Hoe moet je flirten: De spanning opbouwen

Hoe moet je flirten: de spanning opbouwen - Vrijen doe je zo!

Voordat we ingaan op spanning opbouwen, helpt het om te weten wat het precies is. Zie het maar als dat warme gevoel dat twee mensen die zich tot elkaar aangetrokken voelen krijgen wanneer ze samen zijn. Natuurlijk is dit gevoel deels seksueel en dat is ook wat het zo spannend maakt. Het kan een tijdelijk gevoel zijn, maar ook iets dat voor altijd blijft.

Twee mensen hoeven echter geen romantische gevoelens voor elkaar te hebben om seksuele spanning te hebben. Meestal begint het met flirten, en daarna kan het alle kanten op gaan. Het zijn juist die spelletjes die de spanning opbouwen en zorgen dat de opwinding zich steeds verder opbouwt. Wanneer je het er niet met elkaar over hebt, maakt dat het alleen maar leuker en het flirten kan gewoon verder gaan. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om een stapje verder te gaan met iemand waar je sterke gevoelens voor hebt, maar alleen als dit gevoel wederzijds is.

Hoe moet je flirten: De spanning opbouwen

Seksuele spanning opbouwen is niet zo moeilijk. Hieronder hebben we een aantal sluwe manieren op een rijtje gezet, waarmee je ervoor kunt zorgen dat iemand zich nog meer tot je aangetrokken gaat voelen.

  • Veel oogcontact: Wanneer je met iemand flirt om te laten zien dat je je aangetrokken voelt, zorg dan voor veel oogcontact – maar overdrijf het niet! Werp een blik op de persoon in kwestie. Zodra hij of zij terug kijkt, kijk je weer weg. Discretie is heel belangrijk bij het creëren en opbouwen van seksuele spanning. Bovendien zal de persoon zich af gaan vragen of je echt aan het flirten bent of niet.
  • Ondeugende praatjes: Nu is het tijd voor wat suggestieve, ondeugende praatjes. Maar zorg ervoor dat het niet onbeschoft wordt. Zodra je gelegenheid zich voordoet, kun je een vermakelijke en toch sexy anekdote vertellen die je hebt gehoord, of iets suggestiefs dat jou is overkomen. Een prikkelend verhaal is veel opwindender dan een verhaal dat ronduit grof is.
  • Geef sexy complimentjes: Laat je doelwit weten dat je hem of haar sexy vindt door complimenten te geven. Vertel haar dat haar rondingen mooi uitkomen in haar nieuwe outfit, of dat die jeans hem echt goed staan. Kijk eens of je de persoon in kwestie kan laten blozen!
  • Persoonlijke ruimte: Wanneer twee mensen zich tot elkaar aangetrokken voelen, zal er altijd seksuele spanning tussen hen zijn. Nu is het tijd om dichterbij je doelwit te gaan staan. Zo dicht mogelijk, zodat je hem of haar bijna aanraakt. Dit kan gebeuren met een groep vrienden die bij elkaar staan te kletsen, of in een volle lift.
  • Aanrakingen: Zoek naar excuses om je doelwit aan te raken en doe het zo dat je hand net even wat langer blijft liggen dan nodig is. Dit zal de seksuele spanning flink doen opbouwen!
  • Pronk met jezelf: Hoewel dit misschien negatief klinkt, is het dat niet. Het betekent alleen dat je iedere mogelijkheid aangrijpt om je beste kanten te laten zien. Mannen kunnen op een bepaalde manier gaan staan, zodat hun spieren er indrukwekkender uitzien. Vrouwen kunnen excuses vinden om voorover te leunen zodat ze hun decolleté kunnen laten zien.
  • Geniet van een uitgebreid afscheid: Wanneer het tijd is om elkaar gedag te zeggen, doe dit dan op zo’n manier dat het overduidelijk is dat je echt niet weg wil. Maar doe dit alleen als je alleen bent. Benut deze kans ook om elkaar te omhelzen. Dat full body contact zal nog lang in jullie gedachten blijven…
  • Benadruk kleine gebaren: Door op deze manier te flirten is de seksuele spanning opbouwen onvermijdelijk. Je kunt bijvoorbeeld elkaars handen vasthouden, maar verstrengel dan je vingers in elkaar. Geef kusjes op de wang waarbij je bijna de mond raakt. Fluister in zijn of haar oor en raak daarbij lichtjes het oor aan met je lippen.
  • Hou het geheim: Geheimen zijn een uitstekende manier om mensen dichter tot elkaar te brengen. Als het een geheim is tussen jullie, dan wordt de seksuele spanning alleen maar versterkt. Dat is waarom je er in het begin beter niet (met elkaar) over kunt spreken. Hoe langer het een geheim blijft, hoe sterker de spanning.
  • Beslis hoe ver je wilt gaan: Zodra de spanning een punt heeft bereikt waar je er niet langer omheen kunt, zul je een beslissing moeten maken. Vinden jullie elkaar echt leuk of is het alleen maar intense seksuele aantrekkingskracht? Dat is iets wat je voor jezelf zult moeten nagaan.

Zodra je merkt dat er met je geflirt wordt, is het heel leuk om het spelletje mee te spelen. En als je er eenmaal mee bezig bent, kun je zelf beslissen of je het laat doorsudderen, het laat doodbloeden of dat je de vlammen zo hoog mogelijk wil aanwakkeren. Wat je ook besluit, je hebt nu in elk geval een aantal tips om je op weg te helpen.

Voor vrouwen: de beste tips om een man te veroveren en te houden – en alleen voor jou!

Heb je slechte en oppervlakkige dates? Wil je een man die je echt leuk vind en bij je blijft voor de lange termijn?

Ontdek dan de beste methode op het internet, namelijk ‘Verover en Houd Hem’. Het leert je om mannen letterlijk verslaafd aan je te maken, waarvoor ze je nooit meer willen verlaten.

Bekijk hier hoe je een man’s hart verovert en hem voor altijd van je laat houden:

Verover en Houd Hem Risicovrij Uitproberen

Voor mannen: date de vrouwen die je altijd al had willen hebben

Ontdek de exacte stappen en specifieke instructies van Jonathan & Oscar om een overvloed aan vrouwen in je leven te krijgen, ook al ben je kort, arm of onaantrekkelijk.

Klik op de link hieronder en leer hoe je vrouwen versiert waar en wanneer je maar wilt zonder er veel moeite voor te hoeven doen:

Super Dating Geheimen voor Mannen + GRATIS Ebook Download

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.