Zo Geef Je een Heerlijke Erotische Massage: 5 Gouden Tips

Niets is zo intiem als een heerlijke erotische massage. Je laat je partner even compleet ontspannen en je handen doen het werk. Even niets anders aan jullie hoofd: telefoon weg, televisie uit, een lekker muziekje op en de massage kan beginnen. Natuurlijk blijft een erotische massage niet zonder einde: de seks daarna is vaak explosief!

Nu denk je misschien: ik heb nog nooit een erotische massage gegeven. Straks doe ik het verkeerd en vindt mijn partner het helemaal niet lekker! Erotische massages behoren (helaas) ook niet tot de routine van ieder stel. Daarom leg ik je in dit artikel precies uit hoe je een heerlijke erotische massage – met happy ending – kan geven!

massage1

Tip 1: Een goede voorbereiding is het halve werk

Je kunt niet zomaar beginnen met een erotische massage, dat vergt enige voorbereiding. Vergelijk het met een lekker diner: daarvoor moet je ook een tijdje in de keuken staan, de tafel mooi dekken, zorgen voor de juiste sfeer, enzovoorts. Een erotische massage is in dat opzicht niet anders. Je wilt ervoor zorgen dat je partner er helemaal in op gaat.

Het belangrijkste bij een erotische massage is wel de massageolie. Zonder deze olie kun je geen lekkere erotische massage geven. Gebruik een olie op natuurbasis om huiduitslag te voorkomen. Veel massageoliën hebben een lekker geurtje, zoals lavendel, amandelbloesem of jasmijn. Kies een geur uit die je zelf lekker vindt, maar waarvan je weet dat je partner hem ook aangenaam vindt!

Wat ook belangrijk is, is dat het geen standaardmassageolie is, deze kan namelijk slecht zijn voor julle intieme delen. Kies een erotische massageolie zoals deze. Het is van een goed merk  en een goede webshop.

Daarnaast moet je de ruimte klaarmaken. Veel stellen kiezen ervoor om een erotische massage gewoon in de slaapkamer te geven, maar dat hoeft niet per se. Kies een ruimte waar jouw partner comfortabel kan liggen en waar jullie weinig last van buitenaf hebben. Je wilt van de ruimte een hele aparte zone maken, waarin even niets anders bestaat dan de massage.

massage2

Sfeer creëren doe je met het juiste licht, relaxte muziek, een aangename temperatuur en fijne geur. Zorg voor gedimd licht, te fel licht geeft geen fijne sfeer. Koop waxinelichtjes of geurkaarsen en verspreidt die door de ruimte heen. Soms heb je niet eens ander licht nodig als je genoeg kaarsen hebt. Zet tenslotte de thermostaat op een goede stand en zet een heerlijk ontspannen, sensueel muziekje op.

Dan nog wat praktische zaken: zorg voor voldoende handdoeken. Je wilt niet dat er straks overal massageolie zit, waardoor er vlekken ontstaan die je nauwelijks meer weg krijgt. Daarnaast wil je soms je partner even wat schoonmaken als je veel massageolie hebt gebruikt. Oh ja, ook niet onbelangrijk om te weten: latex condooms werken niet goed meer als je olie hebt gebruikt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Tip 2: Kies een geschikt moment

Een erotische massage kost best wat tijd. Je wilt het namelijk heel rustig aan doen en allebei kunnen genieten van het moment. Bovendien kan een erotische massage een ‘uitloop’ hebben van onbepaalde duur… als je snapt wat ik bedoel ;). Kies daarom een moment uit waarop jullie allebei genoeg tijd hebben, zoals een gezamenlijk avondje vrij.

Nog beter is om eerst lekker romantisch te dineren met z’n tweeën. Dit kan thuis, maar ook buiten de deur. Als je het thuis doet, maak dan zelf het eten klaar en zorg dat je partner zich al verwend voelt. Grote kans dat hij/zij zich de koning(in) te rijk voelt als je dan ook nog een erotische massage aanbiedt!

massage3

Vraag je partner vervolgens of hij/zij een lekkere massage zou willen krijgen. Wie zegt daar nou nee tegen? Neem je partner mee naar de reeds voorbereidde kamer en vraag hem of haar om de kleren uit te doen. Zet de muziek op. Wat betreft jouw kleren: het beste is om ook naakt te gaan, zodat je daar later bij het masseren gebruik van kunt maken.

Laat de ander op de klaargemaakte bank of bed op zijn/haar buik liggen. Je gaat namelijk beginnen met het masseren van de rug. Pak genoeg massageolie en wrijf deze uit in je handen om deze goed warm te maken. Zorg ook dat de massageolie zelf een beetje warm is. Niemand wil immers een massage met koude handen krijgen! Dan kun je gaan beginnen met masseren…

Tip 3: Basis massage technieken

Nu begin je het misschien een beetje warm te krijgen, en nog niet door de erotische spanning: je weet namelijk niet zo goed hoe je moet masseren! Geen zorgen, bij een erotische massage is de sfeer en het feit dat je masseert vaak belangrijker dan hoe goed je eigenlijk kunt masseren. Vooral belangrijk is dat je het rustig aan doet en veel olie gebruikt.

massage4

Toch heb ik hier een lijstje met basistechnieken die je kunt gebruiken tijdens het masseren. Wissel ze een beetje af om de massage spannend te houden en niet saai te laten worden. Let ook op de reacties van je partner. Als hij/zij glimlacht en er heel ontspannen bij ligt, ben je goed bezig. Zie je juist een beetje een verkrompen gezicht en stijve houding, dan moet je misschien wat anders doen.

Basis massagetechnieken:

  • Cirkels: Met platte handen draai je langzame cirkels op het lichaam. Beweeg je handen over het lichaam terwijl je cirkels maakt. Dit werkt vooral goed op grotere oppervlakken zoals buik, rug, billen, borsten.
  • Lange halen: Laat je platte handen in een lange, vloeiende beweging over het lichaam glijden. Doe dit langzaam en sla geen plekje over.
  • Kneden: Een veelgebruikte massagetechniek. Pak delen van het lichaam waar wat meer vet zit en kneedt deze tussen je vingertoppen en je handpalmen. Doe dit niet te hard!
  • Vingertoppen: Laat heel lichtjes alleen je vingertoppen over het hele lichaam glijden, waarbij je snel je handen afwisselt. De lichte aanraking geeft een tinteling door het hele lichaam. Je kunt in allerlei figuurtjes over het lichaam gaan met je vingertoppen.
  • Duim: Bij bijvoorbeeld de schouders kun je alleen met je duim masseren. Leg je handen op de schouders en maak met je duim cirkelbewegingen.
  • Andere lichaamsdelen: Wie zegt dat je alleen je handen kunt gebruiken? Juist bij een erotische massage kun je ook met je mond extra sensaties geven, of je lange haar over het lichaam van de ander laten strijken. Of misschien weet je nog iets veel erotischer ;).

Dit zijn veel technieken, die je ook zeker niet allemaal in één massage hoeft te gebruiken. Houd het bijvoorbeeld eerst bij cirkels, lange halen en kneden.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Tip 4: Masseer van top tot teen

Als je net begint met masseren, wil je eerst het hele lichaam van je partner opwarmen. Werk daarom langzaam maar gestaag van top tot teen wanneer je gaat masseren. Je houdt het aan het begin ook nog niet zo erotisch. Hiermee bedoel ik dat je niet gelijk bij de borsten of penis gaat masseren – daar kom je later aan toe.

Begin bij de nek en schouders. Dit zijn heerlijke plekken om gemasseerd te worden. Gebruik hier veel je vingertoppen en maak kleine cirkels. Bij de schouders kun je lange halen maken, kneden en je duimen gebruiken. Blijf een tijdje hier masseren. Je kunt het goed uitproberen en het is voor je partner ook ontspannend om te wennen aan de massage.

massage5

Masseer nu met lange halen en vingertoppen over de rug naar beneden en aan beide kanten van het lichaam. Daarna ga je verder met de armen. Kneed en masseer met je duimen richting de handen, maar zet niet te veel druk op de elleboog. Speel met de vingers, masseer met je duimen de handpalmen. Sommige mensen vinden het ook heerlijk als je op de vingers sabbelt.

Nu ga je naar de billen en benen. Op de billen kun je wat meer uitproberen, omdat daar meer vet en spieren zitten. Besteedt veel aandacht aan de billen, dat je vindt je partner geweldig. Ook aan de binnenkant van de dijen masseren kan ontzettend erotisch zijn, omdat je dicht bij de schaamstreek bent. Houd het nog wel een massage..

Ga nu weer eens van haar benen naar boven over de rug naar de schouders. Deze moeten ook warm en gemasseerd blijven. Nu kun je je partner omdraaien en de buik en/of borsten masseren. Wees voorzichtig bij de borsten, gebruik hier vooral cirkels en lange halen. Vertel haar bovendien dat je het heerlijk vindt om haar hier te masseren, om haar meer op haar gemak te stellen.

Tip 5: De massage erotischer maken

Nu heb je een heerlijke massage gegeven, waar je partner erg door ontspant en misschien ook wel opgewonden is. Het wordt tijd om de massage nog erotischer te maken. Dat kan door andere lichaamsdelen te gebruiken om te masseren. Als vrouw kun je perfect over zijn lichaam masseren met je borsten, dat vindt hij zeker ontzettend geil.

massage6

Mannen kunnen dit met hun penis doen, al houdt niet iedere vrouw hiervan. Wat ook heel erotisch is, is erotische dingen in het oor van je partner fluisteren terwijl je hem of haar masseert. Gebruik je mond om het lichaam van je partner te ontdekken. Kussen, likken, sabbelen of zelfs zachtjes bijten: alles is mogelijk en alles is opwindend.

Na een erotische massage wil je partner niet anders dan met je het bed in duiken. Jullie hebben elkaar ontzettend opgewonden gemaakt, dus de seks zal ontzettend goed zijn. Wees ook niet bang om vaker een erotische massage te geven, of er zelf om een te vragen. Je merkt dat jullie veel intiemer worden en nog meer genieten van elkaar. Veel plezier!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *