De 5 Beste / Geilste Seksspeeltjes Voor Stelletjes

Veel mensen gaan al blozen zodra ze de term “seksspeeltje” horen. Hoewel er tussen de jaren ’60 en nu een hele hoop seksuele taboes doorbroken zijn, kunnen Nederlanders nog steeds erg preuts zijn, en seksspeeltjes worden dan ook vaak gezien als iets om je voor te schamen.

Dit is erg jammer, want er zijn genoeg seksspeeltjes die erg geschikt zijn om te gebruiken tijdens seks met je partner, om de seks voor jullie allebei aangenamer, leuker, lekkerder of geiler te maken. Er is echter een grote kans dat je niet zo bekend bent met de verschillende soorten seksspeeltjes, en daardoor niet zo goed weet wat je precies moet kopen. Welke seksspeeltjes zijn nou het meest geschikt voor stelletjes?

Op die vraag zal ik in dit artikel antwoord geven, door jou de vijf geilste seksspeeltjes te laten zien, die jou en je partner nog veel plezier zullen brengen in bed. Het gaat om de volgende speeltjes:

  • De vibrerende cockring
  • De minivibrator
  • De “male masturbator”
  • Verstelbare polsbanden
  • Een speciaal “sekskussen”

Uiteraard zullen niet al deze speeltjes voor iedereen even geschikt zijn, en uiteindelijk komt het op jouw persoonlijke voorkeuren neer. Deze seksspeeltjes zijn echter wel speeltjes die een groot aantal stellen erg bevallen, dus er is een goede kans dat meerdere van deze speeltjes ook bij jou voor een hoop extra genot zullen zorgen.

Speeltje 1: De vibrerende cockring

speeltjes1Waarschijnlijk heb je weleens gehoord van de zogeheten cockring (in het Nederlands ook wel gewoon penisring genoemd). Dit is een rubberen of plastic ring die je om de penis kan doen, om te voorkomen dat er bloed uit de penis wegstroomt. Veel mannen ervaren hierdoor een hardere, langer aanhoudende erectie dan normaal, wat erg kan helpen tijdens seks.

De vibrerende cockring is hier een variatie op. Ook dit is een rubberen ring die je om de penis heen kan schuiven, maar het verschil met een gewone cockring is dat er een klein vibratortje aan de zijkant vast zit. Deze gaat dus trillen als je hem aanzet, en dit heeft tot gevolg dat de penis ook mee gaat trillen.

Dit zorgt bij de man natuurlijk voor een hoop extra stimulatie, maar ook voor zijn partner brengt dit een hoop voordelen met zich mee. De penis blijft natuurlijk gewoon vibreren als hij in de vagina (of anus, of waar dan ook) is ingebracht. Dit geldt ook wanneer hij bijvoorbeeld tegen de clitoris aangewreven wordt, waardoor dit product ook voor vrouwen erg interessant kan zijn.

Op deze manier heb je alle positieve kanten van een penis en een vibrator in één.

Hoewel veel stellen erg positieve ervaringen hebben met dit speeltje, zijn er ook mensen voor wie deze ervaring wel erg heftig is. Zij kunnen hem daardoor eigenlijk pas gebruiken als ze toch al bijna klaarkomen (anders zouden ze binnen een minuut klaar zijn). Experimenteer er dus vooral een beetje mee, en kijk of en hoe dit speeltje voor jullie werkt.

Een kleine kanttekening is wel dat vibrerende penisringen betrekkelijk duur zijn, vooral als je ze vaker gebruikt. Je zal zo nu en dan een nieuwe moeten kopen (de fijne techniek kan maar een beperkt aantal wilde vrijpartijen overleven).  Er zit een batterij in die zo nu en dan vervangen moet worden, waardoor de kosten kunnen oplopen.

Dit speeltje is dus geschikt om af en toe van te genieten, maar je kan ze niet elke keer gebruiken als je seks hebt.

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Speeltje 2: De minivibrator

speeltjes2Misschien ben je een beetje teleurgesteld dat dit seksspeeltje ertussen staat, omdat je wel weet wat een vibrator is en wat je er ongeveer mee kan doen. Een vibrator, dat is toch gewoon zo’n langwerpig, trillend ding dat vrouwen gebruiken om mee te masturberen? Als je dat denkt, dan heb je nog nooit kennis gemaakt met de minivibrator.

Er zijn meerdere producten op de markt die zichzelf “minivibrator” of “zakvibrator” noemen, maar de variant die ik bedoel heeft een soort trillend bolletje aan het uiteinde. Dit bolletje kan gebruikt worden om je partner en jezelf seksueel te stimuleren. Je kan dit product gebruiken om de clitoris te stimuleren, zoals je misschien wel gedacht had bij een vibrator, maar je kan hier nog veel meer geils mee doen.

Zo kun je deze vibrator langs de schacht van de penis heen en weer rollen tijdens orale seks, om te zorgen dat dit nog lekkerder wordt voor de man. Ook kun je dit product gebruiken om de anus een beetje te stimuleren, via lichte trillingen op en rond de anus.

Probeer dit eens te doen terwijl je zelf je partner oraal of met je handen bevredigt. Veel mensen vinden het erg geil om tegelijk gestimuleerd te worden via hun genitaliën en hun anus.

Mannen die een vibrator iets voor vrouwen vinden hebben één ding gemeen: ze hebben er nog nooit één geprobeerd.

Soorten minivibrators

Er zijn veel verschillende soorten minivibrators te koop, die erg kunnen verschillen in prijs en mogelijkheden. Als je een wat duurdere variant koopt, zoals de Magic Wand, kun je deze gewoon opladen via het stopcontact. Zo heb je nooit ineens het probleem dat de vibrator uitgaat, vlak voor je het meest intense orgasme van je leven zou gaan krijgen.

Het kan ook handig zijn om een wat kleiner model te kopen, omdat dit handiger is als je bijvoorbeeld de anus wil bereiken terwijl je zelf met je hand of monden bezig bent. Waar je in ieder geval altijd op moet letten, is dat je een variant koopt die waterdicht is. Bij seks komen een hoop vochten vrij, en als je vibrator daar niet goed tegen kan, dan zal deze niet lang meegaan.

Kortom: een vibrator is dus helemaal geen seksspeeltje dat uitsluitend voor vrouwen is. Als je het juiste soort koopt, dan kan het voor zowel man als vrouw een hoop extra genot geven tijdens de seks. Ik zou dus alle stelletjes aanraden om het eens te proberen.

Begin gewoon met een goedkoop model, en als je merkt dat het bevalt, dan kan je overwegen om een wat duurder model aan te schaffen.

Gratis video: 2 aantrekkelijke dames doen voor hoe jij het beste kan zoenen

Klik direct op de video en leer hoe jij een zoengod wordt.

drsm-zoenvideo-570

Speeltje 3: De “male masturbator”

Dat er voor vrouwen seksspeeltjes zijn die voor masturbatie bedoeld zijn, zal je waarschijnlijk wel weten. Hoewel vibrators ook voor mannen gebruikt kunnen worden in bed, zal het effect ervan niet zo heftig zijn als bij een vrouw.

Hierdoor mis je toch een stukje van de ervaring als man: masturbatie kan immers een belangrijke rol innemen in seks en het voorspel.

speeltjes3Gelukkig zijn er ook voor mannen seksspeeltjes die speciaal bedoeld zijn voor masturbatie, ook al is er een goede kans dat je hier nog nooit van gehoord hebt. Deze worden vaak “male masturbators” genoemd.

Dit zijn apparaten waar je gewoon je penis in moet steken, en verder doet het apparaat het werk. Of je nu alleen thuis bent of bezig bent met je partner, dit is een seksspeeltje dat je als man zeker eens geprobeerd moet hebben.

Volgens mannen die een male masturbator gebruikt hebben, is de sensatie erg heftig, en echt iets dat je niet op een andere manier zal voelen. Eén man omschreef het als “de beste pijpbeurt die je ooit in je leven hebt gekregen, vermenigvuldigd met tien”. Dit zou elke man natuurlijk als muziek in de oren moeten klinken.

Het maakt natuurlijk wel uit welk product je koopt. Er zijn tal van male masturbators op de markt, en sommigen zijn beduidend beter dan anderen. Hierbij moet je denken aan verschillen in seksueel genot, maar bijvoorbeeld ook de vraag of het apparaat makkelijk schoon te maken is. Een male masturbator die goed bekendstaat is de zogeheten Tenga Flip Hole.

Iets anders waar je rekening mee moet houden, is dat deze apparaten naar verloop van tijd stuk zullen gaan. Zelfs de duurdere modellen durven maar te garanderen dat je het apparaat vijftig keer kan gebruiken. Dit wil niet zeggen dat je apparaat daarna meteen uit elkaar zal vallen, maar als het gebeurt, dan heb je geen garantie meer.

Desalniettemin is dit product zeker de moeite waard, en uit ervaringen van gebruikers blijkt dat de levensduur van deze apparaten veel langer is dan de gegarandeerde vijftig keer. En als je hoort hoe positief de ervaringen van mannen zijn, kun je het als man eigenlijk niet naar jezelf verantwoorden om dit product niet te gebruiken.

speeltjes4

Speeltje 4: Verstelbare polsbanden

Nu treden we even uit de comfortzone van veel mensen, en betreden we wat meer kinky gebied. Veel stellen vinden het fijn om op wat voor manier dan ook vastgebonden te worden tijdens de seks, zij het met je handen achter je rug, met je handen en/of voeten aan elkaar, of met je handen vastgebonden aan het bed.

In de praktijk blijkt dit vaak echter een hoop gedoe. Voordat je strak genoeg bent vastgebonden, is er vaak alweer zoveel tijd verstreken dat de stemming een beetje verpest is. Dit is natuurlijk erg jammer, en verstelbare polsbanden kunnen hiervoor een uitkomst bieden.

Als je even “adjustable wrist straps” intypt op Google, dan zul je een hele reeks aan producten vinden die speciaal bedoeld zijn voor seksuele doeleinden. Deze bandjes zijn makkelijk strak te trekken en vast te maken. Zo ben je in een mum van tijd klaar voor je seksuele avonturen, zonder al te veel gedoe.

“Iedereen heeft wel een ondeugende kant, dus waarom zou je die onderdrukken?”

speeltjes5Bovendien voelen deze specifiek ontworpen banden ook veel prettiger aan voor degene die wordt vastgebonden. Als je iemand vastbindt met een willekeurig stuk touw, of handboeien omdoet, dan wil dit na verloop van tijd nog wel eens pijn gaan doen. Dit probleem zul je met dit product niet hebben – tenzij je dat zelf graag wil, dan kun je de bandjes altijd wat strakker aantrekken.

Dit soort producten zijn meestal vrij goedkoop om aan te schaffen. Als je nog nooit zoiets gedaan hebt, maar er eigenlijk wel benieuwd naar bent, aarzel dan niet om het eens uit te proberen. Je hoeft niet meteen volledig op de sm-tour te gaan: veel stellen vinden een klein beetje kinky elementen wel fijn, maar hoeven daar niet verder in te gaan, en dat is natuurlijk prima.

Speeltje 5: Een speciaal “sekskussen”

Dit is een vrij duur seksspeeltje, en het is dus alleen voor stellen die hun seksleven erg serieus nemen. Dat gezegd hebbende, kan een speciaal “kussen” om seks op te hebben erg veel bijdragen aan je seksleven. Ik gebruik het woord “kussen” tussen aanhalingstekens, omdat je je hierbij geen kussen moet voorstellen waar je je hoofd op legt, maar meer wat je in de afbeelding hiernaast ziet.

speeltjes6Een dergelijk kussen kan erg helpen bij het voor elkaar krijgen van allerlei seksstandjes. De gekste, meest ingewikkelde, geilste houdingen, die misschien eerst volkomen onmogelijk leken, worden een fluitje van een cent met deze verstelbare “body pillow”. Als je dus graag experimenteert, dan is dit product voor jullie misschien de moeite waard.

Hier staat, zoals net al gezegd, wel een behoorlijke prijs tegenover. Voor de LoveHoney Liberator Pillow, die je in de afbeelding hieronder kan zien, moet je bijvoorbeeld al zo’n 250 euro neerleggen. Hoewel dit kussen je seksleven dus een aardige boost kan geven, moet je je wel afvragen of je het de hoge prijs waard vindt.

Dit waren ze dan, de vijf seksspeeltjes die stelletjes naar mijn idee allemaal een kans zouden moeten geven. Misschien denk je dat seksspeeltjes niets voor jou zijn, maar dat dachten veel mensen, tot ze het een keer probeerden. Waarschijnlijk zul je versteld staan van wat deze speeltjes kunnen toevoegen aan je seksleven, en kun je je na verloop van tijd niet meer voorstellen dat je ze niet gebruikte.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Richard Zomers

Hoi, ik ben drs. Richard Zomers, seksuoloog en deskundige op het gebied van seksualiteit, intimiteit, versieren en daten. Ik geef deskundige hulp aan mannen en vrouwen van alle leeftijden. Ik schrijf voor diversen media over seksualiteit en voor vrijendoejezo.nl schrijf ik zonder taboes over (lekkere) seks, daten en flirten.

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *