Is je penis lengte nou echt belangrijk?

Is je penis lengte nou echt belangrijk? - Vrijen doe je zo!

Is de lengte van je penis nou echt belangrijk? Dat hangt er van af aan wie je het vraagt! Sommige vrouwen hebben simpelweg geen behoefte aan een grote penis. Zij zullen je vertellen dat wanneer iets dat te groot is bij hun naar binnen gaat, het dingen aanraakt die het niet aan zou moeten raken.

In dergelijke gevallen zullen mannen met vrij grote penissen behoorlijk trots zijn op wat ze hebben, maar de meeste vrouwen zullen niet erg onder de indruk zijn. Dit zijn de mannen die moeten leren dat er, als het aankomt op goede seks, meer bij komt kijken dan alleen de lengte van hun penis.

Aan de andere kant zijn er ook zat vrouwen die de penis lengte van John Holmes nodig hebben om bevredigt te worden. Dit zijn waarschijnlijk ook de vrouwen die op jonge leeftijd zijn begonnen met seks en behoorlijk ver zijn uitgerekt. Zij zullen niet snel iets voelen. Stel je deze vrouwen de vraag of de lengte van je penis nu echt belangrijk is, dan zal het antwoord een volmondig ja zijn.

De penis lengte is niet bepalend voor het genot

Wanneer het er op aankomt is geen van deze antwoorden fout. Wat veel belangrijker is dan de lengte of dikte van je penis, is of je weet hoe je moet roeien met de riemen die je hebt. Zoals we al eerder aangaven kan een man nog zo goed bedeeld zijn, als hij niet weet hoe hij zijn gereedschap moet gebruiken zullen zijn bedprestaties niet erg indrukwekkend zijn. Veel van deze mannen snappen niet dat er meer nodig is dan een monster tussen hun benen om ze begeerlijk te maken. Ze moeten leren over finesse en nog wat andere dingen als ze hun vrouwen echt willen bevredigen. Mannen kunnen echt niet naar binnen rammen met een gigantische boner, exploderen en zich vervolgens omdraaien om in slaap te vallen. Als een vrouw een man weet te overtuigen dat zijn penis lengte het enige is dat haar gelukkig maakt, dan zal hij ongetwijfeld nog iets anders in zijn voordeel hebben. Een goed gevulde bankrekening bijvoorbeeld.

Voor mannen met een penis die kleiner dan de gemiddelde penis lengte is, is het nog steeds mogelijk om vrouwen een geweldige fysieke ervaring te geven. Wanneer je simpelweg zo klein geschapen bent dat geen van jullie beiden iets voelt, dan kun je overwegen om een dildo te gebruiken die de plaats van een te kleine penis in kan nemen. Zij zou ook wat goede orale- en hand technieken kunnen leren om haar man te plezieren. Deze mannen beschikken vaak over uitstekende orale technieken om hun vrouwen zo vaak als nodig is te bevredigen.

Daarnaast is er nog de kwestie van penis lengte en anale seks. Voor de groot geschapen mannen is het wellicht wat lastiger om anale seks te hebben, simpelweg om dat de achterkant niet zo elastisch is als een vagina. Kleiner geschapen mannen daarentegen zullen het wat makkelijker hebben. Zij passen makkelijk zonder het risico te lopen dat ze hun vrouwen in stukken scheuren. In dit geval zou een kleine penis dus in je voordeel werken.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Toch een grotere penis?

Als je 10 mannen vraagt over de lengte van hun penis, zal dit in alle 10 gevallen ruim naar boven afgerond worden. De lengte van de penis is een zeer gevoelig onderwerp omdat dit vaak gerelateerd wordt aan seksuele prestaties en acceptatie door zowel mannen als vrouwen. Zoals je eerder hebt kunnen lezen is de lengte van je penis niet écht belangrijk voor goede prestaties in bed. Wat je wel kunt doen is je penis groter te laten lijken door je schaamhaar te scheren. Afhankelijk van je bos schaamhaar, kan dit verrassende resultaten opleveren! We hebben onlangs een instructievideo gemaakt over hoe je schaamhaar scheren veilig kunt doen. Een video zoals je die van ons gewend bent: Zonder enige vorm van taboe. Kijk maar eens op Hoe kun je je schaamhaar scheren? (video)

Zoals je ziet is er niet één antwoord op de vraag of de lengte van je penis nu echt belangrijk is. Misschien wel, misschien niet. Dit is bij ieder individueel stel verschillend, en dat is waarschijnlijk maar goed ook.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

2 reacties op "Is je penis lengte nou echt belangrijk?"

  1. omar

    says:

    ok heb grote penis ben je vind

  2. omar

    says:

    mijn penis 16.53cm

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *