Alles wat je wilt…

Spannend Verhaal:

Slechts een paar maanden geleden had Jared’s vrouw Suzette hem gevraagd wat hij voor zijn verjaardag zou willen als hij alles kon krijgen wat hij maar wilde. Hij had er niet erg lang over na hoeven denken. Hij had al jarenlang een fantasie. Jared had zijn fantasie met Suzette gedeeld en toegegeven dat als hij alles kon krijgen wat hij maar wilde als verjaardagscadeau, dat het zou zijn.

Nu stond Jared voor de deur van kamer 6969, in een hotel waar hij al heel lang had gehoopt een keer te kunnen verblijven, zelfs al was het maar voor een nachtje. Hij had gefantaseerd over alle dingen die hij en zijn vrouw in dit hotel zouden kunnen doen, maar hij had nooit gedacht dat die fantasieën ook daadwerkelijk vervuld zouden worden. En toch stond hij hier nu, met een sleutelkaart naar deze kamer, en het briefje dat er bij zat.

Alles wat je wilt…

Het was geschreven in Suzette’s handschrift, hij wist direct dat het van haar afkomstig was. En vandaag was zijn verjaardag.

Zou ze dit echt hebben gedaan?

Het antwoord op die vraag bevond zich achter de deur. En het enige dat hij hoefde te doen was de sleutelkaart gebruiken om er achter te komen of zij zijn wens had vervuld.

Zijn hand trilde licht terwijl hij de sleutelkaart door het slot in de deur haalde. Toen het lichtje op groen sprong, greep hij de deurhendel en duwde langzaam de deur open. Wat hij voor zich zag wond hem op, tot op een punt waarvan hij tot dat moment niet had geweten dat het bestond.

Ten midden van de flikkerende lichtjes van vele kaarsen stond een king sized bed met rode zijden lakens. In het midden van het bed lag zijn sexy, beeldschone vrouw, compleet naakt. Haar lichaam was verwikkeld met het even sexy lichaam van een andere prachtige vrouw. Ze keken allebei op toen hij de kamer binnenkwam en gaven hem een verleidelijke glimlach.

Suzette’s lange, zwarte haar viel over haar rug heen en haar smaragdgroene ogen vroegen hem om dichter bij te komen. Eén van haar handen bedekte de heerlijk stevige borst van een blonde vrouw met een kort warrig kapsel en hemelsblauwe ogen. Terwijl Jared toekeek, leunde zijn vrouw naar voren en nam de stijve tepel van de blonde vrouw in haar mond. Ze zoog eraan, ze likte, ze zoog nog meer. Het blondje snakte even naar adem maar haar ogen bleven op Jared gericht.

Suzette stopte met waar ze mee bezig was om Jared aan Shawna voor te stellen en ging vervolgens meteen verder met het ontdekken van Shawna’s geweldige lichaam. Zodra hij het tableau op het bed in het zicht had gekregen, was Jared’s penis tot leven gekomen – maar nu was hij zo hard dat het pijn deed. De vrouwen kusten elkaar en lieten hun handen over elkaars lichaam glijden terwijl Jared gekweld vanaf de voet van het bed toekeek.

“Jared,” zei Suzette eindelijk, terwijl ze een pauze nam van het likken en zoenen van Shawna’s lichaam. “Waarom kom je er niet bij?”

Hij had zijn kleren binnen een mum van tijd uit en sprong op het grote bed. De vrouwen lieten zich opzij glijden zodat hij tussen hen in kon liggen. Hij werd meteen meegevoerd in een wereld van dubbel genot.

Terwijl hij in de grote, zachte kussens werd geduwd, begonnen Suzetten en Shawna met hun tongen een uitvoerige ontdekkingstocht, ieder aan een kant van zijn lichaam. Ze zogen zachtjes op zijn oorlellen en likten zich een weg naar beneden, langs zijn nek. Dit leidde hen naar zijn tepels, waar ze aan likten en waar ze zachtjes op beten.

De vrouwen namen er de tijd voor terwijl ze naar zijn onderbuik toe werkten. Zijn penis was zo hard dat ze hem zagen pulseren. Er was ook al een beetje voorvocht zichtbaar op de top van zijn penis. Ze maakten echter geen aanstalten om hem daar aan te raken. In plaats daarvan gingen ze verder met hun tongen, aan de binnenkant van Jared’s dijbenen, achter zijn knieën, helemaal naar de topjes van zijn tenen. Hier zogen ze om de beurt op voordat ze weer begonnen aan de terugreis naar boven.

Deze keer stopten ze echter wel om wat aandacht te schenken aan zijn volle, gezwollen ballen. Met de topjes van hun tongen streelden ze eroverheen en vervolgens over dat kleine stukje tussen zijn ballen en zijn kontgat. Jared kreunde van genot. Hij wilde hen smeken om zijn penis in hun mond te nemen, maar het bleek dat dit niet nodig was.

Suzette nam de ene kant voor haar rekening terwijl Shawna de andere kant verslond. Ze bewogen hun lippen op en neer terwijl de topjes van hun tongen over zijn penis streelden. Hun monden ontmoetten elkaar bij de top van zijn penis, hun tongen speelden met elkaar terwijl ze zijn voorvocht proefden. Jared was in extase. Vlak voordat hij zijn point of no return bereikte, stopten ze.

Glimlachend gingen ze bij elkaar vandaan. Shawna ging op Jared’s gezicht zitten, terwijl Suzette zich boven zijn penis in positie bracht. Suzette bracht zijn kloppende erectie bij haar naar binnen terwijl Shawna haar klitje naar zijn mond bracht. Terwijl Suzette haar drijfnatte kutje over Jared’s keiharde penis heen bewoog, leunde ze naar voren. Ze ontmoette Shawna’e lippen boven zijn borst. Ze begonnen elkaar heftig te zoenen en met elkaars tepels te spelen, terwijl ze Jared’s penis en gezicht bereden.

De spanning bereikte een hoogtepunt waar geen van hen zich nog in kon houden. De tsunami van genot bereikte Shawna als eerste, die wild begon te bewegen op Jared’s mond. Zodra hij haar voelde klaarkomen, kon Jared zijn eigen explosie niet langer inhouden. Terwijl hij zijn penis in Suzette leegde, brachten zijn stuiptrekkingen haar in een baan van gelukzaligheid. Met meeslepende kreten van extase explodeerden ze.

Terwijl ze weer op adem probeerden te komen, lachte Suzette.

“Gelukkige verjaardag, Jared,” zei ze. “Zoals ik al zei; alles wat je wilt.”

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *