3 oorzaken waarom een vrouw versieren mislukt

3 oorzaken waarom een vrouw versieren mislukt - Vrijen doe je zo!

Als flirten en versieren voor de zoveelste keer mislukt is, zal je je aan het einde van de avond wel eens moedeloos afgevraagd hebben waaraan dit ligt. Natuurlijk kun je allerlei redenen opnoemen, maar meestal verhullen deze de werkelijke oorzaak: Je onzekerheid. Onzekerheid is niet direct iets wat je kunt verbergen, want het uit zich in alles wat je doet, of wat je niet doet. Vrouwen ruiken dit op afstand, net zoals een dier de angst en de onzekerheid bij een soortgenoot voelt en ruikt.

Een vrouw versieren = zelfvertrouwen, daadkracht en leiderschap!

Zoals in de inleiding gezegd, het heeft alles te maken met onzekerheid. En deze onzekerheid staat aan de basis van de 3 belangrijkste redenen waarom een vrouw versieren maar niet wil lukken: Zelfvertrouwen, daadkracht en leiderschap!

Geen uitstraling van zelfvertrouwen

Zodra we met iets bezig zijn waar we handig in zijn, en waarvan we weten dat we daar gewoon goed in zijn, stralen we zelfvertrouwen uit. Je kunt je de vraag stellen waarom je daar erg handig in bent. Dat is erg eenvoudig: Omdat je het vaker doet, en oefening baart kunst, nietwaar?

En daar hebben we direct de kern van het probleem te pakken. Een vrouw versieren is niet iets wat we dagelijks doen, dus krijgen we er ook nooit een dusdanige vaardigheid in dat we onszelf daar gemakkelijk in voelen en dus zelfvertrouwen uitstralen. En dit gebrek aan uitstraling is een signaal wat de vrouwen ogenblikkelijk oppikken, want juist de dames zijn daar zeer gevoelig voor. Zonder zelfvertrouwen op een vrouw af stappen, maakt je dus direct onaantrekkelijk. Bedenk goed, dat aantrekkelijkheid niet alleen maar te maken heeft met het lichamelijke, maar voor een veel groter deel te maken heeft met je uitstraling van zelfvertrouwen.

Gebrek aan daadkracht

Een direct gevolg van het gebrek aan zelfvertrouwen, is een gebrek aan daadkracht. Daadkracht is juist zo’n eigenschap wat vrouwen over het algemeen erg aantrekkelijk vinden in een man. Je durft te doen waar je in gelooft!

Als jij op een bepaald moment een mooie vrouw in een bar ziet zitten, komt het aan op je daadkracht om ook daadwerkelijk op haar af te stappen en een oriënterend gesprekje met haar aan te knopen. Ik weet het, dat is het aller moeilijkste van alles. Maar als je niks doet, weet je zeker dat je aan het einde van de avond alleen naar huis gaat met een zeer ontevreden gevoel over jezelf. Een gevoel wat nog meer gaat knagen aan je zelfvertrouwen. Denk je eens in, dat je op datzelfde moment wél daadkracht had getoond en op haar af was gestapt. Dan had je nu waarschijnlijk een vriendin gehad, of op zijn minst een leuke avond/nacht gehad.

Geen leiderschap

Hoewel de rollen duidelijk aan het veranderen zijn, is er in de genen ooit bepaald dat de man de leider is in een relatie. Dit is misschien een wat achterhaalde gedachte, maar in het geheim vinden vrouwen dat nog steeds zeer aantrekkelijk in een man, mits hij dit niet overdrijft natuurlijk!

Let er maar eens op als je je vriendin meeneemt naar een restaurant en je vraagt aan haar waar ze wil gaan zitten. Ze zal een paar suggesties doen, of zeggen dat het haar ‘helemaal niks uitmaakt’, maar ze zal in de meeste gevallen nooit resoluut zeggen: “…We gaan daar zitten, bij het raam!…”

Met andere woorden, vrouwen vinden het fijn dat de man de knoop doorhakt. Een vrouw voelt zich daarbij veel prettiger, wat duidelijk bijdraagt aan het gevoel van geborgenheid en veiligheid. Het is natuurlijk wel zaak voor de man om niet bot te zijn, maar een assertief en rustig leiderschap vertoont.

Mijn belangrijkste versiertip voor mannen

Tijdens het allereerste oogcontact zal het fysieke een hele grote rol spelen, maar vanaf het moment dat je met elkaar in gesprek bent, zijn deze voorgaande drie punten gigantisch belangrijk. Eigenlijk nog veel belangrijker dan het fysieke, want vrouwen smelten voor een warme en duidelijke uitstraling in combinatie met een open glimlach!

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *