Jezelf Lekker Vingeren? 6 Stappen naar Intens Genot

Alle feiten over de menstruatie - Vrijen doe je zo!

Wie kan jou het lekkerst laten klaarkomen? Jijzelf natuurlijk. De meeste mannen lukt het niet eenvoudig om een orgasme bij een vrouw op te roepen. Door als vrouw zeer veel tijd en energie te steken in het bijsturen van de man is het mogelijk, maar het gaat niet zonder slag of stoot.

Mannen proberen vrouwen te bevredigen zoals ze het bij zichzelf zouden willen. Dus snel en wild! Dit werkt niet voor vrouwen. Op sommige momenten moet het tempo iets omhoog en andere momenten moet het juist weer omlaag. Probeer het de man maar niet uit te leggen en ontdek je eigen lichaam om een geweldig orgasme te krijgen zonder frustraties.

Jezelf leren kennen met zelfbevrediging

Jezelf bevredigen kan zeer ontspannend werken. Toch ben jij waarschijnlijk ook benieuwd of jij het bevredigen van jezelf ook nog op een andere manier nog lekkerder kunt doen. Dat kan zeker. Je hoeft het wiel niet zelf opnieuw uit te vinden, dat hebben anderen namelijk al voor jou gedaan. Jonge vrouwen beginnen op jonge leeftijd om zichzelf te ontdekken, maar al snel ben je daar klaar mee. Op den duur denk je alles ontdekt te hebben. Er is meer te ontdekken, maar je weet niet hoe je dat moet doen. Wij kunnen jou over dit punt heen helpen. Na het lezen van dit artikel heb je weer nieuwe mogelijkheden van zelfbevrediging te ontdekken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Hoe moet je vingeren?

Vingeren is het stimuleren van de vagina met je vingers. Je zou kunnen zeggen dat je goed bezig bent als het een prettig gevoel geeft. Met je vingers kun je proberen te ontdekken wat lekker aanvoelt. De meest gevoelige plekken van de vagina zijn de clitoris, de schaamlippen en de G-spot.

De clitoris is het roze bobbeltje aan de bovenkant van de vagina. Als je opgewonden bent wordt de clitoris groter en beter voelbaar. Je kunt vingeren door het stimuleren van de clitoris, maar voor sommige vrouwen is dit een te heftig gevoel.

De G-spot zit twee vingerkootjes diep in de vagina, aan de kant van de buik. De G-spot kun je herkennen doordat de huid ribbelig aanvoelt. Als je niet opgewonden bent is de G-spot moeilijk te vinden. Niet alle vrouwen zijn gevoelig voor het vingeren van de G-spot.

Je kunt ook de gehele vagina verkennen en voor jezelf aanvoelen wat het prettigst voelt. Dit kunnen bijvoorbeeld ook de grote of de kleine schaamlippen zijn. Op de foto hieronder zie je hoe jouw vagina eruit ziet.

vaginaG-spot

Intens genieten met seksspeeltjes

Bij het masturberen is het zeker aan te raden om een vibrator of een ander seksspeeltje aan te schaffen. Dit verrijkt je seksleven, vooral bij het masturberen. Het gevoel dat een vibrator voortbrengt is met niets te vergelijken. Ook bij het vrijen met een man is een vibrator een nuttige aanvulling. De meeste vrouwen kopen een vibrator om de clitoris te prikkelen, maar er zijn bijvoorbeeld ook speciale G-spot vibratoren.

Naast de vibratoren zijn er nog vele andere soorten seksspeeltjes te verkrijgen. Je kunt bijvoorbeeld ook vibrerende eitjes kopen. Deze kun je in de vagina inbrengen en ze zorgen voor seksuele stimulering door de vibratie. Verrijk je seksleven en neus eens rond in de keuzemogelijkheden. Je kunt het discreet online bestellen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Hoe kan ik mijzelf lekker vingeren? Leer het in 6 stappen

Je hebt nu voldoende algemene informatie tot je genomen. Nu is het tijd om een stappenplan te bespreken om jezelf zo lekker mogelijk te bevredigen. De stappen moeten jou geleidelijk brengen naar de ultieme ontlading, een orgasme. Je kunt jouw skills nog verder verbeteren door de tips die verderop in het artikel besproken worden ook nog toe te passen binnen deze stappen. Doe je voordeel ermee en geniet nog meer van seks met jezelf.

Stap #1: Zorg voor de ideale omstandigheden

Het moet een moment van jezelf worden waarin je niet gestoord gaat worden. Doe de tablet en de telefoon uit. Als er een berichtje binnenkomt word je namelijk nieuwsgierig wie de afzender is. Voorkom dit soort verstoringen en zet ze gewoon uit. Zorg ervoor dat je ook niet op andere manieren gestoord kunt worden. Je kunt bijvoorbeeld je momentje pakken als je in bad zit. Zorg voor voldoende warmte en comfort en zet het liefst ook nog een muziekje aan.

Stap #2: Weten wat de gevoelige plekken zijn van je vagina

Heb jij nog niet veel sekservaring? Verdiep je dan vooraf in de voor de meeste vrouwen gevoelige plekjes in de vagina. Bestudeer de vagina en kijk eventueel in een spiegeltje hoe het precies zit in jouw vagina. Trek de schaamlippen voorzichtig opzij en zie hoe het zit. Vergelijk dit maar eens met de foto bovenin dit artikel. In grote lijnen zal het niet verschillen met jouw vagina. Ga proberen om de clitoris en de schaamlippen te stimuleren. Ervaar het gevoel en bepaal voor jezelf wat jij prettig vindt. Geeft het wel even de kans en haak niet gelijk af. Het lichaam heeft tijd nodig om opgewonden te raken.

Stap #3: Ga je lichaam ontdekken

Geil word je niet alleen door je vagina en je clitoris. Ook het betasten van de rest van je lichaam kan opwinding veroorzaken. Voor de ene vrouw ontstaat opwinding door zacht in de tepels te knijpen. Mogelijk werkt het masseren van de bovenbenen en de billen juist beter voor jou. Er is maar één manier om daar achter te komen. Ga het proberen en ervaar waar jij het geilst van wordt en wat je het prettigst vindt voelen.

Als je nog nooit seks met een partner hebt gehad kun je door het zelf te ontdekken ook beter voorbereid zijn als je seks gaat hebben met een man.

Stap #4: Geef jezelf een erotische massage

Nu je weet wat jouw gevoelige delen zijn, kun jij je gaan focussen op de meest opwindende plekken van jouw lichaam. Geef jezelf eens een erotische massage. Kneed je lichaam op de juiste plekken tot je er nog meer opgewonden van wordt. Ontdek welke aanraking jij het lekkerst vindt. Streel jezelf eerst rondom de schaamstreek, de binnenkant van je dijen en de grote schaamlippen. Vergeet hierbij ook het plekje tussen je vagina en je anus niet. Bij veel vrouwen kan dit een heel gevoelig plekje zijn. Kom uiteindelijk uit bij je clitoris en begin deze te strelen. Is je clitoris te gevoelig? Beperk je dan tot de omgeving rondom de clitoris.

Stap #5: Ontdek het nieuwe genieten met seksspeeltjes

Je bent nu geil genoeg om een extra dimensie te ervaren. Pak de vibrator of een ander seksspeeltje. Ga eerst de schaamlippen verwennen en kom nadat de rest van de vagina aan de beurt is geweest bij de clitoris terecht. Probeer het seksspeeltje op verschillende manieren uit en vanuit verschillende posities. Je bent nu dermate opgewonden dat je toewerkt naar een orgasme.

seksspeeltjes

Stap #6: Het orgasme

In de voorgaande stappen heb je het lichaam klaar gemaakt voor het hoogtepunt. Op een bepaald moment zal je een golf van warmte door je lichaam voelen gaan. Dat is het pre-orgasme. Ga nu vooral door met stimuleren, want het échte orgasme moet nog komen. Hoe het échte orgasme voelt, is erg persoonlijk en varieert voor iedereen. Maar je zult het zeker definiëren als het hoogtepunt. Ga door met strelen totdat het hele orgasme voorbij is. Ga dan lekker ontspannen liggen en geniet van het moment. Even rustig op adem komen en relaxen!

Hoe-moet-je-jezelf-vingeren

Tips om jezelf lekker te vingeren

Je weet nu hoe je seks met jezelf moet opbouwen. Nu willen wij jou nog graag een aantal tips meegeven waarmee je de kwaliteit van het vingeren verder kunt verhogen. Met deze tips willen wij jou vooral meegeven dat er meerdere manieren zijn om bevrediging te krijgen. Ook dragen wij jou graag hulpmiddelen aan waarmee je wat meer variatie in je seksleven kunt brengen. Deze tips kun je ook baat bij hebben als je seks gaat hebben met een partner.

Tip #1: Ontdek de kracht van water

Probeer eens om tijdens het douchen de douchekop in te zetten om jezelf geil te krijgen. Bij voorkeur moet je een douchekop gebruiken waar ook nog een massagestand in zit. Deze brengt een afwisselende straal. Richt de douchekop op je vagina en ontvang de seksuele prikkels van het water. Het zal niet prikkelend genoeg zijn om ervan klaar te komen, maar het kan een fijn voorspel zijn om het vervolgens op andere manieren af te maken. Misschien gaat het je lukken met een douche met een zeer sterke straal. Probeer het gewoon een keer.

Tip #2: Een andere manier om jezelf te bevredigen

Het inzetten van seksspeeltjes hebben wij jou eerder in dit artikel al aanbevolen, maar er zijn meerdere manieren om een orgasme te bereiken. Kleine meisjes vinden het vaak al prettig om tegen een kussen of een knuffel te rijden met hun bekken. Dit is min of meer de eerste ervaring met seksualiteit. Zij doen dit omdat het een prettig gevoel geeft. Op latere leeftijd kun je nog een keer proberen om op deze manier een orgasme op te roepen. Je kunt het bijvoorbeeld ook proberen met de leuning van een bank.

Tip #3: Laat je fantasie de vrije loop

Tijdens het vingeren kun je lekkerder een orgasme bereiken door er flink op los te fantaseren. Jij hebt vast wel eens seksfantasieën waar je ’s nachts mee wordt verrast in je dromen. Door ontspannen te liggen en lekker vingeren kun je in extase raken. Je gaat dan helemaal op in het gevoel. Je komt eerder in extase terecht door je fantasie te gebruiken. Dit is een ideale manier om de seksbeleving verder  te verhogen en om even los te komen van de dagelijkse beslommeringen.

Tip #4: Zorg voor voldoende afwisseling

Je hebt vast wel een meest prettige manier van vingeren en de opbouw van het vrijen met jezelf. Toch is het belangrijk om wel afwisseling aan te brengen. Door steeds dezelfde handelingen te doen, haal je niet het maximale eruit. Richt je dus niet volledig op de clitoris. Het is ook prettig om niet alleen maar met je vagina bezig te zijn. Probeer de grenzen te verleggen door ook andere prettige handelingen bij jezelf te verrichten. Vind jij het bijvoorbeeld prettig om je anus te vingeren?

Tip #5: Probeer jouw G-spot onder controle te krijgen

Als je gevoelig bent voor stimulatie van de G-spot, gaat er een nieuwe wereld voor jou open. Door deze plek op de juiste manier te prikkelen, kun je een heerlijk orgasme bereiken. Je moet opgewonden zijn om het plekje eenvoudig te kunnen vinden. Heb je het gevonden? Probeer dan met je vinger steeds een aaiende beweging over de G-spot te maken. Je moet er wel even wat tijd en energie in stoppen, want de G-spot heeft meer stimulatie nodig in vergelijking met de clitoris, maar het kan zeker de moeite waard zijn.

Voor vrouwen: ontdek tips & tricks om je man seksueel verslaafd aan je te maken en het ideale seksleven te hebben

Wist je dat de kans één op drie is dat jouw relatie wordt verbroken door vreemdgaan? Edwin Edinga onthult DE methode waardoor jouw man alleen nog maar aan jou kan denken.

Ontdek hoe je hem laat sidderen van genot maar OOK hoe je ervoor zorgt dat je zelf kan laten gaan en kan genieten van het seksleven waar je altijd al van hebt gedroomd.

Edwin Edinga heeft jaren gedaan om de geheimen van seksueel genot en het seksleven te ontrafelen. Eindelijk deelt hij het in zijn nieuwe ebook “Ideaal Seksleven”.

Alleen jij weet wat je je seksleven en relatie waar vindt…

“Ideaal Seksleven” + Bonussen Volledig Risicovrij Uitproberen

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

24 reacties op "Jezelf Lekker Vingeren? 6 Stappen naar Intens Genot"

 1. Pussygril says:

  Ik heb het geprobeerd en het is zoo lekker

 2. Pussygril124 says:

  Ik heb het geprobeerd zo lekker

 3. Laris says:

  Dit is echt verrukkelijk ?

 4. Melis says:

  Wow wat een goeie tips.. heb wel es geprobeert mezelf te vingeren maar toen kon k nooit klaarkomen... Ik ben nou 19 en met deze tips ben k voor t eerst pas echt goed klaargekomen... omg dat voelde zo goed!!

  Vooral de tip in de douche werkte supergoed vr mij.. lekker alles proberen dus!!

 5. Eva says:

  Ik vind het zelf heel lekker om porno te kijken bij het vingeren... weet dat niet veel meiden dat doen maar ik vind t zelf heel geil. Dan niet hele ruige porno maar beetje zachtaardige waarin de vrouw niet alleen gebruikt wordt zegmaar

 6. Kaitlyn says:

  Hooi,

  Ik heb een vraagje, ik kan namelijk maar niet klaarkomen door mezelf te vingeren. Hoe ik ook mn best doe, wat ik ook probeer, het lukt me maar niet een orgasme te krijgen en ik word er super gefrustreerd van!!! Ik heb ook geen idee hoe zon orgasme dan moet voelen en wat je zou moeten ervaren bij een orgasme

  Heb ondertussen al jullie tips wel tien keer geprobeert maar niks werkte. Kan het niet zijn dat niet alle vrouwen kunne klaarkomen? Begin echt te denken dat er wat mis met me is.. Als mn vriendinnen het over vingeren hebben praat ik altijd gewoon met ze mee want ik durf niet te zeggen dat ik niet klaar kan komen ik schaam me dood... Wat moet ik doen?

  Groetjes, Kaitlyn

 7. Patricia says:

  hebben jullie tips voor een meisje die niet klaar kan komen als ze vingert? ik heb t al zo vaak en op zo veel manieren geprobeert maar ik kom gwn echt niet klaar... ik vind het ook eigelijk gewoon een gek idee om mezelf te vingeren. mensen zeggen wel ja tis normaal om te doen maar toch ik vind het maar raar en een beetje vies vinden jullie niet?

  ik voel me ook altijd een beetje ongemakkelijk als ik met mezelf speel... ja ik weet t ik ben alleen niemand die me ziet, maar toch het voelt gewoon zo gek idk... misschien dat ik daardoor wel niet klaar kan komen. maar ik wil wel wat ervaring met mezelf hebben voordat ik een vriend heb kep namelijk nog nooit een vriend gehad. hebben jullie tips voor een meisje zoals mij?

  xx patricia

  • Lisa says:

   Hoi Patricia,

   Je bent niet het enige meisje die zich zo voelt! Er zijn nog meer meisjes die vingeren aan het begin een gek idee vinden. Wat kan helpen is om jezelf helemaal ontspannen te maken voordat je begint. Ga bijvoorbeeld lekker in bad, of lig in bed met muziek op die jij fijn vindt. Ga jezelf dan rustig verkennen met je vingers. Denk niet aan dat je per se wilt klaarkomen, maar doe gewoon wat lekker voelt. Alles mag, je bent toch alleen!

   Misschien heb je wel een hele fijne fantasie.. Denk daaraan terwijl je met jezelf speelt en het voelt veel fijner. Daarnaast vinden sommige meiden het lekker om een kussen of lakens tussen hun benen te doen en die tegen hun vagina aan te wrijven. Er zijn meiden die alleen op die manier klaar kunnen komen, probeer dat eens. Of gebruik de douchekop als je in bad ligt. En onthoud: je kunt niets verkeerd doen, zorg gewoon dat het goed voelt en dat je op je gemak bent! Succes ermee schat!

 8. Ilse says:

  Ik vond vingeren altijd maar saai. Kon er ook nooit door klaarkomen. Tot ik het eens met een vriendin besprak en die zei dat ik een vibrator moest kopen. Heb ik na lang aarzelen gedaan en oh my god... ik wil nooit meer terug! Dat ding geeft je zulke intense orgasmes, ik viel een keer bijna flauw!

  • lianne says:

   je hebt ze ook met een extra uiteinde zodat je clit tegelijkertijd gestimuleerd wordt, echt hemelss!!

 9. Marloes says:

  Thanks voor deze tips, ik ga mezelf verwennen vanavond hihi

 10. Naomi says:

  Ik vind zelf in bad vingeren het lekkerst... Zet dan een lekker muziekje op en gebruik heel lekker ruikend badschuim waar ik al van in de stemming kom. Dan gewoon lekker ontspannen in het bad en laat het warme water maar je hele lichaam verwennen. Geniet eerst van het bad en zeep jezelf lekker goed in en masseer alvast je intieme plekjes.

  Dan kun je beginnen met lekker vingeren. Ik merk dat het warme water het nog beter laat voelen dan normaal hihi. En dan moet het allerbeste nog komen: de douchekop gebruiken! Ik zet m dan eerst zacht om eraan te wennen. hoe meer opgewonden ik word hoe harder ik de straal zet en mezelf vinger. Ik kom dan echt heel intens klaar (soms meerdere keren achter elkaar zelfs) en je hoeft niets op te ruimen :)

  xoxo Naomi

 11. Nikita says:

  Hooi,

  Natuurlijk is het lekker om mezelf te vingeren. Maar het is vaak nog lekkerder als iemand anders het doet. Ja het probleem is dat zij het niet zo goed kunnen als jij zelf. Weet je wat ik daarom doe? Als ik een nieuwe vriend heb ga ik dan eens gewoon mezelf vingeren terwijl hij kijkt. Dat vind ik best wel geil en hij ziet gelijk wat ik wel en niet lekker vind! Elke keer doen ze het daarna een stuk beter ;)

  • Daan says:

   Hoi Nikita,

   Goeie tip van jou, ik heb dat mijn vriendin ook laten doen vandaag. Want ik deed het telkens net niet goed, en nu weet ik wat ik verkeerd deed! Dus bedankt voor je tip :)

  • estelle kruit says:

   jaa, dat doe ik ook altijd! Liever dat hij maar meteen weet wat hij wel en niet moet doen als hij het goed wil doen dan dat ik heel awkward probeer te faken en het te lang duurt voordat ik nog iets kan zeggen. Zeker doen als je een ongemakkelijk seksleven uit de weg wil gaan!

 12. naomi says:

  kan je ook bij jezelf met g-spot erbij pakken vingeren?

 13. Nikki says:

  Ik heb het gedaan in mijn bed, waar niemand het wist. Ik wist gelijk dit wil ik vaker doen, zo lekker.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *