Waar Zit de G-Spot bij de vrouw?

Waar zit de G-Spot bij de vrouw? - Vrijen doe je zo!

Vrouwen kunnen op verschillende manieren orgasmes krijgen. Door clitorale stimulatie, vaginaal, en door de G-spot, die een intens bevredigende orgasmische ervaring kan geven. Om dit te bereiken moet de G-spot echter wel op de juiste manier gestimuleerd worden. Maar voordat we daar verder op ingaan, moet je eerst de G-spot kunnen vinden!

De G-spot is een klein boonvormig plekje dat bestaat uit zenuwweefsel. Het zit ongeveer halverwege de top van de cervix en het schaambeen. Hoewel de locatie en de grootte bij vrouwen verschilt, zit de G-spot meestal tussen de 3.5 tot 7.5 centimeter diep. Je kunt duidelijk een verschil in textuur voelen; de G-spot heeft ribbeltjes, terwijl de rest van de vaginawanden glad aanvoelt. Wanneer een vrouw seksueel opgewonden is, voelt de G-spot sponsachtig aan.

De G-spot is niet altijd even makkelijk te vinden. Sommige vrouwen hebben er zelfs moeite mee om hem te vinden. Er is ook een groot aantal mensen dat niet gelooft dat de G-spot echt bestaat. Er is echter voldoende documentatie die het tegendeel bewijst. De G-spot is echt en het kan vrouwen de meest opwindende orgasmes geven die ze ooit hebben ervaren. Dat een klein aantal mensen hem niet kan vinden, betekent niet dat hij niet bestaat. Zodra de G-spot is gevonden en een beetje wordt gestimuleerd, kunnen partners gaan experimenteren tot ze weten wat het beste werkt.

Waar zit de G-spot?

De G-spot vinden is eigenlijk heel simpel. De vrouw kan simpelweg op haar rug gaan liggen met haar knieën gebogen en haar voeten plat op de vloer of op het bed. Je kunt een kussen onder haar billen leggen zodat ze wat comfortabeler ligt.

Vervolgens kan de man zijn vingers bij haar vagina inbrengen, in de richting van haar navel. Op die manier kan de precieze locatie makkelijker worden gevonden. De man duwt zijn vinger tegen de vaginawand aan de voorkant. De G-spot wordt omgeven door weefsel en zit diep in de wand, dus er moet een beetje druk worden uitgeoefend. Je merkt het vanzelf als je de juiste plek hebt gevonden, want de G-spot zwelt op dezelfde manier als een penis. Er zijn ook speciale G-Spot vibrators in de handel waarmee je gemakkelijker de G-Spot kunt stimuleren

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

G-Spot Stimulatie Technieken

De man laat zijn vingers in een zijwaartse beweging naar binnen glijden. De vrouw kan hem vertellen wanneer hij de juiste plek heeft gevonden. Het kan erg opwindend zijn om naar de reactie van een vrouw te kijken wanneer haar G-spot op de correcte manier gestimuleerd wordt.

Lees meer over de G-Spot: Hoe Gebruik je G-Spot Stimulatie Technieken

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *