijk vragen naar die schattige viervoeter die je thuis hebt.

12.  Wees volhardend.

Investeer wat moeite in online flirten, maar verwacht in eerste instantie niet meteen te veel van een online flirt totdat je met de juiste persoon “klikt”. Als je geen gesprek met iemand kunt beginnen, kun je geen gesprek beginnen. Dat is dan jammer, maar on to the next.

Flirt lekker een beetje met een paar mensen online. Voer veel gesprekken en houd ze luchtig. Zo kom je er vanzelf achter wie het beste bij je zal passen.

Aan de andere kant, geef niet te gemakkelijk op. Online flirten en chats kunnen enige tijd duren om iemand te leren kennen. Zoals eerder benoemd, houd het luchtig en blijf benaderbaar.

13.  Stop met proberen jezelf er goed uit te laten zien, en wees gewoon jezelf.

Als je wilt online flirten en een echte band met iemand wilt opbouwen, is het belangrijk om jezelf te zijn, niet de zelf-promo Facebook/Instagram-versie van jezelf. Het is maar al te gemakkelijk om online als verwaand over te komen, hoe meer je over jezelf en je prestaties praat. Dus niet doen. Wees gewoon jezelf. Je hoeft je niet anders voor te doen dan dat je bent.

Schrijf op dezelfde manier waarop je in het echte leven ook praat. Je hoeft jezelf niet ‘slim’ te laten klinken of woorden te gebruiken die je normaal niet zou gebruiken om online te flirten. Het zal er nep en onhandig uitzien en tegen je werken.

Aan de andere kant kan zelfspot humor soms grappig zijn, maar het kan soms ook wanhopig of irritant overkomen. Het is goed om op een positieve manier over jezelf te praten.

14.  Niet te veel delen.

Iemand hoeft niet meteen alle intieme details van je hele levensverhaal, je problemen en je diepste gedachten en verlangens te weten. Bewaar het voor wat later. Dat is niet online flirten, maar meer een therapiesessie.

Intieme en persoonlijke details kun je delen als je je echt op je gemak voelt bij iemand. Als je dat dus te snel doet kan de ander in paniek raken en snel afhaken.

Wees geen verdrietig en zielig persoon als je probeert te online flirten. Als je de laatste tijd veel hebt gedatet online, klinkt het niet flirterig om dat te zeggen. Het zal wanhopig klinken, alsof je iedereen die je tegenkomt uitprobeert.

Wees heel voorzichtig met praten over serieuze dingen zoals trouwen, monogamie en het krijgen van kinderen, vooral als je de persoon niet (goed) kent. Dit zijn allemaal flirt-dodende gespreksonderwerpen. Wacht tot je elkaar een aantal keer hebt gezien om over deze dingen te praten.

15.  Gebruik een goede profielfoto.

Een verbinding is belangrijker dan het uiterlijk, dat is (gelukkig) toch écht waar. Maar als je online met iemand flirt, zijn mooie foto’s van je gezicht en gekleed lichaam nog steeds wel belangrijk. Als je geen mooie foto’s van jezelf kunt maken, vraag dan een vriend of professional om er een paar te maken die je in je goed vastleggen.

Blijf jezelf. Probeer niet de stoere, schaars geklede of bizarre versie van jezelf op je foto te tonen. Laat jezelf zien als een oprecht, normaal en sympathiek persoon met een foto die je op je best laat zien. Bewerk de foto’s dus ook niet, anders zal de ander teleurgesteld zijn wanneer hij of zij je in het echt ontmoet.

Geen naakte en geen dronken foto’s. Dat is nooit een goed idee.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *