De Auditie

De Auditie - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Erin stond te wachten bij de entree van de club. Het was nog te vroeg om zelfs maar voor de lunch open te gaan, dus er waren geen klanten. Dat was waarschijnlijk de reden dat haar auditie op dit tijdstip van de dag was gepland.

Terwijl ze naar binnen tuurde, realiseerde ze zich dat de club er behoorlijk verlaten uit zag. Ze probeerde de deur, maar die bleek op slot te zitten. Ze keek om zich heen en ontdekte een knop die eruit zag als een deurbel. Ze drukte er op, hopend dat iemand zou opendoen.

Een lange, goedgebouwde, kale man liep naar de andere kant van de dubbele deuren en maakte ze open. Hij hield een deur voor haar open.

“Erin?” vroeg hij.

“Ja,” antwoordde ze. “Ik heb een auditie.”

“Ja, kom binnen,” zei hij terwijl hij haar gebaarde om binnen te komen.

“Bedankt,” zei ze. “Ik moest vragen naar iemand die Sebastian heet.”

“Dat klopt,” zei hij. “Volg mij maar, alsjeblieft.”

Ze deed wat hij vroeg en al snel stonden ze in het midden van de club. Het grote podium, dat in de stijl van een catwalk was gebouwd, was het middelpunt van de ruimte. Aan de zijkanten van het podium stonden drie rijen stoelen en tafels. Aan de achterkant van de ruimte bevond zich een grote bar.

“Trouwens, ik ben Sebastian,” zei de man terwijl hij plaatsnam op één van de stoelen op de voorste rij. “Leuk je te ontmoeten. Okee. Laat maar zien wat je kunt.”

“Oh, ok,” zei Erin terwijl ze hem aankeek. “Goed je te ontmoeten.”

Terwijl Erin haar boom-box op het podium zette, keek ze wat aandachtiger naar de man die wachtte tot ze zou beginnen. Hij was heel anders dan ze had verwacht. Hoewel hij niet heel jong was kon hij ook niet al te oud zijn. Blijkbaar hield hij zichzelf goed in vorm. Ze durfde te wedden dat hij regelmatig sportte. Hij had iets dat heel sexy was, en dat vond ze een beetje afleidend. Tot dusver was hij heel beleefd en zakelijk geweest, dus misschien zou dit eens niet zo rampzalig uitpakken als haar voorgaande audities.

Ze ging de trap op naar het podium, liep naar de plek waar ze haar boom box had neergezet en drukte op play. Ze droeg kleren die ze snel kon uittrekken, dus ze hoefde zich niet om te kleden en een andere outfit aan te doen. In plaats daarvan had ze gekozen voor een spijkerbroek, een T-shirt en laarzen. Daaronder droeg ze een string en een push-up BH. Ze trok haar laarzen uit zodat ze op blote voeten kon dansen.

Zodra de diepe, harde bass uit de speaker schalde, ging ze helemaal op in haar act. Ze keek Sebastian direct in zijn ogen en stelde ze zich voor dat hij een klant was waar ze indruk op moest maken; die ze moest opwinden. Terwijl ze het ritme van de beat volgde, bewoog ze zich al draaiend met haar heupen naar de paal. Terwijl ze zich met één hand aan de paal vasthield, sloeg ze haar benen erom heen en draaide ze door tot ze, met haar hoofd naar beneden en haar enkels om de paal heen, ondersteboven hing.

Na nog een paar manoeuvres aan de paal te hebben uitgevoerd, kwam ze van de paal af en liet ze zichzelf in een split glijden. Met haar rug naar Sebastian, trok ze haar T-shirt uit en gooide het naar hem toe. Soepel gleed ze weer naar de grond in een split, waarna ze achteruit bewoog en ritmisch met haar heupen draaide terwijl ze haar spijkerbroek open ritste en haar afgetrainde lichaam eruit werkte.

Terwijl ze op haar buik rolde, bewoog ze als een slang over het podium. Ze had nu alleen nog haar string en BH aan. Ze gooide haar gespierde benen in de lucht en ging op haar knieën zitten, met haar dijbenen uit elkaar. Ze bewoog haar borst en maakte de het haakje van haar BH los. Haar heerlijk volle borsten kwamen tevoorschijn. De spanning die ze voelde terwijl ze Sebastian verleidde zorgde dat haar tepels hard als kiezelsteentjes waren.

Toen ze een blik op hem wierp, zag ze dat hij als gehypnotiseerd naar haar performance zat te kijken. Ze besloot volop gebruik te maken van zijn aandacht en liet een paar van haar meest sexy bewegingen zien. Al dansend ging ze de trap van het podium af en bewoog ze naar Sebastian toe. Met alleen nog naar string aan, ging ze schrijlings op zijn schoot zitten terwijl ze onverstoord door bleef dansen. Hoewel ze zijn lichaam niet aanraakte, was het bewijs van zijn opwinding overduidelijk. Haar kutje raakte slechts vluchtig de bobbel in zijn broek. Ze wist dat hij haar net zo graag wilde aanraken als dat zij dat wilde.

Erin legde haar handen op zijn schouders. Ze keek op hem neer, likte haar lippen af en gooide haar lange zwarte haar achterover. Op het moment dat de muziek stopte, keek ze hem recht in zijn ogen.

“En, wil je me?” fluisterde ze.

Sebastian slikte en knikte.

“Oh ja,” zei hij. “Ik wil je.”

“Laat zien dan,” zei ze uitdagend.

“Ga je me beschuldigen van seksuele intimidatie?” vroeg hij.

“Niet als je me eerst de baan geeft,” plaagde ze.

“Je bent aangenomen,” zei hij. “Kun je vanavond beginnen?”

“Wat dacht je ervan als ik nu meteen begin?” zei ze mompelend, terwijl ze naar voren leunde en op Sebastian’s oorlel begon te bijten. Sebastian hijgde.

“Vertel me hoe dat voelt,” fluisterde ze.

“Kan ik niet,” fluisterde hij terug. “Ik ben sprakeloos.”

Terwijl ze haar rug kromde, hield ze haar blote borsten tegen elkaar en deed één van haar tepels in zijn mond. Aangemoedigd door haar gebaar begon hij ze te likken en erop te zuigen. Ondertussen ging ze verzitten, zette een van haar hielden op zijn schouder en bracht haar kutje recht voor zijn gezicht.

Ze hoefde er niet eens om te vragen. Hij begon rondom haar string te likken en vond al snel haar natte plekje. Terwijl ze haar heupen bewoog alsof ze nog steeds aan het dansen was, gebruikte ze zijn mond en tong om haar eigen behoeftes te bevredigen. Al snel voelde ze hoe die elektrische stroom zich door haar lichaam verspreidde. Terwijl ze het uitschreeuwde van genot, reed ze steeds sneller en harder over zijn gezicht, tot dat ze bijna niet meer kon.

Glimlachend bewoog ze haar handen naar beneden en ritste binnen een fractie van een seconde zijn broek open. Ze liet een hand in zijn broek glijden en vond de jackpot. Ze masseerde hem even voordat ze op hem klom en zijn penis diep bij haar naar binnen bracht. Dit was zeker een bevestiging dat hij haar aantrekkelijk vond.

Terwijl ze hem bereed als een wilde hengst, gooide ze naar hoofd achterover en schreeuwde het uit. Dit bracht Sebastian naar zijn point of no return en hij schreeuwde met haar mee. Terwijl hij zichzelf in haar leegde, drong het niet tot hem door dat dit een vrij bizarre situatie was. Hier zou hij pas later over nadenken, terwijl hij zich afvroeg wat er nu precies gebeurd was.

Voor nu wist hij alleen dat hij net de meest sexy vrouw had aangenomen die ooit in zijn club had gedanst.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *