De beste seks standjes voor een hete douche

De beste seks standjes voor een hete douche - Vrijen doe je zo!

Douchen is één van de meest ontspannende dingen die je kunt doen. Voeg een tweede persoon en een seksuele belevenis aan die douche toe en het wordt pas echt spannend! Daarbij bespaar je ook nog eens water als je samen onder de douche gaat. Wellicht heb je nog niet bedacht dat bepaalde seks standjes beter werken tijdens een lekkere douche dan andere seks standjes, ongeacht of je al jaren seks onder de douche hebt of dit nu pas begint te ontdekken.

De beste seks standjes voor een hete douche

Hieronder hebben we de beste seks standjes voor een hete douche op een rijtje gezet:

  • Sensual Shower: Dit gepassioneerde standje zal de temperaturen in de badkamer hoog laten oplopen! Zodra je onder de douche stapt, ga je tegen over elkaar staan. Terwijl de vrouw haar partner omarmt, zwaait ze haar linker been om zijn middel heen. De man legt zijn rechterhand onder haar dijbeen om haar in balans te houden terwijl hij bij haar naar binnen glijdt. Hierdoor heeft hij zijn andere hand vrij om haar op verschillende manieren te stimuleren. Zodra je je in deze intieme positie bevindt, geniet je van het warme water dat over jullie heen valt. Voor extra stimulatie kan de man zijn rechterbeen iets buigen. Dit geeft de vrouw de mogelijkheid om haar clitoris over zijn dijbeen heen te wrijven.
  • Front to Back: Dit is een heel simpele positie die je zowel in de douche als op andere plekken kunt gebruiken. De vrouw draait haar rug naar de man toe en ondersteund zichzelf door haar handen tegen de muur te plaatsen. De man staat achter haar en trekt haar tegen zich aan door een arm om haar middel te slaan. Als hij een stuk langer is dan de vrouw, moet hij wellicht zijn knieën een beetje buigen om op de juiste hoogte te komen. Hij glijdt van achteren bij haar binnen en gebruikt ondertussen zijn vrije hand om andere plekjes te stimuleren, zoals haar tepels en/of clitoris.
  • Looking at the Ceiling: Dit seks standje is geweldig als je een badkuip hebt die groot genoeg is om met zijn tweeën in te liggen. De vrouw gaat op haar rug liggen terwijl de man boven haar hangt. Dit is een variatie op het Missionaris standje, alleen dan onder water.
  • The Mermaid: Bij dit seks standje gaat de man op zijn rug in bad liggen terwijl de vrouw op hem gaat zitten. Ze kan zowel rechtop blijven zitten met zijn penis in haar of op hem gaan liggen terwijl ze hem berijdt. Het is geen moeilijk seks standje om uit te voeren en kan ultiem genot brengen.

Zodra je eenmaal begint met seks in de douche, kun je zelf de beste seks standjes voor een hete douche ontdekken. Wanneer je het één keer hebt gedaan, zul je het ongetwijfeld vaker willen doen!

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *