De erogene zones van het vrouwelijk lichaam

De erogene zones van het vrouwelijk lichaam

Het vrouwelijk lichaam is altijd al een mysterie geweest voor mannen. Sterker nog, de meeste vrouwen zouden zelf niet eens alle erogene zones van hun lichaam kunnen opnoemen. Maar zodra we het een keer hebben uitgelegd, zul je merken dat het helemaal niet zo lastig is om ze te onthouden. Daarbij zijn er ook enkele lichaamsdelen die niet op de lijst vermeldt staan, maar die sommige vrouwen wel als erogeen beschouwen. Iedereen is anders, en dat is precies wat het zo spannend maakt!

De erogene zones van het vrouwelijk lichaam benoemen

Laten we voor het gemak boven aan beginnen. Het haar en de hoofdhuid van een vrouw worden beiden beschouwd als erogene zones. Wanneer je de hoofdhuid van een vrouw masseert en je vingers door haar haar laat glijden, komt er endorfine bij haar vrij. Dit zijn stofjes waardoor ze zich goed gaat voelen, ook wel het ‘lusthormoon’ of ‘sekshormoon’ genoemd. Besteedt daarom extra aandacht aan deze lichaamsdelen terwijl je aan het zoenen bent; ze zal zeker erg opgewonden raken!

We gaan verder met de oren. Hierbij is het belangrijk om te weten dat deze erogene zones vol zitten met zenuwuiteindjes die heel gevoelig zijn. Als je er op de juiste manier mee speelt, zal ze als was in je handen zijn. Dit geldt met name voor de oorlellen. Zachtjes erop bijten en zuigen is goed, maar kijk uit dat je niet zomaar je tong in haar oor steekt of te hard in haar oor blaast.

Je had waarschijnlijk al het vermoeden dat de lippen op de lijst van erogene zones van het vrouwelijk lichaam zouden staan. Vrouwen houden van mannen die weten hoe ze moeten zoenen. Een man die goed kan zoenen is waarschijnlijk ook goed in bed! Dat is dus zeker iets om aan te werken, want wie wil er nu geen expert zijn op dit gebied? Wees zacht en gepassioneerd, maar ook standvastig. Vrouwen houden niet van slappe kusjes, maar het is natuurlijk ook niet de bedoeling dat je ze pijn doet.

Als het op erogene zones aankomt, is er niets beters dan de nek van de vrouw. De meeste mannen hebben dit inmiddels al door, maar voor het geval je er aan herinnert moet worden: bij deze. Besteed extra aandacht aan het gebied dat ongeveer 7 tot 8 centimeter onder haar oren zit. Dat is een heerlijk plekje!

De meeste mannen beschouwen de handen en armen niet bepaald als sexy zones van het vrouwelijk lichaam, maar je zult verrast zijn van haar reactie als je deze plekken op de juiste manier behandeld. Plaag haar op dat kleine plekje aan de binnenkant van haar ellebogen. Ook haar vingers kunnen erg gevoelig zijn als je erop zuigt.

Vergeet ook vooral niet haar rug en de achterkant van haar nek. Door je tong van beneden naar de bovenkant van haar ruggengraat te laten glijden zul je ongetwijfeld wat gekreun losmaken. Je kunt ondertussen ook met haar haren spelen.

Wanneer het op de billen van een vrouw aankomt, hangt het er vanaf of dit een van de erogene zones van het vrouwelijk lichaam is. Veel vrouwen zullen zich wellicht een beetje oncomfortabel voelen als je daar zo dicht bij komt, dus let goed op hoe ze reageert. Als ze gevoelig is zal ze je aanraking daar prettig vinden, maar als ze het niet prettig vindt kun je beter verder gaan naar andere zones waar ze zich comfortabeler bij voelt.

De buik kan een lastige zone zijn, zeker als ze niet tegen kietelen kan. Je kunt beginnen door zachtjes te likken en te zoenen om te zien hoe ver je kunt gaan voor ze in lachen uitbarst. Het maakt niet uit als je moet stoppen, want je bent toch al onderweg naar beneden.

De benen van een vrouwen kunnen zeer erogene zones hebben. De binnenkant van de dijen en de achterkanten van de knieën zijn veruit favoriet. Dit zijn geweldige manieren om haar een beetje te plagen. Wees er wel op voorbereid dat ook dit delicate plekjes kunnen zijn voor vrouwen die niet tegen kietelen kunnen.

Veel vrouwen vinden het heerlijk als hun voeten gemasseerd worden en als er op hun tenen wordt gezogen. Sterker nog, op de tenen van een vrouw zuigen is een beetje te vergelijken met een blowjob. Zorg dus dat je het op een sensuele manier doet. Ze zal kreunen van genot als je klaar bent…

Maak jij onnodige fouten in bed?

Doe deze test en ontdek je “Seks IQ”.

Last but not least: De Borsten

We hebben bijna het hele vrouwelijk lichaam gehad, dus het is tijd voor een van de populairste erogene zones: de borsten. Beperk jezelf niet alleen tot haar tepels, maar lik, kus en knabbel de gehele borst. Het is een goede plek om haar lekker te plagen!

Tot slot hebben we nog de genitale gebieden. Ze zal je inmiddels smeken om meer, maar je kunt haar best nog even plagen. Dit is één van de beste erogene zones van het vrouwelijk lichaam, maar hou altijd in je achterhoofd dat alles wat je hier doet nóg lekkerder aanvoelt als je de rest van haar erogene zones al hebt afgewerkt.

[Voorbeeld VIDEO’s] De beste seks technieken om een seksgod te worden in bed

Jonathan & Oscar zijn experts op het gebied van vrouwen optimaal plezieren in de slaapkamer. In hun programma De Revolutionaire Seks Methode leren ze jou om een seksgod te worden en vrouwen letterlijk verslaafd aan je te maken.

Een vrouw zal je niet meer willen verlaten of vreemd willen gaan.

Twee sexy actrices en een acteur doen alles voor op video!

Ontdek op de volgende pagina bewezen technieken die de meeste mannen nooit zullen weten om vrouwen iedere keer meerdere orgasmes te geven:

De Revolutionaire Seks Methode Risicovrij Uitproberen

Over de auteur

Lisa schrijft net zoals de rest van het team met passie voor vrijendoejezo.nl!

Bekijk alle artikelen van Lisa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *