Mijn Eerste Liefde

Eerste Liefde - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Iedere dag gebeurde er hetzelfde; ik zorgde ervoor dat ik vroeg bij Natuurwetenschappen was, zodat ik naar haar kon kijken terwijl ze de klas in liep en voor me ging zitten. Ik wist dat ze niet wist dat ik bestond, maar ik vond het geweldig om te zien hoe ze door de klas liep en een praatje maakte met haar vrienden. Het is maar goed dat ik redelijk slim ben, want ik bracht de meeste tijd van de les door met aan haar denken, in plaats van me te concentreren op de lesstof. Tegen het einde van de les voelde ik een onmiskenbare drang om op te staan en een praatje met haar te maken, maar net voordat ik dat wilde doen, verdween alle moed die ik bijeen had geschraapt als sneeuw voor de zon. Verslagen liet ik me weer in mijn stoel glijden.

Ik heb een behoorlijk levendige fantasie, en ik romantiseerde haar entree in de klas. Ik zag de gouden aura die om haar blonde haar heen hing. Haar glimlach maakte me altijd blij, ook al glimlachte ze niet naar mij. Iets aan haar deed me denken aan die oude klassieke schilderijen van meester-schilders die in bekende musea hangen. Ze had een tijdloze schoonheid waar geen enkel ander meisje op school aan kon tippen.

Tijdens de lunch zat ik op de tribunes van het honkbalveld en keek ik toe hoe ze over straat liep. Er was een grote groep van ons die vaak samen optrok, en sommige van haar vrienden hoorden daar ook bij. Ik wilde altijd naast haar gaan zitten en met haar praten, maar ik kon nooit de moed vinden om dat daadwerkelijk te doen. Ik wist dat ik waarschijnlijk iets doms zou zeggen en mezelf compleet voor schut zou zetten. Natuurlijk wisten al mijn vrienden wat ik voor haar voelde en ze spoorden me altijd aan om actie te ondernemen.

Ik had al bijna twee jaar naar haar gekeken, en nog nooit met haar gepraat. Ik kende haar dagelijkse routine beter dan die van mezelf en ik kon je op elk moment van de schooldag vertellen waar ze was. Eén keer dacht ik erover om haar naar huis te volgen, maar ik besloot dat dit teveel op stalken leek, dus ik zag er vanaf. Ik wilde haar niet bang maken, en ik wilde ook niet gearresteerd worden omdat ik aan het rondsluipen was. Het enige dat ik wilde was een manier vinden om een gesprek met haar aan te knopen, zodat ik de moed kon vinden om haar uit te vragen. Maar na twee jaar had ik nog steeds niets gedaan. Totdat ze op een dag naar me toe kwam.

Verrast zag ik hoe ze mijn richting op liep. Ik wist dat er verder niemand van haar vrienden in de buurt was. Ik kon alleen maar staren naar die gouden aura die om haar heen hing, en die glimlach die nooit faalde om mijn hart en ziel te doen smelten. Ik zat in de bibliotheek, en probeerde het te laten lijken alsof ik daar hoorde, ook al moest ik op dat moment eigenlijk in de wiskundeles zitten. Ze liep naar me toe, ging tegenover me zitten en vroeg hoe het met me ging.

Ik dacht bijna dat ik aan tafel in slaap was gevallen en dat ik droomde. Dat was al eerder gebeurd, maar daar gaat het nu niet om. Ik kon geen woord uitbrengen en glimlachte alleen naar haar. Ik weet niet eens meer of ik haar wel aankeek toen ze tegen me praatte, het gebeurde allemaal in een waas. Ik wilde op dat moment zoveel tegen haar zeggen, dat mijn hersenen het niet aan leken te kunnen en ik geen woord meer kon uitbrengen. Ze keek me verwachtingsvol aan en ik wist dat ik iets moest zeggen, maar het enige dat er uit mijn mond kwam was iets over een plastic burrito en banken in het park gooien.

Ik geloof niet dat er iemand is die ooit zoiets stoms had gezegd. Het antwoord dat ik kreeg was het mooiste geluid dat ik ooit had gehoord. Denk maar aan duizenden kleine giechelende feeën terwijl een eenhoorn in alle kleuren van de regenboog naast een enorme kitten ligt te snurken. Dat was het geluid van haar lach. Toen ik dat hoorde, voelde ik hoe er iets in me knapte en op dat moment realiseerde ik me dat het ergste dat er kon gebeuren, was dat ze nee tegen me zou zeggen.

Ik staarde in haar prachtige blauwe ogen en fluisterde bijna “Wil je een keertje met me uit gaan?” Zelfs al zou ze nee zeggen, ik wist dat we goede vrienden zouden worden. Tenslotte was zij degene die naar me toe was gekomen. Ze glimlachte en ik zag haar nadenken over hoe ze me op een beleefde manier kon afwijzen. Ik wilde mijn hand al omhoog brengen en zeggen dat het niet uitmaakte, dat ik het eruit had geflapt en dat ik wel kon begrijpen waarom ze niet met me uit wilde. Maar wederom veraste ze me. Ze leunde naar voren en zei: “Na twee jaar begon ik te denken dat je me nooit mee uit zou vragen. Dus ik was naar jou toegekomen om te vragen of je met me naar het schoolfeest wilde.”

Dat is nu bijna tien jaar geleden en we zijn nog steeds samen. Ze herinnert me aan het feit dat zij naar mij toe moest komen, en dat is waarom ik me nog precies kan herinneren wat ze tegen me zei. Dat is tenminste wat ik haar vertel. In werkelijkheid kan ik me nog de precieze dag en tijd herinneren dat het gebeurde. Ik herinner me de kleding die ze aan had, het parfum dat ze droeg. Maar dat zal ze nooit weten.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *