De Eerste Keer Goed Pijpen? 14 Tips van Experts

Als je denkt aan “pijpen”, vind je dan ook niet dat het woord nogal grof in de mond ligt en onvoldoende beschrijvend is voor wat één van de mooiste momenten kan zijn van het delen van je seksuele passie? De term “hoofd geven” heeft wellicht meer betrekking op wat orale seks met de penis eigenlijk inhoudt: het geven aan een ander. Je biedt een intiem deel van je lichaam aan – je mond, je adem, je stem.

Naar welk woord jouw voorkeur ook uitgaat, als je voelt dat je klaar bent voor je eerste pijpbeurt, is het helemaal niet gek dat je voor de daad beter wilt weten hoe je orale seks naar een hoger niveau kan tillen. Dit doe je om intenser te genieten van elkaar en het juiste moment voor jou en je partner te kiezen. En of dit nu je eerste pijpbeurt is of je vijftigste, er valt altijd wat te leren voordat jij je waagt aan een erotisch avontuur met orale seks! Lees dus snel verder voor deze fantastische 14 tips samengesteld door experts.

1. Jij bent in controle

Laten we beginnen met het kijken naar tips die gaan over het bereiken van de juiste mindset, vóór en tijdens het pijpen, om vervolgens over te gaan op enkele praktische technieken die het seksuele genot naar nieuwe hoogten zullen brengen. Zo ben je zowel mentaal als fysiek voorbereid op het geven van een gepassioneerde pijpbeurt die ook naar jouw wens is!

Tijdens het pijpen ben jij in controle. Op het moment dat je de penis met je mond benadert, ben jij degene die de snelheid, het tempo en zelfs de diepte van de orale seks bepaalt. Bovendien is het ook aan jou om te beslissen wat je wel en niet wilt doen. Dit is voor het plezier van jullie beide: als iets niet goed voelt, of zelfs als je in de loop der dingen het gevoel hebt dat deze bijzondere seksuele overgave niet iets voor jou is, stop dan. Dit is niet iets waarvoor je je hoeft te schamen; onthoud dat je je nooit ergens toe verplicht moet voelen.

Over het algemeen zullen mannen het begrijpen als je het op dat moment niet wilt doen of liever niet wilt doorgaan. Je kan gewoon stoppen en verder gaan met iets anders seksueels, als dat naar jullie zin is. Als je met iemand het bed deelt die je probeert “om te praten” of je op een andere manier onder druk probeert te zetten om orale seks te hebben, probeer daar dan vooral afstand van te nemen en duidelijk uit te leggen dat dit niet oké is. Het is immers aan jou om jouw seksuele energie te geven wanneer jij daar zin in hebt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

2. Onthoud: pijpen is voor jouw plezier

Het is belangrijk om te onthouden dat alle seks, naast het genot van je partner, ook voor jou een plezier moet zijn – zelfs onderdanige seks wanneer iemand anders de controle neemt! Goede seks gaat over dingen doen die je plezier geven, en voor sommige mensen betekent dat de controle opgeven. Ga er dus niet van uit dat het zuigen van een penis iets is wat je alleen voor hem doet. Als je het op deze manier doet, zul je er simpelweg niet zo van genieten, en hij ook niet.

Dit is jouw kans om jouw waardering van de penis van je partner aan te tonen! In je mond voel je elke ader, textuur, hartslag – alles. Dus geniet simpelweg van deze sensatie en hou zo lang vol als je wilt. Bij een goede pijpbeurt wil je jouw seksuele passie de vrije loop laten gaan en dat doe je natuurlijk ook bovenal voor je eigen plezier!

3. Kom van tevoren in de stemming voor orale seks

De oude wijsheid zegt dat de beste orale genotsverstrekkers diegenen zijn die handelen met een missie. Op mentaal vlak is het belangrijk dat je jezelf in een positie bevindt met de lust om te pijpen. Dus sta jezelf, voordat je begint, toe op te gaan in je gedachten. Begrijp dat zijn plezier bij jou begint – jij moet een goede tijd hebben om hem zich goed te laten voelen. Je wilt je van tevoren dus voorbereiden op het moment van orale seks.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

4. Verwacht er niets voor terug; dat is het punt niet

Denk bij het pijpen niet dat het doel van orale seks is om hem te laten klaarkomen. Dit is geen taak die vervuld hoeft te worden. Het geven van orale seks is het creëren van meer opwinding tijdens jullie seksuele ontdekking en helemaal opgaan in het geslachtsdeel waarmee je de liefde bedrijft. En dat is iets om van te genieten in het moment!

“Orale seks draait om het maken van een diepe verbinding: dit is de kunst van het gebruiken van de aanhankelijke en intense liefde die je lichamelijk in actie brengt.”

Als je jouw sekspartner alleen maar pijpt om daarna iets te krijgen dat even aangenaam is of om hem een plezier te doen, dan kun je het pijpen beter achterwege laten. Deze mentaliteit zal ervoor zorgen dat je haast hebt om bij het ‘hoofdevenement’ te komen en iets doet dat eigenlijk tegen jouw wil in is. Het is overigens ook volkomen normaal als je niet van orale seks houdt. Laat het pijpen dan vallen en concentreer je op wat je echt wilt doen.

5. Haastige spoed is zelden goed

Wanneer je hoofd gaat geven, doe dit dan niet in een poging om het zo snel mogelijk af te ronden. Laat jezelf opgaan in het moment en probeer vooral te ontdekken wat jouw smaak is en hoe je hem kan laten genieten van je inspanningen. Dit is een enorme uitdaging voor jou als een orale genotverstrekker!

Schroom niet om een pauze te nemen als je mond pijn begint te doen. Doe gewoon iets anders om de seksuele sensatie aan te wakkeren. Kus zijn dijen of voel er gewoon zachtjes aan zijn geslachtsdelen met je handen, zodat jullie beiden opgewonden worden. Onthoud: als het gaat om goede orale seks, is het belangrijkste dat het plezierig is voor jullie allebei. Als je je man niet wilt teleurstellen, is het dus belangrijk dat je de tijd neemt, want niets is zo opwindend als de macht om een man te laten kronkelen van genot!

6. Een droge mond is een echte belemmering voor orale seks

Bij een goede voorbereiding komt natuurlijk een schone mond kijken (en een schone penis van je partner). Een droge mond kan je plezier tijdens orale seks behoorlijk belemmeren, om nog maar te zwijgen van je genot. Wees daarom bewust van wat je eet en drinkt vlak voor het orale moment. Een drankje of twee vóór orale seks kan het minder prettig maken omdat alcohol een droge mond kan veroorzaken.  Hetzelfde geldt als je seks met cannabis combineert.

Maar als je al gedronken hebt, of gewoon een beetje uitgedroogd bent, zijn er gelukkig  manieren om dit specifieke probleem aan te pakken. Zorg ervoor dat je wat kauwgom of zure snoepjes bij de hand hebt, om jouw speekselklieren een oppepper te geven, of poets je tanden en spoel je mond een paar minuten met mondwater voordat je naar beneden gaat.

7. Begin met de kleren

Eén van de heetste onderdelen van seks is waarschijnlijk het uitkleden, dus neem hiervoor je tijd. Begin met het aanraken van alles behalve zijn edele delen. Als je eindelijk op het punt kunt om zijn kruis te strelen, weet je dat je het goed doet als je de zucht hoort die betekent: “Oef, je bent er eindelijk aan toegekomen.”

Een geweldige manier om de intensiteit op te bouwen, is beginnen met het masseren van zijn penis door zijn broek. Doe dit zachtjes zodat hij zich niet ongemakkelijk voelt en wees  voorzichtig met de strakheid van zijn broek en ondergoed. Dit kan anders wellicht pijnlijk zijn en dat zal het hele moment verstoren.

8. Maak oogcontact

Voor hem is het uitzicht van bovenaf absoluut geweldig, maar dat geldt natuurlijk ook voor jou! Hij wil echter niet alleen de bovenkant van je hoofd zien. Laat je ogen de zijne ontmoeten en maak kennis met de elektrische passie die door jullie lichamen stroomt. Misschien klinkt dit ietwat overdreven, maar tijdens deze handeling is het belangrijk om het samen zo volledig mogelijk te ervaren.

8. Lekker likken

Tijd om meer te weten te komen over de techniek van het omhelzen van de penis! Likken speelt een belangrijke rol in het ritme tijdens het pijpen. Laat het ijs smelten en verken zijn penis met je tong. Dit zal hem niet alleen helpen opgewonden te raken, maar het zal jou ook helpen in het ritme te komen. Deze tip behoeft niet veel meer uitleg, alleen simpelweg wat oefening!

9. Wees niet bang om je speeksel te gebruiken

Tijdens het pijpen bestaat er een grote kans dat je mond droog zal worden. Dit is gewoon een feit. Een aardige man zal zijn eigen speeksel toevoegen en je helpen met de speekselvoorraad. Dit kan hij niet alleen doen door in je mond of op zijn penis te spugen, maar ook door speeksel met zijn hand naar de penis te brengen.

10. Praat niet teveel en let op hoe zijn penis zich gedraagt

Zodra je in de mindset van seks terechtkomt, zul je al gauw merken dat opwinding gepaard gaat met vrij dierlijke geluiden, zoals kreunen en grommen. Tijdens dit moment hoef je helemaal niet te praten met elkaar. Wees niet bezig met het zoeken van praatmomenten en vraag niet om voortgangsrapporten. Uit non-verbaal je seksuele passie en observeer.

Als jouw man plezier heeft, zal hij waarschijnlijk niets zeggen – hij zal alleen ademen en kreunen. Dit is een perfecte staat van bevrediging, en bovendien zal zijn penis vertellen hoe plezierig het is. Als hij klopt en pulseert, betekent het dat hij gelukkig is. Als hij wat voorvocht lekt, is hij erg gelukkig. Heb dus geen aftelklok in je hoofd. Geniet er gewoon van en maak je geen zorgen om gespreksstof.

11. Mond en handen moeten in één pakket

Bij een pijpbeurt is het essentieel om de handen en mond samen te gebruiken. Goede orale seks doe je niet alleen met je mond, want het helpt enorm als je er ook wat handwerk bij doet. De penis reageert immers anders op de aanraking van jouw handen, en de combinatie van mond en handen heeft veel te maken met het verhogen van de intensiteit van de hele gebeurtenis.

12. Ontdek de opwinding van het toompje

De focus leggen op het toompje van de penis is een klassieke pijptechniek die erg positief en gevoelig is voor de man. Het toompje vind je aan het onderste deel van de eikel, en voor veel mannen is dit ook wel het gevoeligste deel van de penis. Neem het toompje dus mee in de pijpbeurt.

Je kunt bijvoorbeeld beginnen door het puntje van de penis – de eikel – te kussen en dan met het puntje van jouw tong naar beneden naar de basis te gaan. Doe dit in een serie zachte kusjes, beweeg op en neer langs de penis en lik dan de rest. Zo kan je de grootte, de textuur en de geur voelen en geeft je jezelf de tijd om meer speeksel op te bouwen.

13. Gebruik je adem

Een andere pijptechniek die jouw vaardigheden in bed goed zullen doen, is oefenen met lucht inademen. Terwijl je dit doet, trek je jouw wangen naar jouw tanden, waardoor je de ruimte in jouw mond vernauwt  en er een soort zuiging ontstaat die geweldig zal aanvoelen voor hem. Je wilt dit niet de hele tijd doen, omdat je daarmee ook speeksel opzuigt, het natuurlijke glijmiddel dat het hele proces mogelijk maakt.

“Ademhaling speelt een centrale rol tijdens de seks. Een goed bewustzijn van de ademhaling heeft als resultaat om de verbinding en intimiteit tussen jou en je partner te bevorderen.”

Het oefenen van de ademhaling terwijl zijn penis in je mond zit zorgt ervoor dat je bewuster zult pijpen en je meer richt op wat prettig voor hem en jou is. Bij ongemak kun je gerust pauzeren en ademhalen terwijl je je aandacht verlegt naar een ander deel van zijn penis of het verhogen van de intensiteit. Je natuurlijke ademhaling zal hem overigens ook goed doen. Maak je geen zorgen over de rest!

14. Verken het genot van pijpen

Tot slot: er valt altijd meer te leren! Een goede pijpbeurt is immers niets meer dan een man of vrouw die zijn of haar trucjes kent. Leg bijvoorbeeld het puntje van je tong op het dak van je mond om zo zijn penis tegen de basis van je tong te laten botsen. Dit geeft de illusie dat je zijn penis dieper in je mond gaat zonder dat je dat echt doet!

Of doe wat onderzoek naar verschillende standjes en manieren waarop je kan spelen met de intensiteit. Het is nu eenmaal zo dat dit speciale moment van de seks wat extra aandacht van jou verdient, zodat je hem kan verrassen en tegelijkertijd superopgewonden zal zijn

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

1 reactie op "De Eerste Keer Goed Pijpen? 14 Tips van Experts"

  1. Jonny says:

    Een vrouw moet spelen met de penis likken zuigen spugen over de staaf diep met haar tong over de staaf en ballen

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *