Wat Is de Beste Seks Muziek? Top 10 Seks Nummers

Als het op seks aankomt, is er niets zo belangrijk als sfeer. Als de sfeer goed is, dan wordt de seks ook vele malen geiler, maar er hoeft maar iets te gebeuren om die sfeer te verstoren, en de hele stemming kan verpest zijn. Het is dus belangrijk om voor de juiste sfeer te zorgen, en een van de beste manieren om dat te doen is door de juiste muziek op te zetten.

Maar wat is nou precies de juiste muziek? Welke muziek voor jou geschikt is om de juiste toon te zetten, zal afhankelijk zijn van jou en je partner, maar ik kan je wel enkele opties geven. In dit artikel behandel ik de nummers die volgens mij erg geschikt zijn, zodat jij, ongeacht je smaak en je behoeften, zeker wel iets moet kunnen vinden wat jou bevalt.

Nr. 1: “Let’s Get It On” van Marvin Gaye

Ik val maar meteen in huis met zo ongeveer het meest cliché seksnummer dat er is. Maar de enige reden dat dit nummer zo’n cliché is, is omdat het ook echt een heel goed seksnummer is. Zelfs als je het inmiddels eigenlijk een rotnummer vindt, kun je waarschijnlijk niet ontkennen dat het je in de juiste stemming brengt. Dat maakt dat ik dit nummer nog steeds alleen maar kan aanraden voor in de slaapkamer.

Clichés zijn clichés omdat ze waar zijn (al is dat ook weer een cliché).

Het nummer valt op een gegeven moment een beetje in herhaling, maar dat is juist wel goed voor een seksnummer: het nummer moet niet te veel aandacht naar zichzelf toe trekken. De zachte toon van dit nummer maakt dat het erg geschikt is voor romantische seks, en de diepe, sensuele stem van Marvin Gaye draagt daar alleen maar aan bij.

 

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Nr. 2: “Lay Lady Lay” van Bob Dylan

Hoewel Bob Dylan vandaag de dag misschien niet de eerste zanger is waar je aan denkt bij seks en sensuele muziek, maar daar zou je je in vergissen. Dylan heeft meerdere nummers geschreven over zijn geliefden, die hij al dan niet bij naam noemt. Wat mij betreft is dit toch echt het beste seksnummer dat hij ooit heeft mogen schrijven. Dit nummer garandeert een unieke, sensuele ervaring in bed.

Bob Dylan zet de juiste toon, zonder de aandacht onnodig naar zich toe te trekken.

De tekst en de muziek brengen tegelijkertijd romantiek en lust teweeg, precies wat een nummer nodig heeft in de slaapkamer. Bovendien brengt Bob Dylan een subtiele sensualiteit aan met zijn zang, zonder dat het overdreven of storend wordt (je wil immers geen seks met Bob Dylan, maar met je partner).

Nr. 3: “I’m on Fire” van Bruce Springsteen

Hoewel dit nummer gaat over het verlangen naar een getrouwde vrouw, iets wat op het eerste gezicht misschien niet erg romantisch lijkt, weet Springsteen dit er toch van te maken. De tekst gaat over lust en verlangen, maar een vleugje romantiek ontbreekt ook niet, mede door de gevoelige manier waarop Springsteen het nummer ten gehore brengt.

Lust en liefde hoeven elkaar helemaal niet uit te sluiten.

Het nummer is wat rustiger, maar bevat toch een relatief snel tempo. Hierdoor is het geschikt voor zowel langzame, gevoelige seks als het snellere, hardere werk, waar je toch een tikkeltje romantiek aan toe wil voegen.

Bovendien kan de karakteristieke jaren 80-sound gevoelens van nostalgie oproepen, en je wellicht terugbrengen naar een tijd waarin je jong en erg verliefd was. Dit helpt natuurlijk alleen maar mee om de sfeer te zetten.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Nr. 4: ”Love To Love You Baby” van Donna Summer

Tot nu toe heb ik alleen nummers van mannen genoemd, maar daar zal ik nu verandering in brengen. Dit nummer van Donna Summer uit 1977 is wat mij betreft een onmisbare toevoeging aan de afspeellijst voor in je slaapkamer, als je tenminste niet al te preuts ingesteld bent.

Dit nummer zou zelfs een negentigjarige monnik opgewonden krijgen.

Als je de stereotypen moet geloven, zijn vrouwen vooral op zoek naar romantiek, en worden mannen vooral gedreven door pure lust. Dat daar doorgaans weinig van waar is, dat laat dit nummer wel zien. Donna Summer zingt, kreunt en fluistert zich een weg door een nummer dat niet anders kan dan gevoelens van lust en verlangen opwekken.

Overigens wil dit niet zeggen dat het niet geschikt is voor romantiek. De zachte toon en het langzamere ritme maken dit ook een perfect nummer voor wat langzamere, meer gevoelige vrijpartijen. Natuurlijk moet je het dan niet ongemakkelijk vinden dat er een derde kreunende persoon aanwezig is, maar de meeste mensen hebben daar niet al te veel moeite mee.

Nr. 5: “You Can Leave Your Hat On” van Joe Cocker

Misschien moet je wel een beetje lachen als je dit leest. Dit nummer is zo’n overduidelijk seksnummer, dat het tegenwoordig een soort parodie van zichzelf geworden is. Maar zeg nou zelf: je kan toch niet naar dit nummer luisteren zonder dat het seksuele gedachten opwekt? Hoe cliché het dus ook mag zijn, effectief is het zeker.

Helemaal opgaan in een cliché kan ook heel sexy zijn.

Dat jij en je partner misschien een beetje lacherig zullen worden van dit nummer, hoeft de sfeer helemaal niet te verpesten; het kan deze zelfs verbeteren. Hierdoor kan er namelijk een speelse, maar toch sexy sfeer ontstaan. Hierdoor heb je eens op een andere manier seks dan normaal, waardoor het allemaal net wat spannender wordt.

Nr. 6: “Sexual Healing” van Marvin Gaye

Daar is hij weer, Marvin Gaye, de man met wie ik deze lijst ook al begon. Je zou een hele lijst kunnen maken met seksnummers van Gaye, maar laat ik me beperken tot deze twee, om andere zangers ook een eerlijke kans te geven. “Sexual Healing” is, net als “Let’s Get It On”, een klein beetje een cliché, maar wederom alleen omdat het zo’n geweldig nummer voor in de slaapkamer is.

In dit nummer weet Gaye een meesterlijke combinatie van lust en romantiek neer te zetten. Het nummer gaat erg specifiek over seks en verlangen, maar wel op een gevoelige manier, waardoor het eigenlijk voor elke soort seks wel geschikt is. Of je nu verliefd in elkaars ogen wil staren, of meer gericht bent op puur lichamelijk genot, met dit nummer zit je hoe dan ook goed.

De fluweelzachte stem en muziek van Gaye zijn niet alleen voor vrouwen opwindend. Ook mannen kunnen vaak bij het horen van dit nummer niet helpen dat hun gedachten afdwalen (zij het misschien niet specifiek naar Marvin).  Als je op zoek bent naar nog meer seksnummers dan ik kan noemen in dit artikel, dan kan het zeker geen kwaad om eens wat albums van Marvin Gaye af te gaan.

Nr. 7: “Wicked Game” van Chris Isaak

Dit nummer is ook wel omschreven als “porno voor de oren”. Dit nummer straalt van begin tot eind verlangen uit. De zachte gitaarmelodie en de sensuele, zachte stem zorgen ongetwijfeld voor de juiste stemming in de slaapkamer. Vooral voor langzamere seks is dit nummer erg geschikt, maar romantiek is in principe niet vereist: lust is voldoende.

Overigens is de videoclip voor dit nummer ook erg prikkelend, en zeker het kijken waard, aangezien zanger Cris Isaak en model Helena Christensen zich halfnaakt op het strand begeven, terwijl de camera inzoomt op Isaaks lippen terwijl hij tegen haar zingt. Voor zowel man als vrouw is er dus genoeg om je aandacht vast te houden (alsof het nummer zelf nog niet genoeg was).

Dit nummer is een lust voor oog en oor.

Nr. 8: “Smooth” van Santana en Rob Thomas

Het achtste nummer op deze lijst is een persoonlijke favoriet van me: “Smooth”, van Santana en zanger Rob Thomas. Als je niet onmiddellijk opgewonden raakt zodra de zwoele gitaar in dit nummer begint te spelen, dan wil ik je denk ik niet ontmoeten. Wat mij betreft is een afspeellijst voor tussen de lakens niet compleet zonder deze klassieker van de latin rockband van Carlos Santana.

De sensuele stem van Rob Thomas, de zwoele gitaar en het onweerstaanbare latinritme wekken een gevoel van lust op dat geen enkel ander nummer weet te evenaren. Als je echt wilt genieten van elkaars lichamen en je helemaal wilt laten gaan, dan is dit zonder enige twijfel het nummer dat ik zou aanbevelen.

Dit nummer zal je laten kreunen zoals Carlos Santana zijn gitaar laat kreunen.

Overigens is het ook gewoon een erg dansbaar nummer, dat daarom ook voor andere gelegenheden erg geschikt is. Als je bijvoorbeeld een feestje geeft, en je wil dat er gedanst wordt, dan is dit een onweerstaanbaar nummer. Hou er dan wel rekening mee dat een aantal van je gasten er waarschijnlijk met elkaar vandoor zullen gaan.

Nr. 9: “No Diggity” van Blackstreet (ft. Dr. Dre en Queen pen)

De invloed van dit nummer op de R&B-scene kan niet onderschat worden. “No Diggity” gaat over de obsessie van een rapper van de westkust van de V.S. met een vrouw uit New York. Hij kan niet stoppen met fantaseren over haar, en blijft maar aan haar denken. Dit verlangen wordt meesterlijk overgebracht door dit nummer, wat het een ideaal seksnummer maakt.

De samples van zanger Bill Withers die dit nummer gebruikt zorgen er samen met het sensuele tempo voor dat dit nummer je direct in de stemming brengt om tussen de lakens te duiken. Vooral voor langzame seks is dit nummer erg geschikt, maar van romantiek hoeft geen sprake te zijn. Dit is ook echt een nummer voor mensen die gewoon ongecompliceerd van elkaars lichaam willen genieten.

Nr. 10: “BPM69” van De Jeugd van Tegenwoordig

Tot nu toe heb ik het alleen maar gehad over relatief oude nummers, waardoor je bijna het idee zou krijgen dat er tegenwoordig geen goede seksmuziek meer wordt gemaakt. Dat is echter zeker niet het geval. Ik wil niks afdoen aan de klassiekers, maar ook vandaag de dag wordt er nog genoeg muziek gemaakt voor tussen de lakens.

Daarom wil ik ook graag een moderner nummer uitlichten: “BPM69” van De Jeugd van tegenwoordig.

Misschien kijk je hier een beetje vreemd van op, aangezien de Jeugd van Tegenwoordig vooral bekend staat om semi-humoristische rap. De heren zijn inmiddels echter wat opgegroeid, en hun album “Manon” staat grotendeels in het teken van de liefde. Van alle nummers op dit album is “BMP69” wat mij betreft verreweg het meest geschikt als seksnummer.

Zodra de piano en de beat van dit nummer inzetten, gecomponeerd door de onfeilbare Bas Bron, weet je meteen wat de sfeer van dit nummer is: zoetig, sensueel en romantisch. Als je dus zin hebt in een gevoelige vrijsessie met iemand waarvan je houdt, dan is dit nummer daar bij uitstek voor geschikt. Je zal niet kunnen geloven dat een groep als De Jeugd zo’n nummer kan schrijven, maar je zal er zeker blij mee zijn dat ze het hebben gedaan.

Het belang van goede seksmuziek

Dit waren ze dan, de top 10 nummers die wat mij betreft onmisbaar zijn voor een goede vrijpartij. Uiteraard kunnen smaken sterk verschillen, en kan ik je niet garanderen dat je al deze nummers even geschikt zal vinden. Wat ik wel bijna kan garanderen, is dat er zeker één nummer tussen zit dat je nog niet kende, maar waarvan je gewild had dat je het eerder had ontdekt.

Zoals eerder al genoemd kan je het belang van sfeer echt niet onderschatten als het om seks gaat. Muziek is een onfeilbare manier om de juiste sfeer in te zetten. Als de sleur dus in je seksleven is geraakt, of als je om een andere reden je seksleven gewoon wat spannender wil maken, dan zijn sensuele nummers als deze een absolute must.

Ik wens je in elk geval heel veel plezier, lust, genot, romantiek en aller ertussenin toe, en ik weet zeker dat deze muziek daaraan gaat bijdragen.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *