Beter in Bed Worden? 8 Simpele Tips

Is je seksleven tot stilstand gekomen en wil je weten hoe je beter wordt in bed? Misschien is de gewoonlijke vrijpartij die je gewend bent geraakt, gaan vervelen, of heb je moeite om je partner tot het uiterste te verwennen. Dan is het tijd voor wat vernieuwing! Hoewel er geen eenduidige definitie is van “goede seks”, zijn er wel degelijk verschillende tips over hoe je het plezier in je seksleven kunt bevorderen.

Deze tips, die we in dit artikel presenteren, staan garant voor bezwete lichamen en natuurlijk veel gekreun van genot. Lees daarom snel verder voor 8 tips voor de beste seks van je leven en andere dingen die je moet weten, zelfs als je al geweldige seks hebt. Er is immers altijd ruimte voor verbetering, nietwaar?

1. Jij en je partner hebben recht op geweldige seks door de intimiteit te verhogen

Het eerste dat je moet weten, is dat je recht hebt op uitmuntende seks. Het maakt niet uit of je dik of dun bent, of niet meer zo sportief bent als vroeger. Een goede vrijpartij heeft alles te maken met het delen van intimiteit. Seks met intimiteit is de motor die een vrijpartij doet zingen.

Wanneer er een gebrek aan intimiteit is, dan betekent dit dat de relatie bijeen wordt gehouden door iets ongezonds, misschien angst of onderlinge afhankelijkheid. Seks met intimiteit biedt ons echter een fantastische manier om ons met een ander te verbinden, om momenten van extase te beleven en om te genieten van de sensualiteit van een ander lichaam.

Maar wat is intimiteit eigenlijk? Wanneer we dieper op dit concept ingaan, kunnen we onderscheid maken tussen 4 soorten intimiteit die de basis vormen van geweldige seks: emotionele intimiteit, mentale intimiteit, spirituele intimiteit en seksuele intimiteit. De verbinding tussen deze soorten intimiteit kan helpen jouw seksleven nieuw leven in te blazen en ondersteunen bij het vinden van nieuwe plezierige manieren om van elkaar te genieten.

Wanneer we het hebben over emotionele Intimiteit, dan gaat het om je veilig voelen en met een gerust hart je emoties kunnen delen. Dit betekent dat je je partner vertrouwt om je troost te bieden, en niet je onzekerheden voor hem of haar verstopt. Wil je de emotionele intimiteit verbeteren, wees dan bedachtzaam wanneer je je gevoelens ventileert en bestudeer je emoties zorgvuldig wanneer je spreekt. Op die manier maak je een directe en krachtige boodschap die je aan je partner kunt overbrengen. Hierbij is het van belang om te leren om tot de kern van je volledige eerlijkheid te komen. Wees niet bang om je kwetsbaar op te stellen, want je moet je emoties riskeren, zodat je hart gezien kan worden.

Mentale intimiteit kan worden gezien als een discussie van ideeën en je op jouw gemak kunnen voelen om meningen te delen en begrip op te brengen, ook al is je partner het er niet mee eens. Mentale intimiteit kan ook worden opgevat als lange gesprekken over films, plaatsen, vakanties, de carrières van jullie beiden of wat voor jullie ook maar belangrijk is!

Spiritualiteit is een eigenschap die draait om de menselijke geest of ziel in tegenstelling tot materiële of fysieke dingen. Spirituele intimiteit kan vele vormen of manifestaties aannemen en je kunt deze intimiteit vinden door aan je partner uit te leggen wat spiritualiteit voor jou en je relatie betekent. Dit kan helpen de spiritualiteit van je partner te verbeteren.

Tenslotte heeft seksuele intimiteit te maken met de fysieke taal van de liefde met je partner. Wanneer je deze taal goed spreekt, dan is er een hoge bekwaamheid op het gebied van lichamelijk contact en samen kunnen meegaan met de stroom, in het moment zijn, ontspannen, de ervaring delen en uitdrukken hoe goed je je voelt. Het gaat hier om het creëren van een gevoel van verbondenheid en warmte, en het delen en ontvangen van amusement en intimiteit. Met andere woorden: kiezen wat goed voelt voor jullie beiden.

“Het beoefenen van al deze vormen van intimiteit zal jullie beiden in staat stellen te verbinden en samen intense seks te beleven.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

2. Boek een afspraakje voor de vrijpartij

Seks plannen lijkt misschien te gecontroleerd en onplezierig, maar soms kan het nodig zijn om seks te plannen. Je maakt immers tijd vrij in je agenda voor sporttrainingen en de boodschappen – maar waarom maak je van seks eigenlijk geen prioriteit? Het is belangrijk om voldoende ruimte te maken voor seks, anders zal de seksuele energie tussen jou en je partner niet hard genoeg van stapel lopen.

Als je weer in contact komt met je partner als een minnaar, kan dat je helpen herinneren waarom je je in de eerste plaats tot hem of haar aangetrokken voelde. En als je eenmaal hebt afgesproken om seks te hebben, kan het wachten net zo opwindend zijn als de gebeurtenis zelf! Maak het wachten nog spannender door sexy berichtjes uit te wisselen of een spannende foto mee te sturen.

3. Een actief lichaam staat gelijk aan goede seks

Als je het nog niet wist, dan weet je het nu: dagelijkse regelmatige lichaamsbeweging helpt zowel mannen als vrouwen zich voor te bereiden op een afspraakje voor het bedrijven van de liefde. Met behulp van slechts 15 minuten lichaamsbeweging per dag kan je het gevoel van eigenwaarde, het zelfbeeld en de geslachtsdrift verbeteren, wat betekent dat sporten het fysieke aspect van seks een stuk aangenamer maakt.

Bovendien kan lichaamsbeweging de cardiovasculaire gezondheid bevorderen, wat essentieel is voor onder meer een goede erectiele functie. Wat misschien nog wel een beter idee is dan alleen sporten, is samen sporten met je partner. Dit stimuleert het libido en de productie van endorfine, één van de feel-good-hormonen die de genotscentra in de hersenen activeren, gevoelens van intimiteit en ontspanning creëren, en angst en depressie juist helpen in bedwang te houden.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

4. Het afrodisiacum-effect: goede voeding om de motor te starten

Nu we het toch al hebben over een gezonde leefstijl, laten we dan ook maar gelijk kijken naar gezonde eetpatronen. Want wist je dat er verscheidene soorten voeding bestaan die uitstekend zijn voor het bevorderen van een goed seksleven? Dit soort voedingsmiddelen worden ook wel afrodisiaca genoemd, een naam die verwijst naar de Griekse godin van de liefde Aphrodite, en zijn een goede leidraad om een optimaal dieet samen te stellen dat je seksleven ondersteunt.

“Een gezonde benadering van eten, zoals een mediterraan dieet, gecombineerd met lichaamsbeweging, is een winnende combinatie die ervoor zorgt dat jij en je partner zich op hun best voelen en klaar zijn voor wat komen gaat in bed!

Afrodisiaca zijn eenvoudigweg stoffen die het seksuele verlangen bij mannen en vrouwen doen toenemen. Er zijn diverse natuurlijke voedingsmiddelen die worden beschouwd als natuurlijke afrodisiaca omdat ze direct het libido verhogen of de bloedstroom stimuleren. Bekende afrodisiaca zijn onder meer oesters, asperges, vijgen, avocado’s, cacao, amandelen, knoflook, watermeloen, aardbeien en natuurlijk bananen. Je kunt trouwens ook denken aan natuurlijke supplementen die het seksleven en de erectie verbeteren, zoals ginseng, maca, L-arginine en vitamine D.

Het gebruik van erectiebevorderende medicijnen wordt echter afgeraden. Deze medicijnen hebben niet alleen bijwerkingen die schadelijk zijn voor de gezondheid, maar kunnen ook leiden tot het ontstaan van een afhankelijkheid. Dit betekent dat vooral mannen moeite krijgen om te genieten van een vrijpartij zonder het gebruik van erectiemedicijnen. Hoewel dit soort middelen een makkelijke, snelle oplossing kunnen lijken, kunnen ze je seksleven dus ook alleen maar verslechteren…

5. Geniet van een beetje onthouding

Geloof het of niet, gedisciplineerd omgaan met je seksuele energie is een uiterst betrouwbare manier om je seksleven te verbeteren en je volgende ontmoeting met je geliefde veel en veel spannender te maken. Masturberen en vervolgens klaarkomen is zowel voor mannen als vrouwen een directe manier om hun seksualiteit te verkwisten en hun seksuele energie af te danken als frivole pleziertjes.

We raden je daarom aan om wat onthouding te beoefenen, voor een paar dagen, een weekend of zelfs een week! Onthouding verrijkt de geest en wekt het verlangen naar de verboden vrucht. Kortom, gedisciplineerd omgaan met je seksuele energie zal ervoor zorgen dat je veel meer zin krijgt in seksuele intimiteit met je partner en dus een veel beter seksleven tegemoet gaat.

6. Wees volledig in het moment en laat spanning los

Misschien wel één van de meest voorkomende problemen die mensen met seks hebben, zijn zorgen. We hebben vaak de neiging ons te richten op de toekomst en externe gebeurtenissen, zoals werk en relaties, wat ons weghaalt van het huidige moment en ons berooft van seksueel plezier. Zorgen over verschillende gebeurtennissen kunnen seksuele spanning veroorzaken of jou en je partner de seksuele lust ontnemen.

Zorg er in plaats daarvan voor dat je het wat rustiger aan doet en wat meer tijd overhoudt voor de dingen waar we van kunnen genieten, zoals seks! Door je meer bezig te houden met het moment, beschik je over de mogelijkheid om de sensaties die je ervaart op te merken en je erop te concentreren, wat op zijn beurt het genot zal bevorderen. En als je dit met je partner oefent, kun je bovendien meer bewust zijn van diens reacties.

“Plezier is herstellend. Als je dingen doet waardoor je je goed voelt, verrijkt dat je (seks)leven alleen maar. Het is niet iets dat van je kan worden weggenomen!”

Als je merkt dat je vaak nerveus bent, is de typische reactie van het lichaam vaak dat er spanning ontstaat. Helemaal in seksuele omgevingen kan dit tot moeilijkheden leiden. Voortdurende spanning kan leiden tot minder vaginale vochtproductie bij vrouwen, wat leidt tot meer pijn bij het inbrengen, terwijl spanning ook in verband wordt gebracht met voortijdige zaadlozing en erectiele frustratie.

Als je wilt ontspannen en aan jouw nervositeit en spanning wilt werken, neem dan vooral je tijd. Zorg ervoor dat je het gevoel van tergende zorgen achter je laat, zodat je meer begint te leven in het moment. Neem ook meer tijd om te kalmeren en laat de negatieve opwinding los. Je kunt ook lichaamsbewustzijnsmeditatie proberen om vóór de seks extra aandacht aan je lichaam te besteden en je geest tot rust te brengen. Tenslotte moet je duidelijk maken dat als je geen seks wilt hebben, dat altijd oké is.

7. Communicatie is essentieel

Bij seks is communicatie van vitaal belang. Alleen door te praten, kun je een innerlijke connectie tot stand brengen op basis van begrip en intimiteit. Als je wilt bepalen hoe opgewonden je seksuele partner is, luister dan naar wat hij of zij zegt en maak geen veronderstellingen op basis van diens fysieke toestand.

De meeste problemen in het seksleven komen voort uit een gebrek aan communicatie. Luisteren naar de voorkeuren van je partner en je partner vertellen wat je wilt doen, is dus een geweldige manier om het bespreken van toestemming sexy te maken. Wees dus niet bang om een gesprek met je partner te hebben over grenzen, verlangens en nieuwsgierigheden.

8. Leg de focus op het voorspel en liefdevolle aanrakingen

Seks is niet alles. Het voorspel is een enorm onderdeel van het delen van je seksuele intimiteit, net als lichamelijke aanrakingen en andere liefdevolle benaderingen, zelfs op de momenten dat je geen seks hebt. Het zijn deze onderdelen, zoals massages, strelen en kussen, die de uiteindelijke seks veel en veel intenser zullen maken.

“Neem alle tijd voordat jullie overgaan op seksuele penetratie. Geef een massage met kokosolie, raak elkaar overal aan en wind elkaar op totdat jullie op een ultiem hoogtepunt zijn en beide staan te springen om over te gaan op de seks!”

Vooral het voorspel draagt in hoge mate bij aan sterkere orgasmes en betere seks. Dit komt doordat hierdoor het autonome zenuwstelsel wordt gestimuleerd, wat ervoor zal zorgen dat gevoeligheid, opwinding en orgasme-intensiteit toenemen. Kortom, jullie geduld en oplettendheid voor elkaar zullen hun vruchten afwerpen en garant staan voor een beter seksleven!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *