shopify analytics

Het Schoolreisje

Het Schoolreisje - Spannende Verhalen

Spannend Verhaal:

Als je op de middelbare school op schoolreisje gaat, is seks wel het laatste waar je aan denkt. Okee, misschien zijn er een paar mensen die daaraan denken, maar daar hoorde ik niet bij. Ik dacht aan de kamer waar ik in zou verblijven. Ik hoopte dat ik een kamer kon delen met mijn vriendin Jenny, maar er gingen zoveel mensen mee, we zouden waarschijnlijk met zijn vieren op een kamer moeten verblijven. Daar keek ik niet bepaald naar uit, maar ik had geen keus.

We gingen op schoolreisje naar een museum. Ik weet niet meer welk museum, want dat interesseerde me destijds niet. Ik weet nog wel dat we met zijn allen met de bus gingen. Toen kwam ik er achter dat een jongen, Josh, enorm verliefd op me was. Later zou ik ontdekken wat er nog meer enorm aan hem was, maar ik loop alweer te ver op de zaken vooruit.

Jenny en ik zaten achterin de bus met nog wat andere vrienden van ons toen Josh instapte. Hij leek me eerst niet te zien; tenminste, dat dacht ik, want ik besteedde ook niet veel aandacht aan hem. Hij was één van de populairste jongens op school en er was geen enkele kans dat er ooit iets tussen ons zou gebeuren. Hij was de sportieve hunk en ik was het nerdy meisje die goed presteerde bij Natuurkunde.

Josh was het vriendje van Kelly, de aanvoerster van de cheerleaders, en ze waren al bij elkaar voor zolang als ik me kon herinneren. Ik geloof zelfs niet dat ze ooit niet samen waren geweest vanaf het moment dat we bij elkaar op school kwamen. Vandaag was er echter iets anders aan hem. Hij ging zitten en begon niet meteen met iemand te praten. Ik wilde naar hem toe gaan om te zien of alles in orde was, maar dat hele “jock versus nerd” gedoe leek me niet zo’n goed idee.

Ik dacht dat als er iets mis zou zijn, hij er wel met Kelly of met één van zijn sportmaatjes over zou praten. De busrit naar het hotel duurde zo’n negen uur. Het begon donker te worden buiten en mensen begonnen in slaap te vallen. Jenny stond op en ging op de lege stoel voor ons zitten, zodat ze zich uit kon strekken. Ik bleef alleen achter. Ik begon net in slaap te vallen toen ik voelde hoe er iemand naast me ging zitten. Ik deed mijn ogen open. Het was Josh, en hij zag er nog depressiever uit dan eerder die dag.

Ik leunde naar voren en vroeg hem fluisterend of hij in orde was, zodat ik niemand wakker zou maken. Hij zweeg een tijdje, en vertelde me daarna dat het uit was tussen hem en Kelly. Hij had haar betrapt terwijl ze hem bedroog met een van zijn neefjes, en hij zat er helemaal doorheen. Ik had met hem te doen en legde mijn hand op zijn schouder om hem te troosten.

Ik weet niet hoe het kwam, maar plotseling voelden we ons helemaal met elkaar verbonden. Ik dacht dat het kwam door het feit dat hij net zijn vriendin kwijt was en ik de enige vrouw in de buurt was, maar nu dat ik eraan terug denk, geloof ik dat het veel dieper ging. Ik wreef met mijn hand over zijn gespierde schouders en voelde hoe hij een beetje begon te ontspannen onder mijn aanraking. Ik had nog nooit een vriendje gehad dus ik wist niet echt wat hij doormaakte. Maar ik kon wel voelen dat hij gekwetst was, en ik wilde er voor hem zijn.

Wat ik echter niet had verwacht was de seksuele spanning tussen ons. We kenden elkaar al vanaf dat we vijf jaar oud waren. Naarmate we ouder werden, groeiden we uit elkaar. Maar er was altijd iets geweest waardoor we wisten dat we vrienden waren. Ik dacht hierover na toen hij plotseling voorover leunde en me kuste. Ik was geschokt en liet bijna een gilletje uit, toen ik me realiseerde dat dat niet zo’n goed idee was in een bus vol slapende mensen. Ik keek hem in zijn ogen en realiseerde me dat hij niet meer gekwetst was door wat Kelly had gedaan. Hij realiseerde zich dat hij niet meer de persoon wilde zijn die hij de afgelopen jaren was geweest. Hij wilde weer terug naar wie hij vroeger was. De jongen die ik een vriend noemde, die bij me bleef logeren toen we nog klein waren.

Uiteindelijk hebben we seks gehad, terwijl iedereen om ons heen sliep. We hebben nooit iemand vertelt wat we hebben gedaan, maar het ging er behoorlijk heftig aan toe. Hij wist precies wat hij deed, terwijl ik nog nooit zoiets had gedaan. Ik wist eerst niet zeker of ik het wel kon in een rijdende bus, omgeven door al die mensen die ik kende, maar het bleek een stuk makkelijker te zijn dan ik had gedacht. Dat was de eerste keer dat we seks hadden, en het bleek niet de laatste te zijn. We zijn nu alweer een paar jaar getrouwd en hij zegt altijd dat het feit dat Kelly voor één van zijn neefjes viel, één van de beste dingen was die hem hadden kunnen overkomen. Het op één na beste was de seks die we in de bus hadden.

Voor mannen: leer de beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun ebook De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan. Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

HULP GEZOCHT! Voor een mogelijk nieuw product zijn we bezig met een onderzoek naar hoe jij het liefste je sekstips leert. Het zou ons ontzettend helpen als je deze korte multiple-choice vragenlijst invult, het duurt een paar minuten. Klik hier om naar de pagina te gaan.

Voor vrouwen: ontdek tips & tricks om je man seksueel verslaafd aan je te maken en het ideale seksleven te hebben

Wist je dat de kans één op drie is dat jouw relatie wordt verbroken door vreemdgaan? Edwin Edinga onthult DE methode waardoor jouw man alleen nog maar aan jou kan denken.

Ontdek hoe je hem laat sidderen van genot maar OOK hoe je ervoor zorgt dat je zelf kan laten gaan en kan genieten van het seksleven waar je altijd al van hebt gedroomd.

Edwin Edinga heeft jaren gedaan om de geheimen van seksueel genot en het seksleven te ontrafelen. Eindelijk deelt hij het in zijn nieuwe ebook “Ideaal Seksleven”.

Alleen jij weet wat je je seksleven en relatie waar vindt…

“Ideaal Seksleven” + Bonussen Volledig Risicovrij Uitproberen

2 reacties op "Het Schoolreisje"

  1. Lisa zegt:

    hmm lekker spannend verhaal… zou wel willen weten nou wat er bij die seks gebeurt was jammer dat dat er niet in staat

Geef een reactie:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *